Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A co, tak si kup ještě jednu. Taky mám dvě, jednu doma a jednu v kabelce.
Zdendo, ty ses proste stihanej osudem.
Mimochodem, neuvazujes o ID na hlavu? Za kazdou tvou dementni diskuzi mit bod, mas treti stupen s premii.
Příspěvek upraven 28.10.22 v 17:38
@Zdeněk IV píše:
To nasere! A ještě víc mě štve, že mobil Redmi Note 8T vydrží nabitý jen 2 dny, takový mobil bych nejraději vyhodil a koupil si mobil, kde nabíječka vydrží minimálně týden!!! Všude jsem se díval a nemám jí, ještě jsem to zkoušel nabít jinými nabíječkami a nepasuje mi to!
Tak to si pořiď nějaký nechytrý foun, jinak je týdenní výdrž nabití bez šance. ![]()
Zdendo, Zdendo, tolik love na účtu a nemůžeš si koupit cestovní nabíječku za 3 kila? ![]()
@ontarova.stara píše:Že jo, to snad ani není možný.
Zdendo, ty ses proste stihanej osudem.Mimochodem, neuvazujes o ID na hlavu? Za kazdou tvou dementni diskuzi mit bod, mas treti stupen s premii.
Zdendo, tobě někdo volá? ![]()
Není nabíjení toho mobilu naprosto zbytečný plýtvání peněz za elektřinu?
@ontarova.stara píše:
Zdendo, ty ses proste stihanej osudem.Mimochodem, neuvazujes o ID na hlavu? Za kazdou tvou dementni diskuzi mit bod, mas treti stupen s premii.
@Janli píše:
Zdendo, tobě někdo volá?
Není nabíjení toho mobilu naprosto zbytečný plýtvání peněz za elektřinu?
Tak ja mam neomezenku, ja bych Zdendovi klidne zavola. Zrovna vcera jsme meli s Otarem chut na nejakou komedii, ale v televizi prdlajs.
@ontarova.stara píše:
Tak ja mam neomezenku, ja bych Zdendovi klidne zavola. Zrovna vcera jsme meli s Otarem chut na nejakou komedii, ale v televizi prdlajs.
byla by to spíš tragikomedie
@vokishka píše:
Nevím, jestli moc šlechtí, že tě poznám už podle názvu
Jsem na tom stejně ![]()
@Janli - asi internet v mobilu.. Nebude nabitý telefon, nebude Zdenda na emiminu, nebudou diskuze..
To nasere! A ještě víc mě štve, že mobil Redmi Note 8T vydrží nabitý jen 2 dny, takový mobil bych nejraději vyhodil a koupil si mobil, kde nabíječka vydrží minimálně týden!!! Všude jsem se díval a nemám jí, ještě jsem to zkoušel nabít jinými nabíječkami a nepasuje mi to!