PS4 vs XboX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11309
7.11.22 11:40

PS4 vs XboX

Ahoj holky,

potřebuju pomoct při výběru konzole pro syna mé kamarádky. Samozřejmě jsem nějaké porovnání poslal, ale nemám v tom úplně jasno, protože žádnou konzoli nevlastním, dělám spíš do počítačů a nedokážu posoudit, která je pro sedmileté dítě lepší. Zajímají mě i ceny ovladačů, případně jestli je něco, co vás na jedné či druhé iritují.

Připadá mi, že PS4 má exkluzivnější hry, Xbox je zas lepší pro děti, ale údajně tam za vše platíte. Máte předplacené ty online služby, nebo ne? Díky všem za rady. Nepolíbený konzolista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.11.22 11:44

Měli jsme Xbox. Všechny děti se vyřadili. Pak putoval k dalšímu dítěti. Pokud byli u nás známí zabavili jsme se všichni. Pro děti mi přijde fajn. Nic placeného jsme neměli. Stačilo to. To je všechno co o tomhle tématu vim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11309
7.11.22 11:46
@Anonymní píše:
Měli jsme Xbox. Všechny děti se vyřadili. Pak putoval k dalšímu dítěti. Pokud byli u nás známí zabavili jsme se všichni. Pro děti mi přijde fajn. Nic placeného jsme neměli. Stačilo to. To je všechno co o tomhle tématu vim :mrgreen:

To byla rychlost, díky moc, uvidíme, co další ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
7.11.22 11:46

Měla jsem možnost mít PS4 a XBox a sedělo mi víc PS4. Hlavně i teda i kvůli ovladači a celkově systému.

Pokud bude mít klučina hry vlastní, tak ani Plusko nepotřebuje. Pokud bude chtít hrát s přáteli, tak tam už je nutnost mít alespoň tu základní verzi.
Je fajn, že se dá z různých obchodů sehnat kód a mít třeba roční předplatné o 200 - 300 levněji.

Ale XBox jsem měla teda naposledy asi nějakých 6 let zpátky, takže netuším, jak jsou na tom teď. Ale jsem prostě za PS. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11309
7.11.22 11:52
@Paní.Norrisová píše:
Měla jsem možnost mít PS4 a XBox a sedělo mi víc PS4. Hlavně i teda i kvůli ovladači a celkově systému.

Pokud bude mít klučina hry vlastní, tak ani Plusko nepotřebuje. Pokud bude chtít hrát s přáteli, tak tam už je nutnost mít alespoň tu základní verzi.
Je fajn, že se dá z různých obchodů sehnat kód a mít třeba roční předplatné o 200 - 300 levněji.

Ale XBox jsem měla teda naposledy asi nějakých 6 let zpátky, takže netuším, jak jsou na tom teď. Ale jsem prostě za PS. :lol:

Máte to u mě, paní Norrisová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
7.11.22 12:44

Taky mam srovnani a vic u nas sedel PS4 :palec:

Jen prosim te, mam v hlave, ze ted kdyz vysel PS5, ze uz maj omezovat novy hry na PS4 a pomalu, ale jiste uz novy nebudou? Ale nechci kecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4815
7.11.22 13:23

Dětem (9 let) jsme loni koupili PS4. Také se v tom nijak nevyznám, ale oni jsou s tím spokojení :D Placeného nemáme nic.
Jediné, co jsme trochu prokaučovali, že jsme koupili hru „Just dance“ a až doma zjistili, že na ní potřebujeme pohybovou kameru nebo pohyb. ovladač. Ale tak alespoň má ježíšek letos jasno, co má přinést :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.11.22 13:29

@Ploskutáček máme doma ps4. Sice je na trhu ps5 ale není k dostání dlouhé měsíce možná i rok na objednání. A nejspíš si počkám jako u ps4 na vychytávky a tak. Já od mala hrála na pc a pak jsem měla staré videohry a ps1 ps2 a teď mám 4. Za mě skvělý já si nemůžu stěžovat ale nemůžu posoudit. Mě třeba nebaví absolutně hry typu zábava a tancování a tak. Jsem pro různé střílečky a příběhové hry. Ale to zřejmě nabízí i xbox nevím jak je to s placením ale ps4 má též store kde se nakupují buď to hry tam a nebo osobně. Občas se najde nějaká hra která je free ale spíše nic moc. A pak se zde kupuje na určitou dobu předplatné aby jste hry které máte zakoupené mohli hrát online s přáteli. Plus nabízí nějaké hry zdarma. Po zakoupení. Moc jsem nepomohla ale já bych vždy volila PS. Asi je lepší vědět co co má dítě rádo a nebo ukázat nějaké recenze na YouTube nebo sám se spíš podívat a podle toho volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11309
7.11.22 15:19
@DandátkoP píše:
Taky mam srovnani a vic u nas sedel PS4 :palec:Jen prosim te, mam v hlave, ze ted kdyz vysel PS5, ze uz maj omezovat novy hry na PS4 a pomalu, ale jiste uz novy nebudou? Ale nechci kecat :)

To je domněnka, nebo se mě ptáš? Já doufám, že to nebude, jak popisuješ, protože by tím namíchli strašně moc uživatelů. PS5 je zatím velmi drahá, a navíc špatně dostupná, tím by se Sony střelilo do vlastní hnáty, do obou, protože zaříznout ty milióny uživatelů PS4 po celým světě by bylo KŠMR (Kurefsky Špatné Manažerské Rozhodnutí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
7.11.22 15:48
@Ploskutáček píše:
To je domněnka, nebo se mě ptáš? Já doufám, že to nebude, jak popisuješ, protože by tím namíchli strašně moc uživatelů. PS5 je zatím velmi drahá, a navíc špatně dostupná, tím by se Sony střelilo do vlastní hnáty, do obou, protože zaříznout ty milióny uživatelů PS4 po celým světě by bylo KŠMR (Kurefsky Špatné Manažerské Rozhodnutí).

Domnenka. :palec: Chlap mi to doma rikal driv. Ze bude pozrebovat PS5, ze nebude mit na 4 hry brzo. Leda ze by chtel jen novy ps😀 to spis jen jako pripominka ke zjisteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
9.11.22 05:03

Srovnání sice nemám, ale za to cca tříleté zkušenosti s PS4 ano. Placené služby (PS4 plus) mít nemusíš na offline hry, k online jsou většinou potřeba. Hry nejsou nějaká extrémně drahá položka, někdy jsou pěkné akce na Storu, v bazarových hrách v JRC se dá taky celkem vybrat a stojí to pár korun. Ve chvílích oddechu pařím RPGčka a chlap si na tom pouští Netflix. Po třech letech stále fachá bez problémů. Za mě dobrej kup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11309
9.11.22 09:25
@kubmaja02 píše:
Srovnání sice nemám, ale za to cca tříleté zkušenosti s PS4 ano. Placené služby (PS4 plus) mít nemusíš na offline hry, k online jsou většinou potřeba. Hry nejsou nějaká extrémně drahá položka, někdy jsou pěkné akce na Storu, v bazarových hrách v JRC se dá taky celkem vybrat a stojí to pár korun. Ve chvílích oddechu pařím RPGčka a chlap si na tom pouští Netflix. Po třech letech stále fachá bez problémů. Za mě dobrej kup…

Díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
9.11.22 10:50

Ahoj Ploskutáčku. Já např. vlastním Xbox one :palec: a jsem spokojen.Co se týká PS 4 to ti sdělují ostatní jak vidím. Já prostě x box.Co se týká her je tam možnost Game pass kde ti dávají různé slevy, ale třeba i časem hry úplně gratis a kolikrát to nejsou vůbec žádné s…y :palec: ale dobré. je v tom i EA play ponovu takže i sportovní hry…
Já například ted jedu NHL 23 a poslední Call of Duty.
A jinak jak zde myslím již bylo zmíněno je to konzole multimediální takže používám na ní i Netflix, O2 TV(ale prý má ukončit na x box podporu.. :think: ),různé aplikace atd..
Za mně tedy X box ale jak říkám každý máme jiné preference a názory.. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11309
9.11.22 11:13

Vy mě poltíte - vybíral jsem notebooky, televize, navrhl lidem několik počítačů, i menstruační kalíšky. Ale tohle je fuckt masakr. Zatím to vidím na bazarovou PS4. Nové skoro nejsou skladem. A pro porovnání před třemi lety jsem sehnal jedné hodně důvěrné Emiminařce novou PS4 Slim 1TB, dva ovladače + hra za 7 192 korun, byla z Datartu. Když se podíváte na ceny dnes, povolí vám svěrače :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák