Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
6.7.15 18:36
@hanka.br. píše:
@orionk Nepřekvapuje mě lego - máte matematiku Hejného? Vidím, že se tady časem něco i přiučím do praxe. Jsem zvědavá na využití.

To nevím… Ale jdeme do třídy kde má paní učitelka trochu jiný styl učení. Třeba splývavé čtení a tak. Tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 18:47

@orionk ahoj vitej :) lego ne jen mame mit takove chlupate dratky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 18:53
@orionk píše:
Ahoj holky, tak se taky hlásím do klubu :mrgreen: Tašku už máme, kapsář na lavici,,sáčky na bačkory a tělocvik, zástěru na výtvarku. Zbytek musíme ještě dokoupit- a že je toho dost :roll: Jedinné co mě na seznamu potřeb překvapilo je lego 8o :think: Potřebuje taky váš prvňáček do školy lego???

tak lego na seznamu nemáme :think: když jsou v plánu konstrukční a demoliční práce, nosí si děti stavebnice z domu nebo si půjčí školní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
6.7.15 19:07
@neumisa píše:
U nás vyhrála tahle a doufám, že mu vydrží i do druhé třídy :zed:

Náš batůžek! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7876
6.7.15 19:14

Holky ještě otázka: Jaký kupujete, nebo jste koupily desky na sešity??? Máme psané odlehčené. Na schůzkách nám ukazovali jen takové průhledné obyčejné pouzdro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 19:19

@orionk

budu brát něco takového:

http://www.centrshop.cz/…skup1104.php

ty papírové jsou děsně těžké

edit: oprava odkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
6.7.15 19:24
@neumisa píše:
@orionk

budu brát něco takového:

http://www.centrshop.cz/…skup1104.php

ty papírové jsou děsně těžké

edit: oprava odkazu

Tohle nám přesně ukazovali :palec: Tak koupím asi taky tohle, už tak bude mít tu tašku těžkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
6.7.15 19:26

@neumisa Tohle by taky nemuselo být těžké http://www.e-prvnacek.cz/…u-a4-letadla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 19:27

@orionk

nejsou těžké, ale ten papír je dost měkký, moc nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
6.7.15 19:38

@hanka.br. když jsem ve 14ti nastupovala na gympl, taky nás první den uvítala zástupkyně a až od druhého dne jsme měli svou třídní - taky doprovázela svého prvňáčka. Myslím, že to všichni pochopí, jak rodiče, tak u vás ve škole a nějaký kolega by se mohl najít. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
6.7.15 19:40

@orionk taky máme tašku s tyranosaurem - jinak to nemohlo být ani omylem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.7.15 20:21

Tak jsem taky našla Majdinu tašku.
Desky má zatím ty těžké, musí tam mít obrázek :roll:, až opadne nadšení, plánuju výměnu za ty průsvitné…

Lego nemáme, dostanou takové pěnové kostky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 20:24

Holky a mají děti třeba nějakého kamaráda, s kterým by chtěly být ve třídě a nebo je jim to šumák? :)
Unás doufám, že dají klukovi do třídy aspoň někoho z naší ulice.. Z naší ulice, jde asi 4 děti, tak jsme zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 20:28

Jinak ty složky na sešity.. Náme doma koupené a nepřijde mi to, že je to nějak extra těžké :think: zase nám učitleky říkaly, že aspň se dětem ty seštiy nepokrčí.. Třeba u nás říkaly, ne nemusíme mít ani desky na číslice, že stačí malinká krabička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
6.7.15 20:33

Tak souhlasím s uzavřením.
Z učení strach nemám, dcera je zvídavá, někdy až moc, ale neposedí na zadku. Kroužky budu vybírat pohybové, jinak by se mi odpoledne houpala na lustru :mrgreen: Ve školce chodila do plavání a tančení. Oblečená a vyslečená je hned, tkaničky jsme zatím nezkoušely, boty s nimi nenosí.
Mám dvě dospělé děti, kluky, takže poprvé to nebude. Starší byl šprt, mladší absolutní flegmatik 8) tak jsem zvědavá na Vikču. Stačilo by mi, kdyby byla někde uprostřed :mrgreen:
Aktovku jsem dostala od sousedky, nic moc v práci nevydělám, tak jsem za to ráda :palec: Starší kluk se v dohledné době odstěhuje, do podnájmu se slečnou, mladší se vyučil a dělá si dvouletou nástavbu. Třetí rok :twisted:

Příspěvek upraven 06.07.15 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati