Průjem po ovulaci

Anonymní
23.1.21 13:43

Průjem po ovulaci

Zdravím, chtěla bych znát Váš názor. Snažíme se o miminko už delší dobu a doktorka nám doporučila nějaký gel na podporu otěhotnění.
Teď 20.1. Jsem měla ovulaci. 22.1. Jsem zaznamenala trošku krve na toaletním papíru, od té doby už žádná krev, nevím jestli to může být ovulační protože se mi to nikdy nestalo. Na zahnizdeni vajíčka je to moc brzo ne? Dnes 23. Jsem od rána dostala silný průjem..příčinu opravdu netuším. Dočetla jsem se že průjem bývá na začátku těhotenství, ale není ještě brzo?
Moc Vám děkuju za jakýkoliv názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.1.21 14:20

Mám to podobně…

• Citovat
  • Upravit
27263
23.1.21 14:20

Jako, že si 20. 1. měla pohlavní styk, protože ovulace a dneska 23. 1., znamená 3 dny po styku, by si měla těhotenské příznaky? Já mám například průjem první dny menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 14:23

@lleennttiillkkaa měli jsme styk i dny před tím, normálně bych to přešla s tím že je moc brzo ale narazila jsem na podobné případy tak se ptám na názor.. taky mívám při menzesu průjem ale teď je to úplně jiné. Navíc mám dlouhý cyklus a menzes mi vychází až tak 30.1.

• Citovat
  • Upravit
996
23.1.21 15:29
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych znát Váš názor. Snažíme se o miminko už delší dobu a doktorka nám doporučila nějaký gel na podporu otěhotnění.
Teď 20.1. Jsem měla ovulaci. 22.1. Jsem zaznamenala trošku krve na toaletním papíru, od té doby už žádná krev, nevím jestli to může být ovulační protože se mi to nikdy nestalo. Na zahnizdeni vajíčka je to moc brzo ne? Dnes 23. Jsem od rána dostala silný průjem..příčinu opravdu netuším. Dočetla jsem se že průjem bývá na začátku těhotenství, ale není ještě brzo?
Moc Vám děkuju za jakýkoliv názor.

Pokud na 100% vite, ze ovulace byla 20.1. a ne driv, tak je blbost, aby bylo vajicko zahnizdene. To jeste par dni potrva- pokud jste otehotnela.

Prujem tim padem nema rozhodne co docineni s tehotenstvim.

Strevni potize muzou mit desitky ruznych duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 15:34

@janikema90 Děkuju za názor, myslela jsem si to ale byla to zvláštní souhra okolností tak jsem se chtěla ujistit. ;)

• Citovat
  • Upravit
127
23.1.21 23:37

Myslím, že tvůj průjem má úplně jinou příčinu. :nevim:.. Každopádně trocha krve po sexu být může, to se stává, ale na případné těhotenství je opravdu brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 23:42

@Veru21 Děkuji, jen jsem chtěla mít jistotu. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex