Prvorodičky 18 a více

• Otevřená skupina

Skupina pro maminky a těhulky od 18 a více let

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

lucinkatadeasek
25.6.12 07:48

Ahojky odkad jsi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2506
14.7.12 23:16

Ahoj, je spousta maminek, které soutěží se svými dětmi na různých fotosoutěžích, kdybyste náhodou byly jedny z nich, přijďtě, rozjela jsem novou skupinu na vyměňování hlasů. Kdyby ne, prostě tu zprávu ignorujte :)

https://www.emimino.cz/…ovani-hlasu/

a navíc je mi 18 a mám 2-letého prďolu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 17:35

Ahoj je mi skoro 22 a mám 4 a půl měsíční holčičku Lucinku, můžu se k vám přidat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 18:41

@Renisek20 ahoj:) odkaď jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 19:27

20km od Rychnova nad Knezou, pobliz mam Destne v O. h.,odkud si ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 19:28

To sis docela pospisila s detatkem:)to si asi neplanovala vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 19:44

@Renisek20 já jsem z Frýdku-Místku. No rozhodně jsem to neplánovala:) ale tak když už se to přihodilo, tak já bych na potrat nemohla jít. Jsme s přítelem spolu, bydlíme spolu, takže má Tomášek normálně maminku i tatínka akorád maminku trošku mladou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 20:45

Tak to je důležitý :o) my sme mimi plánovali a řekla bych, že ím přesně na den, kdy jsme ho zplodili :P byl to takový zvláštní pocit :) a to jsi musela určitě přerušit školu viď? co jsi studovala? a co rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 20:47

Tak já školu dělám pořád. V srpnu mě čeká ještě pár zkoušek a příští rok maturita. Taťka ten byl uplně v pohodě hned od začátku a strašně se těšil. S mamkou to bylo trošku horší, ta byla dost naštvaná, ale teďkom je taky uplně v pohodě a všichni už si na to v podstatě zvykli.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 20:54

TY o a to si s prckem zvládla školu??? to máš můj obdiv :pankac: já si chtěla teď dálkově udělat VŠ ale ani mě nevzali bylo to strašně těžký ty přijmačky a nakonec sem i ráda, protože se chci malé věnovat co nejvíc to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 21:03

No já na tu školu taky pořádně kašlu! moc tam nechodím a hodně si učitelé stěžujou, ale taky se chci věnovat hlavně Tomíkovi, takže je to takový můj kompromis. Na tu maturu budu muset ale zabrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 21:09

Tak hlavně když jí uděláš a pouštějí tě do dalších ročníků a to máš nějakej individuální plán nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 21:13

No, přesně se to jmenuje článek 7, ale prakticky je to individuál. Je to normální denní studium s tím, že mám neomezený počet zmeškaných hodin. Vždycky na začátku roku a na pololetí si musím oběhnout všechny učitele co mě učí a domluvit se sněma co odemě budou chtít. Pokud to splním dají mi normální známku a pokdu ne, tak mě neklasifikujou a musím být přezkoušena. Už to tak mám vlastně od druháku a vždycky jsem to nějak dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 21:14

Tak to si dobrá teda a kojila si jak dlouho? to sis vždycky odběhla na kojo? :D neumímsi to vůbec představt, fakt klobouk dolů :potlesk: co děláš za školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 21:23

Kojila jsem asi 5 měsíců a ze školy jsem neodbíhala, nebyla jsem tam zas tak dlouho. Třeba na 2 nebo na 3 hodiny.. Někdy jsem to vydržela domů a někdy jsem to musela jít odstříknout do záchoda :mrgreen: Dělám gympl. Je to trošku složitější, ale tu školu chci fakt dodělat a budu moc ráda pokud se dostanu ještě na vyšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny