Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Mám takový problém. Na internetové seznamce sem si založia profil a zamilovala sem se tam do jednoho muže (mě bude letos 25 a jemu 34). Věk mi nevadí, ale řešm to, jak to řeknu doma že jdu ven s klukem
Nikdy sem žádnýho kluka neměla, takže rodiče nejsou zvyklí, že bych s někým chodila ven
Mám prostě strach, že mi to zakážou… ![]()
Nepsala si vcera pod timhle profilem ze se pokousite nebo ze cekate dite? ![]()
@Peťa93 píše:
Ahoj holky. Mám takový problém. Na internetové seznamce sem si založia profil a zamilovala sem se tam do jednoho muže (mě bude letos 25 a jemu 34). Věk mi nevadí, ale řešm to, jak to řeknu doma že jdu ven s klukemNikdy sem žádnýho kluka neměla, takže rodiče nejsou zvyklí, že bych s někým chodila ven
Mám prostě strach, že mi to zakážou…
No vzhledem k tomu že už jsi nějaký ten pátek dospělá osoba, tak nevím proč by ti rodiče měli zakazovat kluka..
@Peťa93 píše:
Ahoj holky. Mám takový problém. Na internetové seznamce sem si založia profil a zamilovala sem se tam do jednoho muže (mě bude letos 25 a jemu 34). Věk mi nevadí, ale řešm to, jak to řeknu doma že jdu ven s klukemNikdy sem žádnýho kluka neměla, takže rodiče nejsou zvyklí, že bych s někým chodila ven
Mám prostě strach, že mi to zakážou…
je ti 15 nebo 25?
Pokud ti je 15, tak chapu obavy, co tomu reknou rodice. Pokud ti je opravdu 25 a zakladas takove tema, tak budes zrejme trosku retardovana a pak chapu take obavy, co tomu reknou rodice… ![]()
Neříkám že rozhodují, ale nevím co by mi na to řekli
Protože sem ještě nikoho neměla, toto by by můj první vztah…
@Peťa93 Ahoj, normálně jim oznam, že jdeš na rande. Třeba budou rádi ![]()
@Peťa93 píše:
Neříkám že rozhodují, ale nevím co by mi na to řekliProtože sem ještě nikoho neměla, toto by by můj první vztah…
tak jim to zatím neříkej, přece se nezpovídáš z každého kroku nebo ano?
@Peťa93 píše:
Neříkám že rozhodují, ale nevím co by mi na to řekliProtože sem ještě nikoho neměla, toto by by můj první vztah…
A to nechodis ven ani s kamaradkama? Mozna budou rodice spis radi. Kazdopadne rodicum rekni kam a s kym jdes, ono nikdy nevis na koho ma internetove seznamce narazis…
Holy fuck, v 24 uz jsem bydlela sama, natoz abych resila ze mi rodice neco zakazou
kdy hodlas prestrihnout pupecni snuru?