Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jahru jsem te asi prehlidla
no ja doufam ze ta taska mu aspon do druhy vydrzi ![]()
@Šema
já si dám, šoupni to do USB portu, už čekám s talířkem na druhé straně ![]()
@Šema ale za mě teda jen černé leginy.. osobně se mi nelíbi nějaké vzorované a dlouhé..
Já nosím černé na lýtka…ale je to jenom o vkusu… Třeba švagrová je hodhně hubená, má fakt pěknou postavu- nemá děti
zatím, a dala si dlouhé tělové leginy dlouhé a tričko uplé k pasu a fakt to pěkné nebylo, schodlo se víc lidí
@kvaček presne. Ja kdyz koupim tak urco nad lytka.. Pisu sz ![]()
@neumisa rvu to tam
![]()
Holky co bylo u vas k obedu? Jako co by mohlo byt zitra u nas
Diky ![]()
@Šema píše:
@kvaček si predstav TOTO v leginachps: Kdyz dostane dcera do ruky telefon
No dovol. Vypadam podobne
Ale leginy teda nenosim, to je fakt.ale vypadas normalne!
@Šema nic je horko
v domě v patře máme 31 st.. mladší - batole měl zeleninu ze včera, staršího jsem poslala k babičce- tam se i najedl
já jsme se odbyla a manžel se najedl teplého z v práci.. doma bude jenom pochladnu něco
@Jahru píše:
přispívala jsem včera odpo/večerA ad tašky - taky bych si vybrala jiné motivy, než děcka. Ale já to nosit nebudu, že
Další tašku jsem ochotna koupit nejdřív na začátku příštího roku, takže pokud se motiv omrzí, tak holt synátor rozbije prasátko
A první zub si mlaďoch vytrhl v pondělí večer, cca 2 týdny po 6. narozeninách. Už se za ním klube trvalý. Další zuby asi zatím drží
Jezis on si trhá zuby sam? ![]()
@AvajBr já si vyrvala jako dítě půl pusy- mléčných samozřejmě
vždycky se mi začal hýbat a já se bála zubaře, tak jsem si ho rozhýbala a pak vytáhla
@kvaček píše:
Nějak to tu plevelíme a zapomínáme na děti
Vsak deti maji prazdniny, tak zatim o ne moc nejde ![]()
u nas vcera palacinky, dneska tortilly s kur.maem
@AvajBr píše:
Jezis on si trhá zuby sam?
jj, vytrhl si ho sám. ![]()
@AvajBr ono se najde vždycky něco…
u nás je teď divné období, posldný týdny začíná jako ta dětská puberta.. Den ze dne je drzý, odmlouvá, tkaový nebyl..