Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ptam se pro kamaradku. Je v 29tt a uz asi tyden ma prujem a krece v brichu, za chuze citi v brichu tihu. Je to v tehu normalni? Meli jste to take a cim to bylo? A co pomohlo tuto potiz odstranit? Diky. Sany.
Ahoj Sany,
já jsem teda v těhu měla průjem až těsně před porodem, prakticky v den porodu. Tohle si myslím bude průjem z něčeho jiného, jestli trvá takhle dlouho, možná to bude něco infekčního, ale nevím. Já osobně bych zašla k MUDr. na výtěry.
Smokie
Ahoj Sany,
taky si myslím, že souvislost s těhotenstvím nebude. Zkusila bych klasiku, co se může v těhu : Carbosorb, Smectu nebo Hylak forte kapky. Jestli to nepomůže, bude dobrý ten výtěr.
Viťka
ahooj,
zrovna vcera jsem mela taky prujem, ale sama jsem si ho zavinila tim, ze jsem snedla vic kapusty nez je zdravo.
dneska jsem mluvila s moji mamkou po telefonu (je z Moravy) a rikala, ze je ted nejaka bakterie strevni chripky ve vzduchu (ona pracuje v materske skolce, takze maji vetsinou tyhle informace z prvni ruky), tak at si davam pozor a nechodim moc mezi lidi.
Je mozne, ze tvoje kamaradka nejakou tuhle „strevni chripku“ chytla…(pokud to tedy nema z jidla jako ja ![]()
Marka + koblizek