Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokaždé opožděné menstruaci se říká delší cyklus. Pokud máš delší cyklus a zkoušeli jste to jen 3 dny po menstruaci, nejspíš to neklapne. Pokud by to klapnout mělo, test provedený dne 24.11. by mohl být vypovídající.
@Čičorečka píše:
@Bubllenka co myslíš, že celou tu dobu dělám, když si nesedím na těch rukách?Ne, fakt. Já obvykle nejsem zlá. Ven to musí jen občas.
Jako uznavam, že je to tady skoro kazdy den, a uz by se to dalo vyčist z nejake jiné diskuze….
.
@Bubllenka to jo, já sem ani ještě žádnou nezakládala, zatím sem vždycky našla již proběhlou diskusi na stejné nebo velice podobné téma a odpověď sem si tam našla… Teď teda zrovna taky něco hledám, tak doufám že najdu odpověď ![]()
@Kamkam já sem 3 měsíce po, jsem na ni nedočkava hlavně kvůli tomu abych začala zobat HA abysme si s chlapem nemuseli dávat pozor
..no uvidíme jestli na ní vůbec dojde…
chcem brzy druhé mimčo takže tělísko ani inj. ne ale zas sem po císaři takže do toho nemůžu vlítnout úplně hned ![]()
@Vladusxx tak ha se dá nasadit i mimo cyklus, ne? Ale ty jo, asi by to mohlo udělat v těle pěkný maglajs do budoucna
nebo fakt nebude třeba. ![]()
@Vladusxx píše:
@Bubllenka to jo, já sem ani ještě žádnou nezakládala, zatím sem vždycky našla již proběhlou diskusi na stejné nebo velice podobné téma a odpověď sem si tam našla… Teď teda zrovna taky něco hledám, tak doufám že najdu odpověď
Hoď sem, klidně
. My ti třeba poradíme ![]()
@Bubllenka ok, dcera má od narození na hlavě ve vlasech hemangiom. Ne moc velký ale teď za poslední mesic se trochu zvětšil a hlavně hodně vystoupl nad povrch, tak nás doktorka posílá na vyšetření na hematologii ke zvážení léčby propranololem… Tak mě zajímá jestli je to jen jakože kouknou a nebo jestli nás čeká miliarda vyšetření…
@Vladusxx píše:
@Bubllenka ok, dcera má od narození na hlavě ve vlasech hemangiom. Ne moc velký ale teď za poslední mesic se trochu zvětšil a hlavně hodně vystoupl nad povrch, tak nás doktorka posílá na vyšetření na hematologii ke zvážení léčby propranololem… Tak mě zajímá jestli je to jen jakože kouknou a nebo jestli nás čeká miliarda vyšetření…
Řešila jsem to 14 dni zpatky.
Jen kouknou kukatkem a sup na stul, kdyz se jim to nezda. Žádný jiny vyšetření by mi nedělali. ![]()