Průjem u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
26.5.13 13:51

@monca114 u syna to bylo víc jak měsíc, jak přišlo, tak odešlo. Navíc mi doktorka důrazně vysvětlila, že to ani není průjem a je to od zubů. Já se nakonec vykašlala i na veškeré diety, protože to nezabíralo a doktorka se na mě dívala jak na hysterku.
Pravidelně se to u nás opakuje, ale nijak mě to už nevzrušuje. Dokud nemá vodový průjem s hlenem nebo nemá stolici víc jak 5× denně, tak to nevzrušuje ani moji doktorku.

• Citovat
  • Upravit
26.5.13 13:55

@Janichka zuby…těžko říct…stoličky už nějaké má, a většinou úplně bez problémů…a v pusině jsem si nevšimla, že by se něco tlačilo… :nevim: trochu mě děsí ten hlen…nevíte čím by to mohlo být způsobeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
26.5.13 13:57

@terulkaslunicko Pokud je tam hlen, tak bych to zubům nepřisuzovala. A co ten výtěr? Tam nenašli vůbec nic?

• Citovat
  • Upravit
26.5.13 14:00

@monca114 Ne, prý je to v pořádku…ještě mě napadá…hodně se mluví o alergii na bkm…je možné, že by se třeba projevila alergie až v roce a půl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.5.13 14:02

To uz by se projevila driv, kup nejake silnejsi probiotika a pokud se to nezlepsi, tak si vydupej podrobnejsi vysetreni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

@monca114 mně teda doktorka říkala, že u zubů hlen být může :nevim:. Řeším to od synova roka a řešila jsem to s více dětskými doktory a všichni mi říkali, že hlen může být i od zubů.
Výtěr mu teda nikdy nedělali. Pravidelně mi řekli zuby nebo rychlejší zažívání, případně, že po 1-2 dnech průjmu s hlenem se nedá nic usuzovat.

• Citovat
  • Upravit
6956

Jo a nam dr na prujem jeste dala enterol, da se volne koupit v lekarne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.5.13 14:03

@terulkaslunicko a má něco mléčného, když ti UM nepije? Pokud ano, tak jsi to teď stejně určitě vysadila, tak by to od toho být nemělo.

• Citovat
  • Upravit
26.5.13 14:04

@Janichka slyšela jsem o enterolu…nemáš s tím nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.5.13 14:05

Jj davam ho na doporuceni dr pri prujmu. Zamicham do piti jednu kapsli denne:) @terulkaslunicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.13 14:06

@Janichka vždycky mě předběhneš? :-D a jak vám ten enterol zabítral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.5.13 14:07

My pouzivali na prujem Tasectan, rozpustila jsem to v trosce vody a strikla do pusinky strikackou. Anebo zamichat do rozmackaneho bananu. Zkusenost dobra, davali to male i v nemocnici - mela rotaviry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Janichka a mění nějak chut toho pití? to je u nás práve docela problém..smecta hodne zmeni chut jidla nebo piti a konec…nedostanu do ni ani kapku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Jak kdy, mala hodnerujmuje pri zubech, mnohdy z ni jde nestravene jidlo :? Jednou nam zabral hned dala jsem ho rano a vecer byla bez prujmu, jindy az treba druhy den. Davas ji nejake probiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.5.13 14:08

U nás byly taky zuby bez problémů(mimo protivnost a podobné obvyklé) a u jedněch stoliček měl 3 týdný průjem(vodový a dost hlenovitý) jakmile zuby vylezly byl pokoj
zakl. jak už některá psala…rýži, mrkev, banán..klidně i brambory…zkus třeba borůvky nebo borůvkovou šťávu(ale opatrně ta staví fakt hodně) ale rozhodně nedávej jablko…to má přesně opačné účinky a dává se na zácpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí