První trimestr - drobné krvácení

7
26.4.24 00:21

První trimestr - drobné krvácení

Ahoj,

píšu za manželku, která je v 7. týdnu a dnes byla na kontrole u gynekologa. Dobrá zpráva je že srdíčko tluče, ale špatná že gynekoložka řekla, že na ultrazvuku vidí malé krvácení a zatím nevystavila těhotenský průkaz a manželku poslala zatím na nemocenskou do další kontroly.

Máme teď velké obavy co by to mohlo být. Moc jsme o tom nenašli, všude se řeší viditelné krvácení ale to není náš případ. Otěhotnět se povedlo až po druhé dávce Clostilbegytu (podezření na pcos) a tak se děsíme každé komplikace…

Díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
26.4.24 06:29

Malé krvácení na utz může být hematom, to se někdy v těhotenství stává. Nedostala třeba utrogestan? A klidový režim..
Jinak průkazka se vystavuje klidně až po 1. screeningu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.4.24 08:11

Nn utrogestan nedostala, jen ten klid, tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.4.24 17:55

V 9.tydnu mi doktor řekl, že vidí na ultrazvuku malinko krve pod placentou. Ještě ten den jsem večer malinko zakrvacela. Hned jsem jela na kontrolu - už tu krev na UZ neviděl a vše v pořádku. Bohužel se to takhle občas stává a pokud to není nijak veliké, tak to miminko zvládne :srdce:.
Určitě ať manželka má klidový režim :kytka:
Průkazku dává každý gynekolog jindy, já ji dostala v 11.tydnu. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.4.24 19:06

Tak včera manželka měla krev i na toaletním papíru tak jela k doktorce a dostala progesteron besinc který má brát večer a 3× den ještě má brát Ascorutin a být v klidu a je na neschopence. Dnes už zatím krev není… Zajímalo by mě co to mohlo být, její mamka také potratila ve druhém měsíci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.4.24 19:20

Taky jsem zašpinila v 6tt. Dostala jsem progesteron a vše bylo ok. Prý je to normální. Teď v 9tt viděla doktorka na utz menší hematom (bez špinění), ale taky je to prý v pořádku. Chce to hlavně klid. Bude to určitě v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.4.24 22:46

Ještě jsem si teď četl příbalový leták na ten Ascorutin a je v něm uvedeno že se nesmí brát v těhotenství a když člověk trpí na ledvinové kameny. Manželka je těhotná a ledvinové kameny měla před několika lety v obou ledvinách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí