Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peťa93 píše:
Neříkám že rozhodují, ale nevím co by mi na to řekliProtože sem ještě nikoho neměla, toto by by můj první vztah…
Nemusíš jim říkat nic. Ale pro jistotu bych řekla kámošce, kde jsem. Námost po internetu, starší chlap a ty dooost nezkušená.
Vim, ze fakt existuji magor. i rodice, kteri i po dvacitce zakazuji, omezuji pohyb. Davno bych byla odstehovana a prerusila kontakty, dokud by se povedeni rodice neomluvili za sve policejni chovani.
Proc v 25 bydlis jeste u rodicu?
od 18 ses dospela, snad jim v 25 nemusis rikat o svoleni
Vem si s sebou slzný sprej pro případ, že by tě chtěl znásilnit a jdi…
![]()
Ve 25 jsem byla 4 roky vdaná a vedla vlastní domacnost. Plno žen ma v tomto veku dite (i více). Jake jsou u vas doma poměry, ze se i ve svém veku bojis rodičů??
V 18 jsem se odstěhovala a od té doby mám svou domácnost
v 25 bych asi koukala kdyby mi něco zakazovali ![]()
@Marie432875 píše:
Ve 25 jsem byla 4 roky vdaná a vedla vlastní domacnost. Plno žen ma v tomto veku dite (i více). Jake jsou u vas doma poměry, ze se i ve svém veku bojis rodičů??
Taky a nemusela jsem se ani vdavat. Holka se narodila rok a pul po svatbe. V mojich 25 jsme cekali druhe a meli svoji domacnost.
@Kelsey píše:
Taky a nemusela jsem se ani vdavat. Holka se narodila rok a pul po svatbe. V mojich 25 jsme cekali druhe a meli svoji domacnost.
Ja se taky vdávat nemusela. Nebylo to ani z náboženských duvodu. Proste jsme se měli radi, rozhodli se spolu vytvořit team a tak jsme si to zařídili, koupili byt a bylo. První dite se nam narodilo prave az ty 4 roky po svatbě. Nedovedu si predstavit, z jakých poměrů tazatelka pochází - představa, ze mi v těchto letech do života mluví rodiče/nebo se jim bojím říct banální věc (kterou ani ve finále nemusí vedet), to je desivy ![]()
@Peťa93 píše:
Neříkám že rozhodují, ale nevím co by mi na to řekliProtože sem ještě nikoho neměla, toto by by můj první vztah…
Pokud jsou tvý rodiče normální, tak budou rádi, že ve svém věku konečně někoho máš.
@Peťa93 píše:
Na kluky máš času dost! Počkala bych ještě aspoň 5 let a do té doby bych na to rodiče opatrně připravovala.
@zudina píše:
To vazne nevidite ze si z vas dela pr..el?
Ale vidíme, ale baví nás to…
Ja teda doufam, ze si dela srandu, protoze jinak by to byl dost smutny pribeh.
Tak jestli je pravda zakladatelčina diskuze o holení, tak to u nich doma to má k normálu daleko. Potom bych jí tady tu diskuzi i věřila. ![]()