Průjem - nechce Smectu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9733
13.6.20 08:53

@lucynka25
Tasectan je na trhu již několik let a osobně jej považuji za mnohem vhodnější než Smectu, která se do 1 roku života nesmí dětem podávat. Osobně bych Smectu nedal nikomu (variabilní stopové množství olova).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22872
13.6.20 09:13

@Doctus tak nevim, proc mi to nenabidli.. Dceri byl 1, 5roku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
13.6.20 09:15

@lucynka25
Možná to neměli k dispozici, kdo ví. :nevim: Zažil jsem několikrát, jak v lékárně padala (klientům přede mnou) taková doporučení, že jsem měl co dělat, abych se nevmísil do rozhovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
13.6.20 09:43

Dcera nala striedavo prujem asi 1 mesiac. Davalu sme Tasectan, ale to je iba to len vytvofi take zele v creve. Ked to ju obcas prezene jen malo davame uhli. Ale skuticne okamzity ucinok ma Enterol - nasla som doporucenie tady a fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
13.6.20 09:51
@lucynka25 píše:
@Baruunečka Ten Tasectan je nějaké novinka? Já škemrala v lékárně o cokoliv kromě smecty a že nic není :nevim:
@Enicka neboj, snaž se jí hodně zavodnit a určitě to bude dobré, hlavně držet dietu..rýže, pak vařené kuře, mrkev, brambor, banán..

my taky dávali tasectan, je to taky prášek, ale je ho malinko, zvládla to kolem těch 2+-3let. Smectu nevím jak bych do ní dávala. Tasectan jsem dala na lžičku s čajem. a pak ještě zapít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
13.6.20 10:21

U nas Smecta ani Kulisek neprosel, detem se po nem navalovalo. Zkousela jsem i cerne uhli, ale bylo to podobne. Nakonec nejak sel Enterol, ale taky to neni zadna dobrota-zamichala jsem ho na lzicku s jidlem. Co se tyce jidla, tal ryze musi byt rozvarena na kasi a nejlip, kdyz se ta voda do ni uplne vsakne, ze se nic nescedi. Maso varene jen ve vode bez koreni a nasekat na drobno. Mrkev muzete varit spolu s ryzi. Radeji po malych davkach a casteji-kazda lzicka dobra. Na svacu varene jablko s piskotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
13.6.20 12:41

Tasectan je super, to jediné jsem do dětí dostala, protože je ho maličko. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA