Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26335
7.7.15 10:45

Na cvičení bude mít mladej kraťasy, tepláky, triko, mikinu. Spíš jde o boty, nevěřily byste, co všechno jsou rodiče ochotni dát dětem na nohy… výslovně jsem musela zakázat sandály, když jsem viděla na hřišti ty otevřené špičky a boty o 2 čísla větší, tak na mě šly mdloby. Dospělým nedochází, že ve skrumáži 30 dětí je úraz otázkou chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
7.7.15 11:45

No, taky mu dám do tělocviku kraťasy, triko, tepláky a mikinu a nějaké cvičky do tělocvičny a na venek plátěné tenisky na suchý zip. Jinak jsem si teda už zjistila od kamarádky, že kapsář na výtvarné pomůcky mít nemusíme - prý stačí nějaká krabice, např. od bot, kam si ty věci dají, a na lavici do výtvarky místo ubrusu nějaký pytel, prý jim to paní učitelka rozstříhá a přilepí - ale to nám všechno řeknou až v září. Hlavně nemám nic kupovat, něco opravdu dostanou při zahájení, ale to si prý stejně zaplatím :mrgreen: a zbytek nám nadiktuje paní učitelka a budeme mít čas na to abychom to koupili, takže mám být naprosto v klidu :) Tak se snažím být v klidu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.7.15 12:06
@sao píše:
No já jsem taky tápala s tou kytkou, ale prý se na začátek školního roku nenosí… Kornouty jsem taky ještě neviděla - jako možná v televizi jo, ale myslela jsem, že u nás to zvykem není… A když jsem se dívala na fotky z předchozích zahájení, tak ani kornout, ani kytku nikdo neměl, zato aktovky měli všichni :mrgreen: Co mi víc vrtá hlavou, je pytlík na přezůvky - ony se přezůvky nenechávají v šatně? Pokud ano, na co pytlík…? :think: A potom ten kapsář, jak tady některé píšete - ten je na co? :D Jsem asi mimo. Ale u zápisu nám bylo řečeno, ať kromě aktovky, pouzdra a cvičebního úboru (kde ani nespecifikovala, jak má vypadat, jaké cvičky atp. takže vůbec nevím co mám jako kupovat) nic dalšího nekupujeme, že spoustu věcí dostanou a zbytek nám řeknou v září… Koukám na stránky naší školy a tam žádný seznam není. Tak jsem zvědavá, doufám, že na nás prvního září nevybalí A4 seznam věcí co máme shánět a pak se z toho zblázníme :D No, naštěstí budu možná tou dobou v porodnici a bude to muset zvládnout manžel, to by bylo nakonec ideální :mrgreen:

Kapsář musíme mít na bok lavice…My tohle ve škole taky neměli (a to nejsem tak stará :mrgreen: ) Ani žádné zástěry a ubrusy na výtvarku si nepamatuju :think: Já koupila teda přímo tenhle http://www.zbozi.cz/…r-na-lavici/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
7.7.15 12:40
@neumisa píše:
@sao

i když zůstávají přezůvky v šatně, je lepší je šoupnout do pytlíku a pověsit na háček - minimalizuje se riziko, že nějaký suprový kámoš ty bačkory rozhodí i do jiných šaten a uklizečce se tam líp vytírá. (u nás jsou třeba 2 třídy v 1 šatně, to je 60 dětí na malém prostoru - ztrátu bot jsme řešili poměrně často)

kapsář na lavici - k uchovávání věcí třeba na výtvarku. To si řeší každá škola po svém, u nás na to má dítko vlastní šuplík, u staršího syna to řešili kufříkem, někde se na lavici uváže látkový kapsář.

ty jo, tak tos me teda moc nepotesila. Kazdopadne diky za pripomenuti. Ztraceny boty a jine obleceni jsou moje nocni mura. Navic nas kluk je v tomhle fakt typicky chlap, abslutne nema prehled, co kde ma a nema… I proto bude mi aktovku s jednou hlavni komorou, pac ve vice kapsach na zip by nikdy nic nenasel :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 07.07.15 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
7.7.15 12:45

Na telak taky planuju dat kraťasy, triko, tepláky a mikinu a nějaké cvičky do tělocvičny a na ven plátěné tenisky na suchý zip. Neco takoveho asi (to by vlastne mohl mit i dovnitrr, ma to bilu podrazku http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Takze vlastne dvoje tenisky na TV 8o :roll: :zed:
Hm, ted nevim, muzu sem jen tak hodit odkaz? :oops: Je to nahodne vybrany, takovy typ tenisky bych u chtela dat sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
7.7.15 12:48
@AvajBr píše:
ty jo, tak tos me teda moc nepotesila. Kazdopadne diky za pripomenuti. Ztraceny boty a jine obleceni jsou moje nocni mura. Navic nas kluk je v tomhle fakt tipycky chlap, abslutne nema prehled, co kde ma a nema… I proto bude mi aktvku s jendou hlavni komorou, pac ve vice kapsach na zip by nikdy nic nenasel :zed: :zed: :zed:

Všechno mu podepiš. Každý den se válí ve třídě x věcí, ke kterým se nikdo nehlásí, včetně drahých bot a oblečení. Co je podepsané, snadno vrátíme majiteli, co není, končí v kontejneru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
7.7.15 13:24

@AvajBr

ony se ty boty vždycky našly - ale jinde než byly URČITĚ uklizené. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.7.15 13:25

@masima moc dekujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
7.7.15 13:27
@hanka.br. píše:
Všechno mu podepiš. Každý den se válí ve třídě x věcí, ke kterým se nikdo nehlásí, včetně drahých bot a oblečení. Co je podepsané, snadno vrátíme majiteli, co není, končí v kontejneru.

jj, to mě vždycky fascinovalo - 2× do roka něco jako burza - haldy věcí, i značkových, drahých - a nikomu nechyběly. Boty, zimní bunda, penály, přezůvky… a letos i 1 dámské kalhotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.7.15 13:28

Teea holky, to je venku des :? Uf.

Tak my prvni den urcite kyticku nejakou malou poneseme. Kornoutek ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
7.7.15 13:30

@Šema

venku je humáč, já vyhnala děti proběhnout se už v osm ráno, to se ještě dalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.7.15 13:30

@AvajBr ten nas je na tom stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.7.15 13:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.7.15 13:33

@neumisa ja taky je vyhnala ven uz v 8rano. Ted pres poledne je necham doma a pak koupacka. Odpo maji prijit bourky tak jsem zvedava. Ja cim jsem starsi, tak tim vic to vedro nemusim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
7.7.15 13:37
@Šema píše:
@neumisa :lol: :lol: :lol:

no šéfa to velice pobavilo, nenápadně studoval zádele dámské části pedagogického sboru a snažil se uhodnout, komu by tak mohly patřit :lol: neuspěl a nikdo se nepřiznal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí