Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:
Tak snad se obrázek objeví
jj, tak tohle je jasnej chlapík ![]()
Jeee, ono to ještě pokračovalo.. ![]()
Tak opravdu se to hooodně podobá tý holčičce, mam radost, snad ho neměl nikde schovanýho
Jseš moc hodná, děkuju ![]()
Jsem ráda, že máš radost ![]()
A jak, že se ta princezna bude jmenovat?
Pro holčičku máme zatím vybranou Sofinku, ale třeba se to ještě změní…
A jak se bude jmenovat Váš drobek? Ještě se stejně k tý holčičce nechci moc upínat, ale… ![]()
Sofinka je krásné jméno, no upínat se nemusíš, ale jedno úplně růžové bodičko pro radost si dopřát můžeš
já mám vyhlídnuté a až mi někdo odhadne co to je tak si ho koupím ![]()
Naše holka bude Bětka, teda zatím ![]()
No já jsem začala už pár věciček růžovejch nakupovat, pže od začátku jsem byla přesvědčená, že to bude holčička.. Ale v tom 14.tt, když mi řek, že vypadáme spíš na kluka, tak jsem přestala ![]()
Bětuška je taky krásné jméno.. ![]()
Sofinka se nám líbí, ale nevíme jestli se hodí k našemu, respektive k přítelovu příjmení - Vlčková..? ![]()
Mě na tom nepříjde nic divnýho, je to fajn jméno, navíc se stejně za dvacet let vdá a nebude řešit, jestli se ji hodí přítelovo příjmení…
Mě taky nepřišlo, ale jednou jsem to někde řekla a bylo mi řečeno, že to zní strašně, ale já na všici prdim ![]()
Teď mě tak napadlo, kolik Ti vlastně je? Jestli se můžu zeptat..? ![]()
jj, něco málo, mám mikinku bílou s takovejma růžovýma hvězdičkama, potom růžovej overálek od Disney, do toho jsem se zamilovala, až dám ty věcičky nějak trošku dokupy, tak to nafotím ![]()
Na to se oppravdu vyprdni, každý má vždycky plnou pusu připomínek, když se to líbí tobě a přítelovi, tak není co řešit…
Mě už taky upozorňovali, že Alžběta je zastaralé a jak pro starou babu, občas se fakt směju, kam na to ty lidi chodí ![]()
a je mi 27