Začínáme s CAR 2015

950
19.2.15 09:40

Začínáme s CAR 2015

Ahojky holky, nenašla jsem žádnou diskusi, kde by někdo taky zrovna chodil do CAR. My jsme byli na první konzultaci a pro všechny vásledky a další konzultaci jdeme za 2 týdny…Není tady někdo, kdo by taky zrovna do CAR chodil nebo by se podělil o své zkušenosti? :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3647
19.2.15 10:03

https://www.emimino.cz/…nkovani/504/?…

Ahoj chodim do Repromedy. Je tu plno skupinek. Můžeš se přidat i k nám. Je jedno jestli chodis jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.2.15 10:28

@kratjana Ahojky,moc děkuji. Já chodím do Zlína, ráda se k vám přidám :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
20.2.15 17:37

@pajduška taky chodim do Zlina, prvne jsme byli ve stredu. U koho jsi byla? My jdem na dalsi kontrolu az 11.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.2.15 13:33

@JanduleD My chodíme k panu Kovalčíkovi. My byli teď v únoru, brali nám krev, přítel jde ještě na kontrolní spermio a 13. března si jdeme pro výsledky a domluvit se co a jak dále… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
21.2.15 18:08

@pajduška tak to jo, my jdem 11.3, ale teda moc se mi tam nechce. My uz ted vime, ze iui u nas asi moc sance nema, presto bych chtela zkusit. Jinak prubnem ifi a samotne ivf az jako posledni reseni. Prvni holcicku mame prirozene, na prvni pokus, ale ted je muz onkologicky nemocny a tudiz druhe mimi jedine s pomoci z mrazenych spermiku. A vy vite kde je problem, nebo zatim zjistujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.2.15 18:31

@JanduleD Přítel má spermíky v pořádku, ale já mám PCO a měsíčky bez vyvolávačky nedostanu…:-(, anovulační cykly. Takže uvidíme podle krve, co nám nabídnou za řešení…
Takže ty jsi v pořádku, jen víte že to nepůjde přirozeně, ale jen s pomocí mražáčků…? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
21.2.15 19:11

@pajduška jj, akorat iui dr zavrhuje, snad ifi, ale jinak by nejradeji ivf s icsi. No a do toho se mi uplne nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.