Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nás stál cyklus cca 100.000. Ceny jsou přibližně stejné všude, někde mají levnější to, jinde ono, důležité je, aby měli dobré vybavení a podmínky (garance) a to Gennet má
A nekoukas na ceník pro nepojistene v ČR?
My jedno 76 a druhé 80, tam jsme přidali monitoring embryii. To je včetně léků.
Měli jsme fertil chip, PK, ICSI, zamrazeni a biopsii pro genetiku embryii.
@Maja25 Já se s tou továrnou absolutně nemůžu ztotožnit. Já to třeba mám docela komplikované, nechci psát úplně nic konkrétního, ale mám několik chronických onemocnění, léčím se na hematologii, takže při IVF clexane + nějaké infuze, měla jsem hodně špatné výsledky imunologického vyšetření právě kvůli chronickému onemocnění, takže se s Malickovou řešilo co s tím. Genetikou, která je v mém případě nutná, jsem přišla skoro o všechna embrya, protože byla špatná. A stejně se povedlo napoprvé. Vyšetření jsem měla až moc na můj vkus, sama jsem si nevyžádala ani jedno. ![]()
Ahoj, Sanus Pardubice. Cena odhadem 85 tisíc. Šlo by i levněji, ale dr mi řekla, že nedoporučuje pouze ten základ, ale i věci, které zvýší šanci na úspěch a to vyjde právě na těch 85. A šlo by to i dráž.
Ahoj holky chci se k vám pridat. Byla jsem na prvnim ivf v sobotu a ted máme čekat 14 dni na test. Delala jste si některá test dřív nebo jste to vydrzeli?
Ahoj, pokud ti nevadí dojet do Brna, tak ti doporučim Reprogeneses. Vyšlo mi to cca. Kolem 50.tis. Jsem samoplátce.
@Lucca78 ahoj, muzu se zeptat, co vse bylo zahrnuto v cene jako samoplatce?
@kelynka týdenní hormonální stimulace, píchání injekcí, pak odběr vajíček, kultivace embryii, hatching embrya, embryoglue, progesteron na udržení-crinone gel.
Hezky vecer, jelikoz nemam v okoli nikoho kdo by se tak dlouho o miminko snažil a podstupoval IVF zeptam se radeji vas, zkusenych.
Mam za sebou 4 neuspesne IVF, takze dalsi jedeme jako samoplatci.
Rada bych vas pozadala o doporuceni cenove prijatelneho, ale zaroven dobreho CAru, kdekoliv po CR.
Jeste mam jeden dotaz. Koukala jsem na stranky gennetu a klasicke IVF (bez leku) je tam uvedeno pro samoplatce cca 60.000kc. Samozrejme jak pisu bez ostatnich „doplnku“. Nemam vubec predstavu o cenove relaci pro samoplatce. Je tedy vubec mozne IVF do cca 100.000kc (samoplatci)?