Psaní v první třídě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1086
28.1.21 16:06
@dedrichov píše:
Ano, to děláme. Akorát občas se ty puntíky natištěné a naše docela shodují…
další věc jsou pracovní listy, které se prostě občas vypaří neznámo kam a já o ničem nevím.

A nemohl by si ty puntíky dělat červenou pastelkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
28.1.21 16:30

U nás úkoly zapisuje paní učitelka do edookitu na internetu a děti si u úkolů dělají modrý puntík. Ale moje dítko si to většinou pamatuje i bez puntíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
28.1.21 18:52

Děkuji všem za odpovědi.

Takže jsou někde mezi, někdo je dále, někdo více pozadu. Mě jen zaujalo, že děti ve škole opakovaně slyší, že jsou pozadu a měly by být dále.

Úkoly si značí červeným puntíkem do sešitu, každý den mají čtení a buď psaní (to teď převažuje) nebo matematiku. Notýsek mají, ale zatím nepoužívají. V pátek písemné úkoly nedostávají.

• Citovat
  • Upravit
4315
28.1.21 19:35

@dedrichov Úkoly si značí červeným puntíkem u daného cvičení. Denně listuji všechny sešity i učebnice, takže bych to zjistila. Dcera si ale úkoly pamatuje sama. Mají je od pondělí do čtvrtka, na víkendy ani prázdniny ne. Vždycky mají jen jeden úkol.
Jinak dcera se od začátku učila jen velká tiskací písmena. Psací začaly až v listopadu, jen malé. Velká psací zatím vůbec nemají, ani v nové písance. A malá tiskací budou mít teď v novém slabikáři, ale jen na čtení, psát ještě ne. Jedou podle učebnic z nakladatelství Nová škola, Matýskova matematika, Oskarova prvouka a Čtení a psaní s Agátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí