Prvorodičky 18 a více

• Otevřená skupina

Skupina pro maminky a těhulky od 18 a více let

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
17.7.12 21:09

Tak hlavně když jí uděláš a pouštějí tě do dalších ročníků a to máš nějakej individuální plán nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 21:13

No, přesně se to jmenuje článek 7, ale prakticky je to individuál. Je to normální denní studium s tím, že mám neomezený počet zmeškaných hodin. Vždycky na začátku roku a na pololetí si musím oběhnout všechny učitele co mě učí a domluvit se sněma co odemě budou chtít. Pokud to splním dají mi normální známku a pokdu ne, tak mě neklasifikujou a musím být přezkoušena. Už to tak mám vlastně od druháku a vždycky jsem to nějak dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.7.12 21:14

Tak to si dobrá teda a kojila si jak dlouho? to sis vždycky odběhla na kojo? :D neumímsi to vůbec představt, fakt klobouk dolů :potlesk: co děláš za školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.7.12 21:23

Kojila jsem asi 5 měsíců a ze školy jsem neodbíhala, nebyla jsem tam zas tak dlouho. Třeba na 2 nebo na 3 hodiny.. Někdy jsem to vydržela domů a někdy jsem to musela jít odstříknout do záchoda :mrgreen: Dělám gympl. Je to trošku složitější, ale tu školu chci fakt dodělat a budu moc ráda pokud se dostanu ještě na vyšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.7.12 19:54

Jakto že jen 5 měsíců? nebylo mlíčko? tak to si to zvládla dost dobře, a na jakou bys šla VŠ? tu už můžeš dělát dálkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
18.7.12 20:04

Mlíčko došlo :( ale mamka to měla taky tak, takže já už jsem s tím tak trošku počítala.. Na vyšku bych chtěla jít buď na klinickou psychologii, ale tam se pravděpodobně nedostanu :mrgreen: nebo na učitelku 1. stupně ZŠ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.7.12 20:08

Proč myslíš, že by ses nedostala? ty jo učitelka…tyhle lidi dost obdivuju, tchýně učí v MŠ, byla sem se tam několikrát podívat a ke to mazec, člověk musí hlídat třeba 30 dětí, oči všude no síla, já bych na to neměla ta zodpovědnost, ale na ZŠ je to zas trochu jiné no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
18.7.12 20:35

Na psychologii se moc lidí nedostane.. Věšinou co slyším jsem to vysoce postavení lidé (bohatí) kteří se tam dostanou protekcí, potom ti moc moc chytří a zbytek.. Pokud bych byla v tom zbytku, tak by to byl mooc velký zázrak. Já chci učit hlavně kvůli prázdnin. A myslím, že ty děti na prvním stupni jsou nejlepší.. Ve školce je to ještě moc veliký zmatek a na druhém st. už jsou to většinou parchanti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.7.12 21:06

To jo když už tak 1.st ideál, tam ty děti většinou nejsou tak zkažený :D ikdyž jak který no. ty jo to sem nevěděla, že na psychologii je takovej nátřesk..nj korupce vládne světem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
19.7.12 16:37

A co ty a mimčo? Jaká je malá? Mě teď Tomášek strašně zlobí. Snaží se všechny věci si vyřvat! Takže většina mojeho dne je to, že poslouchám řev.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.7.12 20:10

Ahoj Holky. :kytka: Ja si dnes zalozila profil a je mi 20, rada bych se k Vam pridala pokud by Vam to nevadilo. Teprve se ma nas milacek narodit. Mame termin ted v cervenci 26 a uz se nemuzeme dockat, i kdyz mam veliky strach z porodu. Rada bych tady mela nejake spriznene duse na ktere se mohu obratit pro nejake rady. Mejte se krasne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
22.7.12 20:17

@Niky.99 já měla taky termín porodu 26.července :) ale porod byl až 5. srpna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.7.12 20:31

Druhy termin mame na 2.8. a uz je to pekna otrava kazdy den se modlim, aby to prislo. V kolika jste rodily vy holky? a mely jste strach? Jsem ze vseho nervozni a mam strach, abych pro milacka mela vsechno pripravene a bojim se, ze nebudu vedet co miminko potrebuje jako je kojeni atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
22.7.12 20:56

@Niky.99 tak já měla strach příšerný. Měla jsem Tomču v 16-ti!! Hlavně teda z porodu jsem měla strach. Upřímně byl příšerný, ale nadruhou stranu zase nádherný.. Však uvidíš, že jak mimčo příjde budeš automaticky vědět co a jak dělat.. Máme to v genech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.12 18:28

Snad jo, tak to teda koukam v 16-ti? To jsi teda dobra a jak jsi to zvladala? Sice 20 take neni na dnesni dobu moc, ale v 16-ti si to nedokazu vubec predstavit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny