Podací místo - Z-box

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
94
23.10.22 10:21

Podací místo - Z-box

Ahoj,

v některých Z boxech by mělo být možné zásilku už i podat. Na boxu je návod, jak na to, no mně se v aplikaci žádné tlačítko na podání nezobrazuje :nevim:. Jde to někomu z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1793
23.10.22 10:34

Taky máme na boxu napsané podání zásilky, ale někde jsem četla že to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.10.22 10:45

@pocker já už jsem to právě chtěla vyzkoušet a nakonec jsem se musela vrátit zpátky do města…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
23.10.22 12:02

Napsané to tam (na těch boxech) je, ale na webu píšou, že lze jenom vyzvedávat a nic o tom, že by to mělo být jinak (krom pár 1-2 roky starých PR článků v novinách - takže asi to bylo v plánu, ale skutek utek)… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.10.22 14:14

Zatím to teprve spouští a bude nutné si aktualizovat aplikaci. Teď myslím jde pouze u ios a android budou teprve přidávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.10.22 18:14

@Fistatko Tak to je pozitivní zpráva, už aby to bylo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
23.10.22 18:35

Na stránkách mají videonávod https://www.zasilkovna.cz/zbox-podani . U našeho Z boxu je v aplikaci napsáno, ze je možné i odeslání a stejně si mi to nepovedlo :think:. Fakt mi přijde, že aplikace tomu návodu neodpovídá, ale v Appstoru mi to aktualizaci nenabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.10.22 19:28

@ivašot. Na jejich facebook stránce píší, že to spouštějí postupně po procentech a začínají na iosu ale asi ne pro všechny najednou ale postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
16.12.22 12:01

@Fistatko Přesně, po procentech uživatel.. to mě pěkně sejří, mám tu asi 4 z-boxy v blízkosti bydliště, ale ani do jednoho to dat nemůžu, protože jsem asi nebyla,,vyvolena”☹️️😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.12.22 17:33

@Johanka266 no snad už to co nejdříve spustí pro všechny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák