Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, první opravdický boty (a taky drahý) jsem kupovala až když začal malý sám chodit. Byly to DPK celoroční kožené kotníkáče ze specializované prodejny na dětskou obuv. A jsem s nima spokojená. Jsou měkkoučké a zároveň dobře drží nohu. Teď je nosí na doma a na ven máme Superfit.
Cappy,no spicka by mela jit krasne ohnout,tak,jak se nozicka ohne,kdyz dite jde..boty od Nextu jsou frajersky,ale to je tak vsechno..mela jsem teda v ruce jen jedny,ale jak pises,ohybatelny teda nebyly ![]()
Shodou okolnosti jsem dnes kupovala ve zdravotnickejch potrebach sandalky na doma od Sante za 560 kc a meli tam pekny i zimni botky za prijatelnejsi ceny,nez jsou treba ve specializovanych kramech s detskou obuvi..
Jinak my jsme meli prvni botky jako Martasaja,od DPK - ty se pry specializuji na prvni detskou botu..jsou super,mekkoucke,vymakane..nekomu se nelibi desing DPK botek,me jo,mely jsme cervene s malou kytickou na boku ![]()
Ahoj, díky moc za rady, u mě to bude aktuální možná tak na jaro/podzim. Tohle jsem zjišťovala pro kamarádku. Díky