První těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69126
15.11.21 08:33

Pokaždé opožděné menstruaci se říká delší cyklus. Pokud máš delší cyklus a zkoušeli jste to jen 3 dny po menstruaci, nejspíš to neklapne. Pokud by to klapnout mělo, test provedený dne 24.11. by mohl být vypovídající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
15.11.21 08:50
@Čičorečka píše:
@Bubllenka co myslíš, že celou tu dobu dělám, když si nesedím na těch rukách? :D Ne, fakt. Já obvykle nejsem zlá. Ven to musí jen občas.

Jako uznavam, že je to tady skoro kazdy den, a uz by se to dalo vyčist z nejake jiné diskuze…. :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
15.11.21 09:27

@Bubllenka to jo, já sem ani ještě žádnou nezakládala, zatím sem vždycky našla již proběhlou diskusi na stejné nebo velice podobné téma a odpověď sem si tam našla… Teď teda zrovna taky něco hledám, tak doufám že najdu odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
15.11.21 09:39

@Kamkam já sem 3 měsíce po, jsem na ni nedočkava hlavně kvůli tomu abych začala zobat HA abysme si s chlapem nemuseli dávat pozor :lol: :mrgreen:..no uvidíme jestli na ní vůbec dojde… :lol: chcem brzy druhé mimčo takže tělísko ani inj. ne ale zas sem po císaři takže do toho nemůžu vlítnout úplně hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.11.21 10:39

@Vladusxx tak ha se dá nasadit i mimo cyklus, ne? Ale ty jo, asi by to mohlo udělat v těle pěkný maglajs do budoucna :think: nebo fakt nebude třeba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
15.11.21 13:32
@Vladusxx píše:
@Bubllenka to jo, já sem ani ještě žádnou nezakládala, zatím sem vždycky našla již proběhlou diskusi na stejné nebo velice podobné téma a odpověď sem si tam našla… Teď teda zrovna taky něco hledám, tak doufám že najdu odpověď :-)

Hoď sem, klidně :). My ti třeba poradíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
15.11.21 13:38

@Bubllenka ok, dcera má od narození na hlavě ve vlasech hemangiom. Ne moc velký ale teď za poslední mesic se trochu zvětšil a hlavně hodně vystoupl nad povrch, tak nás doktorka posílá na vyšetření na hematologii ke zvážení léčby propranololem… Tak mě zajímá jestli je to jen jakože kouknou a nebo jestli nás čeká miliarda vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
15.11.21 14:51
@Vladusxx píše:
@Bubllenka ok, dcera má od narození na hlavě ve vlasech hemangiom. Ne moc velký ale teď za poslední mesic se trochu zvětšil a hlavně hodně vystoupl nad povrch, tak nás doktorka posílá na vyšetření na hematologii ke zvážení léčby propranololem… Tak mě zajímá jestli je to jen jakože kouknou a nebo jestli nás čeká miliarda vyšetření…

Řešila jsem to 14 dni zpatky. :mrgreen: Jen kouknou kukatkem a sup na stul, kdyz se jim to nezda. Žádný jiny vyšetření by mi nedělali. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
15.11.21 15:07

@Bubllenka diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie