Průjem před odběrem vajíček

Anonymní
13.3.15 02:49

průjem před odběrem vajíček

Zítra v 7 mám nastoupit do CAR k odběru vajíček a zrovna mi začal průjem - neměl jste někdo? Jak se to řešilo? Doufám, že to nebude překážka odběru? :oops: Prosím zachovat anonymitu, známí to nevědí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1468
13.3.15 04:13

Nie sú to len nervy?
Držím palce, nech všetko dopadne dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.3.15 06:49

Mě to teda nepotkalo, ale řekla bych, že to můžeš mít z té injekce HCG, co sis předpokládám včera píchla. A neboj, odběr proběhne, nenechají je v Tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.3.15 08:49
@Kikuška90 píše:
Mě to teda nepotkalo, ale řekla bych, že to můžeš mít z té injekce HCG, co sis předpokládám včera píchla. A neboj, odběr proběhne, nenechají je v Tobě ;)

Jj, taky jsem to měla toho hCG ;) taky jsem měla průjem… Já jsem se ale spíš bála, abych se jim tam uvolněná v narkóze nepos… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.3.15 08:52
@BlueFairy píše:
Jj, taky jsem to měla toho hCG ;) taky jsem měla průjem… Já jsem se ale spíš bála, abych se jim tam uvolněná v narkóze nepos… :lol:

To mě napadlo jako první, že jedinou obavu by mohla mít z toho :oops: :mrgreen: :mrgreen: Mě to HCG nic neudělalo, za to potom jsem WC neviděla 10 dní :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.3.15 08:56

@Kikuška90 nerozumim posledni větě :mrgreen: (ještě vstávám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 18:44

Vše proběhlo a ještě mi dali infuzi, aby mě zavodnili - bylo mi hned lépe:-)

Nakonec jsem byla jen nadmutá jak koza, ale průjem už nebyl, i tak jsem byla celkem ráda, že mě hned uspali a nemusela jsem nad tím přmýšlet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.