Pružné PAMPERSky

386
15.1.07 13:51

Pružné PAMPERSky

Ahoj holky,
zrovna jsem tady četla o těch pružných Pamperskách - jak vám vadí, že kupujete pořád ty nepružné. Já jsem zase moc ráda, že koupím ty normální. Nejdřív jsem byla ráda, že je to zlepšení, jenže po pár dnech používání měl po nich malej pěknou vyrážku. Nejvíc mě štve, že se nedají rozpoznat podle obalu. Jen vevnitř je kartička. Je to blbý, protože já chci ty obyčejné a když koupím ty pružné, jsou mi na nic. A posílat jim to poštou - to zaplatím víc na poštovným, než za ty pleny. Nemáte některá fígl, jak je rozpoznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6973
15.1.07 13:59

Ahoj Evi,

mně (resp. našemu dítku :wink: ) ty pružné taky nevyhovují. Škoda, že už jsem vyhodila obal, ale všimla jsem si, že je na něm obrázek takový hosenky nebo co to je za potvoru a je tam symbol, který upozorňuje na to, že se jedná o ty pružné. Těžko se to vysvětluje, ale je to tam :lol: Je umístěn přímo zepředu na obalu.

Efča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.1.07 14:04

Ahoj Efčo,
měla jsem doma ty pružné i ty normální. S manželem jsme hledali rozdíl a ani jeden jsme nic nenašli. Psala jsem e-mail do Pampers, ale tam mi taky řekli, že se nedají rozlišit (mohlo to být tak v listopadu), tak jestli to už konečně nezačali rozlišovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
15.1.07 14:42

Evi,

fakt tam ten symbol byl. Všimla jsem si toho bohužel až doma… Taky jsem se po tom nedívala a nechávala to náhodě, protože dřív to nerozlišovali. Ještě mě napadlo, jestli to nebyla nějaká limitovaná série- kupovala jsem je v akci v Albertu - JUMBO pack za 329 Kč…

Pa, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
15.1.07 14:59

Já je viděla jen jednou u kámošky, ještě ani jednou jsem je neměla a to kupujeme jen pampersky… Ale taky jsem na ně slyšela negativa.
A měly ještě jednu změnu - obrázek z obou stran, což zmátlo tatínka v tom, že obrázek patří dopředu…ale kterej je ten přední už mu neřekli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
15.1.07 16:51

Ahoj,

já vždycky mrknu na ten bílý pruh na boku obalu Pampersek. Prosvítá tam potisk plenek. Když jsou tam kytičky jsou to ty normal a s dráčkama jsou pružné.

pa Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
28.3.07 23:39

Já kupuji velikost 4 jumbo pack a na těch normálních je napsáno 74ks a na těch pružných 76ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák