26 denní cyklus

Anonymní
21.1.21 23:29

26 denny cyklus

Pozdravujem baby chcem sa spýtať. Mám 25 denný cyklus. Kedy sa v tomto cykle +- môže zahniezdiť vajíčko? Chcem si urobiť test ale mám taký pocit že bude negatívny ako ten minulý. Mám teraz 24 deň no a robila som si test prvýkrát a bol negatívny. Je to ešte skôr ho robiť? Keď budem mať menštruáciu tak sa vajíčko môže uhniezdiť v tom čase menštruácie s tým že nebudem krvácať ale budem len „špiniť“? Ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.1.21 23:31

Prepáčte názov je 25.denný

• Citovat
  • Upravit
68929
21.1.21 23:49

I při kratším cyklu můžeš celkem spolelivě dělat test v den vynechané MS. Pokud vše funguje, jak má, ovulace nastává cca 11-14 dní před koncem cyklu a vajíčko se uhnizďuje s dostatečným předstihem před případnou MS.
Já jsem mívala cykly 23 dní, ovulaci kolem 11. dne a 23. den už byl test zcela jednoznačně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1838
22.1.21 07:12

Vždy jsem měla cykly 25-26 dní, vysledovala jsem si ovulaci, protože mi přišlo, že jí mám prostě dřív, taky že jo, ovulaci jsem měla 10. den. Pozitivní těhotenský test jsem měla 21. den, pak do termínu ms jen sílil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1838
22.1.21 07:15

Jinak vajíčko musí mít čas se uhnízdit právě před ms, proto se říká, že pokud je kratší luteální fáze (od ovulace po menstruaci) než 10 dní, tak se vajíčko nestihne uhnízdit a k otěhotnění nedojde. Proto je fajn pokud se déle nedaří zkusit si vysledovat ovulaci, například ovulačními testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.1.21 09:18

Cykly 24. dni a otěhotněla jsem 3×… ovulace byla dříve a pozitivní test už před MS. Takže mám obavu, ze to u tebe nevyšlo… každopádně držím palce, aby se brzy zadarilo. Každopádně i s krátkým cyklem se dá úplně v pohodě tehotnet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
22.1.21 09:31

Ano, může to být zcela v pořádku, ale raději si tu ovulaci zkus zjistit, jak už píšou nade mnou, a jestli je dostatečně dlouhá fáze do MS, jinak se snažíte zbytečně. Já jsem kvůli tomuto promarnila rok snažení. Prý nemyslete na to a ono se zadaří. Jo, houbeles. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.21 13:43
@ugluk píše:
I při kratším cyklu můžeš celkem spolelivě dělat test v den vynechané MS. Pokud vše funguje, jak má, ovulace nastává cca 11-14 dní před koncem cyklu a vajíčko se uhnizďuje s dostatečným předstihem před případnou MS.
Já jsem mívala cykly 23 dní, ovulaci kolem 11. dne a 23. den už byl test zcela jednoznačně pozitivní.

Mala som styk 4 dny pred ovulaciou to som spinila ale preto ze som ovulovala. No teraz som stale negativna. Myslim ze to nevyslo :,( zajtra mi ma prist menses :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.21 13:45
@Verurizeckova píše:
Cykly 24. dni a otěhotněla jsem 3×… ovulace byla dříve a pozitivní test už před MS. Takže mám obavu, ze to u tebe nevyšlo… každopádně držím palce, aby se brzy zadarilo. Každopádně i s krátkým cyklem se dá úplně v pohodě tehotnet :kytka:

No rano som mala svelunky zlty husty vytok a teraz taky hlien ale biely 8o neviem co to je. Aj ja si myslim ze to nevyslo ze to bude pres menses. Lebo som si robila dnes test a bola tam len jedna ciarka.

• Citovat
  • Upravit
4507
22.1.21 14:08

Nebuď z toho nešťastná, ono to někdy vyjde, fakt! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí