První kluk - jak to říct doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
7.4.18 05:45

To myslíš vážně?? 8o proč by ti měli něco zakazovat jsi dospělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.18 06:08
@Peťa93 píše:
Neříkám že rozhodují, ale nevím co by mi na to řekli :( Protože sem ještě nikoho neměla, toto by by můj první vztah…

Nemusíš jim říkat nic. Ale pro jistotu bych řekla kámošce, kde jsem. Námost po internetu, starší chlap a ty dooost nezkušená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.18 06:17

Vim, ze fakt existuji magor. i rodice, kteri i po dvacitce zakazuji, omezuji pohyb. Davno bych byla odstehovana a prerusila kontakty, dokud by se povedeni rodice neomluvili za sve policejni chovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.4.18 06:24

Proc v 25 bydlis jeste u rodicu? :roll: od 18 ses dospela, snad jim v 25 nemusis rikat o svoleni

• Citovat
  • Upravit
122170
7.4.18 06:36

Vem si s sebou slzný sprej pro případ, že by tě chtěl znásilnit a jdi… :srdce: :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
7.4.18 06:56

Ve 25 jsem byla 4 roky vdaná a vedla vlastní domacnost. Plno žen ma v tomto veku dite (i více). Jake jsou u vas doma poměry, ze se i ve svém veku bojis rodičů??

• Citovat
  • Upravit
3165
7.4.18 07:01

V 18 jsem se odstěhovala a od té doby mám svou domácnost :D v 25 bych asi koukala kdyby mi něco zakazovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.18 07:01
@Marie432875 píše:
Ve 25 jsem byla 4 roky vdaná a vedla vlastní domacnost. Plno žen ma v tomto veku dite (i více). Jake jsou u vas doma poměry, ze se i ve svém veku bojis rodičů??

Taky a nemusela jsem se ani vdavat. Holka se narodila rok a pul po svatbe. V mojich 25 jsme cekali druhe a meli svoji domacnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
7.4.18 08:02
@Kelsey píše:
Taky a nemusela jsem se ani vdavat. Holka se narodila rok a pul po svatbe. V mojich 25 jsme cekali druhe a meli svoji domacnost.

Ja se taky vdávat nemusela. Nebylo to ani z náboženských duvodu. Proste jsme se měli radi, rozhodli se spolu vytvořit team a tak jsme si to zařídili, koupili byt a bylo. První dite se nam narodilo prave az ty 4 roky po svatbě. Nedovedu si predstavit, z jakých poměrů tazatelka pochází - představa, ze mi v těchto letech do života mluví rodiče/nebo se jim bojím říct banální věc (kterou ani ve finále nemusí vedet), to je desivy :(

• Citovat
  • Upravit
3821
7.4.18 08:05

To vazne nevidite ze si z vas dela pr..el?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15180
7.4.18 08:07
@Peťa93 píše:
Neříkám že rozhodují, ale nevím co by mi na to řekli :( Protože sem ještě nikoho neměla, toto by by můj první vztah…

Pokud jsou tvý rodiče normální, tak budou rádi, že ve svém věku konečně někoho máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14885
7.4.18 08:13
@Peťa93 píše:

Na kluky máš času dost! Počkala bych ještě aspoň 5 let a do té doby bych na to rodiče opatrně připravovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
7.4.18 08:26
@zudina píše:
To vazne nevidite ze si z vas dela pr..el?

Ale vidíme, ale baví nás to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.4.18 08:35

Ja teda doufam, ze si dela srandu, protoze jinak by to byl dost smutny pribeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
7.4.18 08:52

Tak jestli je pravda zakladatelčina diskuze o holení, tak to u nich doma to má k normálu daleko. Potom bych jí tady tu diskuzi i věřila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová