První kluk - jak to říct doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
7.4.18 08:59
@bartsch píše:
Tak jestli je pravda zakladatelčina diskuze o holení, tak to u nich doma to má k normálu daleko. Potom bych jí tady tu diskuzi i věřila. :think:
? Hod odkaz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.4.18 09:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
7.4.18 09:06

Nevěřila bych, že někdo jako ona existuje, kdybych podobnou osobu neznala. Ale této osobě se podařilo z toho nakonec vymanit. Ale už byla starší než zakladatelka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
7.4.18 09:06
@Kelsey píše: ? Hod odkaz.

Teda, vás už jsem dlouho neviděl. Naposled v diskuzi Manžel si vzal auto… Ale taky by mě zajímal ten odkaz na holení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
7.4.18 10:08
@Kelsey píše: ? Hod odkaz.

Stačí se podívat na zakladatelcin profil a její založené diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.4.18 11:37
@tessa2323 píše:
Stačí se podívat na zakladatelcin profil a její založené diskuse.

Varila jsem, pekla buchty, odbihala kouknout na decka na hriste, jestli se nepriplacli na bruslich, tak nebyl cas. Pak se podivam.
Ale napada mi, ze jeji rodina budou starsi generace nebo velci krestani, jinak si nedovedu vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
7.4.18 11:50
@Kelsey píše:
Varila jsem, pekla buchty, odbihala kouknout na decka na hriste, jestli se nepriplacli na bruslich, tak nebyl cas. Pak se podivam.
Ale napada mi, ze jeji rodina budou starsi generace nebo velci krestani, jinak si nedovedu vysvetlit.

Jasný, to bylo myšleno tak že všechny ty její diskuze jsou takový..Jak kdyby holčině bylo max 15.. Já objednala dnes pizzu a kašlu na vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.4.18 14:11

Tak to je ujety.. ja jsem mladsi nez ty a uz jsem vdana.. no kazdopadne bych proste rekla :.jdu na kafe s tim a tim ( nikdy na seznamce nevis na koho narazis) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.18 15:20

Takový trapný komentáře nepotřebuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
7.4.18 15:48
@Peťa93 píše:

Nevidím na tom, co napsal @Detsa nic trapnýho. Pokud máš ale jiný názor, stačí pod příspěvkem dát citovat a vyjádřit svůj názor. Tato věta vypovídá, sorry, o tvé nevyzrálosti. Já i @Detsa bychom mohli být tvým otcem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.4.18 15:57
@Peťa93 píše:

nikdo ti tu nic nedělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.18 16:14

Taky jsem měla první rande docela pozdě - po dvacátém roku.
Doma jsem řekla, že jdu na rande a nikdo mi to nevěřil ;-) Běžně jsme si totiž doma dělali srandu, místo jdu ven, jsme říkali na rande ;-)

• Citovat
  • Upravit
74219
7.4.18 16:42
@Peťa93 píše:

Kdyz si tady drsna a umis se ozvat, tak to zkus doma, aby si uvedomili, ze si dospela zenska a ne tuntave dite, ktere se necha vychovavat.
Dokud jim dovolis to delat, tak to delat budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.18 18:14
@Kelsey píše:
Kdyz si tady drsna a umis se ozvat, tak to zkus doma, aby si uvedomili, ze si dospela zenska a ne tuntave dite, ktere se necha vychovavat.
Dokud jim dovolis to delat, tak to delat budou.

Tak když dovolí matce, aby jí zakazovala se v koupelně holit a nelze se tam ani zamknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
7.4.18 19:10
@Detsa píše:
To spíš myslela na ty holky (nebo doufám), co psaly, že v jejím věku už dávno měly děti, vdané apod :). Vlastně i já jsem na ně reagoval. Nepřišlo mi to tak moc zvláštní, jak z toho dělají.
Ty možná :nevim:. Nebo ty už vlastně jsi otec, co jsem postřehl?

Ano, jsem skoro dvou a půl leté dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová