Prvňáček a úkoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10100
11.4.15 17:48

@neumisa jo, takhle nějak bych si to představovala. Ke kouli poznámku pro rodiče, zapřáhnout šikovný děti, aby se nenudily a neprudily apod. Uvidíme jak to bude od září vypadat u nás, děsím se už teď, protože jestli synátor nebude mít kliku na učitelku, tak to bude utrpení pro všechny zúčastněné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26451
11.4.15 17:50

@Jahru

jo, takhle to (většinou) funguje. Jenže když se během 7 měsíců vystřídají 3 učitelé, tak prostě není kdy vybudovat si vlastní funkční systém. v tomto má zakladatelka bohužel smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.4.15 17:54
@Jahru píše:
Ok, za poznámku o lenosti se o omlouvám. Ale opravdu si myslím, že napsat jednou za čas ( třeba za měsíc) jednu větu do 28 písanek nebo sešitů matiky by šlo. To samé ty úkoly, k čemu je dobrému počtáři, že musí do zblbnutí počítat 1+2, když by se místo toho mohl věnovat třeba procvičování grafomotoriky nebo čtení. A naložit všem všechno, aby u toho trávili hodinu až dvě denně po škole je v první třídě zhůvěřilost.

tak najednou úplně jiná informace :) najednou by stačila jednou za měsíc věta…předtím jsem byla líná, když jsem nechtěla týdně psát slohovku…tak já nevim :nevim:
Kolegyně v 1.třídě psala hodnocení jednou týdně, měla vymakaný systém. Rodiče to absolutně nezajímalo, i kolegyně učitelka, co měla v té třídě dítě, řekla, že je to pitomost.
Mě to jako pitomost nepřipadá, ale radši udělám něco jiného pro děti do výuky než pro rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10100
11.4.15 17:59

@Izzz už v tom prvním příspěvku jsem psala jednou za týden/měsíc. A o slohovce nepadlo ani slovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10100
11.4.15 18:00

@Izzz a zabtu poznámku o lenosti jsem se omluvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.4.15 18:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.4.15 19:31

@neumisa zcela mimo??? Tomam chapat jak? Kluk ma jinak same jednicky takze pochybuju ze se jedna o kecane a neposedne dite co se flaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26451
11.4.15 19:36

@zanetV

to nebylo nic osobního na tvou osobu, musíš přečíst celou větu.

napsala jsem, že tvá situace je mimo běžný standard. Možná má formulace nebyla šťastně zvolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.4.15 19:46

@neumisa já četla to na předchozí straně na mobilu je to horší tak jsem přehlídla že to má další stranu už :lol: každopádně škola má dobrou pověst jen ředitelka je prý trošku línější na řešení problémů jako přijmout novou učitelku dřív než předchozí učitelka odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26451
11.4.15 19:49

@zanetV

nemůže přijmout novou učitelku dřív, než odejde předchozí. Může se s ní akorát tak domluvit, ale nemůže ji přijmout. Ovšem pouze když je nová učitelka v záloze. Běžně se několik týdnů supluje, než se objeví náhrada.

To není lenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.4.15 19:54

@neumisa ale tak když dá těhotnou k prvňákům tak by to měla mít promyšlený tak aby nevznikly takový problémy. Bohužel to tam prý neni poprvé. Já třeba ještě ani nevim jestli tahle učitelka jim zůstane nebo bude od 2. třídy jiná, vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26451
11.4.15 19:57

@zanetV

proč bys ty jako rodič měla vědět, jestli s nimi půjde učitelka do další třídy? Třeba to neví ani ta učitelka, může mít smlouvu do konce školního roku… Řešíš něco, co stejně nemůžeš nijak ovlivnit, tohke je čistě záležitost ředitele. Soustřeď se spíš na jednání s učitelkou a na syna.

edit: co s tou těhotnou měla asi tak dělat? dát ji k jiné třídě a rozhodit zaběhaný systém jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.4.15 19:59

@neumisa hlavně že vim co mám kdy platit, že? no jestli uslyšim stejně jako tady že nemám na nic právo to potěš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26451
11.4.15 20:00
@zanetV píše:
@neumisa hlavně že vim co mám kdy platit, že? no jestli uslyšim stejně jako tady že nemám na nic právo to potěš

vztekáš se úplně zbytečně. Tak neplať, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10100
11.4.15 20:06
@Izzz píše:
@Jahru :kytka:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek