První botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
29.12.09 17:08

Ahoj, první opravdický boty (a taky drahý) jsem kupovala až když začal malý sám chodit. Byly to DPK celoroční kožené kotníkáče ze specializované prodejny na dětskou obuv. A jsem s nima spokojená. Jsou měkkoučké a zároveň dobře drží nohu. Teď je nosí na doma a na ven máme Superfit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
29.12.09 18:23

Cappy,no spicka by mela jit krasne ohnout,tak,jak se nozicka ohne,kdyz dite jde..boty od Nextu jsou frajersky,ale to je tak vsechno..mela jsem teda v ruce jen jedny,ale jak pises,ohybatelny teda nebyly :-?

Shodou okolnosti jsem dnes kupovala ve zdravotnickejch potrebach sandalky na doma od Sante za 560 kc a meli tam pekny i zimni botky za prijatelnejsi ceny,nez jsou treba ve specializovanych kramech s detskou obuvi..

Jinak my jsme meli prvni botky jako Martasaja,od DPK - ty se pry specializuji na prvni detskou botu..jsou super,mekkoucke,vymakane..nekomu se nelibi desing DPK botek,me jo,mely jsme cervene s malou kytickou na boku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
29.12.09 21:20

Ahoj, díky moc za rady, u mě to bude aktuální možná tak na jaro/podzim. Tohle jsem zjišťovala pro kamarádku. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák