Prvorodička a kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
6.3.11 14:47
Julik-pulik píše:
Ahoj maminky,děkuji moc za rady,na každý kočárek co mi napíšete mrknu a zvážím..
co si myslíte o tomhle:
http://aukro.cz/…6326840.html
vím že nejspíš značka leviroo nebude nic moc,cenově taky levný,ale má největší korbičku co jsme našla…co se týče na šírku má 38 cm vnitřek a to i když jsem koukala ty drahé třeba GT3 má 32cm, dorjan má 33cm a 81 dílka..mě známy říkali,že průmer +-80dílku mají všechny spíš koukat na šírku aby měl malý dost místa kolem..
co říkate?děkuji..

Osobní zkušenost s tímto kočárem nemám. Ale terénem (jak v úvodu píšeš lesními a kamenitými cestami) bych s takovým kočárem jezdit nechtěla. :nevim: Asi by to byla dřina. :think: Já taky potřebovala kočár do terénu (bydlíme na vesnici, sněhu v zimě dosti, :mrgreen:, v prudkém kopci, na vycházky chodíme hlavně k lesu). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
8.3.11 19:54

Ahojky..tak my čekáme prcka taky v červenci a zrovna dnes jsme koupili trend line-racer plus.Hledala jsem kočárek který je vhodný do terenu a abych mohla chodit s malou bruslit..takže nějaky bytelny.A pak mě taky kamaradky upozornili abych koukala na delku korbičky..abych v zimě nemusela malou dávat do sportaku…a délka lehu je 103 cm..takže si myslím že to bude v pohodě…až praxe ukaže… :think: Každý kočar ma svá pro a proti… A aby když pojedem po kamenech tak mi malá neskakala v kočáru.Známá ho má a nemohla si ho vynachválit..takže my do něj šli.I cena je supr..takže uvidíme… :mavam:
dobře vyberte…těch kočárku je tolik že možná proto je tak těžke vybrat..my hledali a hledali až jsem z toho byla jelen… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
8.3.11 19:55

Ahojky..tak my čekáme prcka taky v červenci a zrovna dnes jsme koupili trend line-racer plus.Hledala jsem kočárek který je vhodný do terenu a abych mohla chodit s malou bruslit..takže nějaky bytelny.A pak mě taky kamaradky upozornili abych koukala na delku korbičky..abych v zimě nemusela malou dávat do sportaku…a délka lehu je 103 cm..takže si myslím že to bude v pohodě…až praxe ukaže… :think: Každý kočar ma svá pro a proti… A aby když pojedem po kamenech tak mi malá neskakala v kočáru.Známá ho má a nemohla si ho vynachválit..takže my do něj šli.I cena je supr..takže uvidíme… :mavam:
dobře vyberte…těch kočárku je tolik že možná proto je tak těžke vybrat..my hledali a hledali až jsem z toho byla jelen… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.11 20:32
klaszu píše:
dobře vyberte…těch kočárku je tolik že možná proto je tak těžke vybrat..my hledali a hledali až jsem z toho byla jelen… :roll:

Děkuji moc za radu, mrknu naň..mě spíš říkaly,že koukat na šírku než dílku,aby tam nebyl moc natěsno..a to jsem zatím nejširší našla 38cm..
já ještě pohledám do června bych ho chtěla už zakoupit-uvidíme :think:
jj je ich strašně moc,takže už mě ani nebaví je hledat..tak zdravé miminko přeji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
9.3.11 15:37

Tak at vybereš dobře… :dance:
Já schvalne koukala na tu šířku a my máme 35 cm..tak snad to bude stačit když se tam da i fusak..ale ja si myslím že snad jo…A akorat mame upraveny spodek kočarku aby byl bytelnejsi…a stabilnejsi…
Já jsem rada že už máme kočárek vybraný i koupený… :potlesk:
Taky přeji at se vám narodí zdravé miminko… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
9.3.11 18:05

Změřila jsem ti Roana Maritu a v nejužším místě „uprostřed“ má 37cm. Malá se mi tam hravě otočí na bříško ještě teď a to bude mít rok.

Julik-pulik píše:
Děkuji moc za radu, mrknu naň..mě spíš říkaly,že koukat na šírku než dílku,aby tam nebyl moc natěsno..a to jsem zatím nejširší našla 38cm..
já ještě pohledám do června bych ho chtěla už zakoupit-uvidíme :think:
jj je ich strašně moc,takže už mě ani nebaví je hledat..tak zdravé miminko přeji!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.3.11 17:36

tak já se taky ještě jednou přidám do klubu :wink: . Roan Marita je super velký houpací kočár, velmi velká (jak na dýlku, tak na šířku) hluboká korba. Náš malý jede 9. měsíc a stále se v něm krásně vozí. Navíc má polohovací zádíčka v hluboké korbě, takže i když chce trošku vidět, tak ho pozvednu a mám klid. Upřímně, nedokážu si představit, že bych ho přes zimu vozila ve sporťáku. Tam mi přijde, že je mimčo už takové odhalené :lol: . Ale je pravda, že tyto klasické hlubokáče prostě v zatáčkách musíte přizvedávat. Ale jinak ten kočár projede snad všechno aniž by to mimčo uvnitř pocítilo. Ještě bych se mrkla na kočárek Gesslein. Má otáčecí přední malá kolečka, ale v ceně je vyměnitelná přední náprava za velký kola. Navíc už je dělají i nafukovací. Takže na léto, do města, nebo na dobrou cestu můžeš jezdit s malýma kolečkama, do zimy a do lesa s velkýma. Navíc je odpružený. http://www.gessleincz.cz/…c-lift-.html. Mají ho jak s vložnou taškou, tak je možné přikoupit hlubokou korbičku. Polohování sporťáku až do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák