Psychiatrické oddělení - syn 4,5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27666
28.5.18 08:49
@vertunka píše:
Myslis @Pudoslava?

ano díky, jsem sklerotická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16431
28.5.18 08:49

@1pipa Musi to byt pro vas vsechny doma moc tezke. Verim, ze je to neco prechodneho, co pujde resit, kdyz do ted byl klucik v poradku a zadne patologicke chovani se dosud neprojevivalo. Velke nevyspani a nocni desy s ditetem hodne zatoci. Preji brzke uzdraveni. Do Opavy se jezdila opakovane lecit moje vzdalena pribuzna, ktera trpela depresemi po tezkem napadeni a ublizeni. Rodina rikala, ze Opava je velmi dobre zarizeni a i pribuzna hodnotila zarizeni pozitivne, citila, ze ji profesionalne pomohli. Tady ma otevrenou poradnu dr. Mertin, je to psycholog ne psychiatr, cetla jsem jeho knihy, tak vim, ze ho lze kontaktovat i jinak nez pres zdlouhavou poradnu, treba i emailem/telefonicky, zadej si jeho jmeno do vyhledavace. Podle odpovedi v diskuzich je to vstricny a laskavy doktor, mozna se muzes na nej obratit pro radu, aby te nasmeroval, co podniknout nebo uklidnil :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
28.5.18 08:50

@Pudoslava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.5.18 08:51
@1pipa píše:
Diky za reakce. Na CT budu trvat. To jsem rozhodnuta. Nejhorší je, že nevím na koho se obrátit, jaká vyšetření mám chtít a jakého odborníka. Přes den mi začal dělat To, že se me snažil komandovat a poroučet, někdy se mnou přestal mluvit. Ale jakmile někdo přišel uz mluvil. Byl takový smutnější. Musí být nevyspany. Během těch 14 dnů se neustále budil.

nebyl vystaven nějaké pro něj šokující situaci? Mám stejně starou dcerku, taky se někdy hrozně vzteká, komanduje, poroučí, nebo zas na čas odmítá komunikovat (urazí se)..Ale považuju to za normální reakci na nějaký pro ni složitý podnět, situaci, kterou prožila…
U takto malého děcka by mě zarážela hlavně ty úvahy o smrti, to není v tomto věku adekvátní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
28.5.18 08:51

Chtěla jsem oznacit, ale bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.5.18 08:52

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.5.18 08:56

@Slečna Ferka to uz bylo dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
28.5.18 09:16

Díky všem. Teď tu byla doktorka a říkala že nejdříve budou dělat odběry, jestli nemá spatne játra nebo cukrovku, pak ct mozku. Pak by snad měl nastoupit neurolog a obvolaji psychiatrické kliniky kde mají volno. Prý je těch poruch spousta. Nevíte kde je dobrá dětská psychiatrické klinika? Kde mám chtít kdyžtak jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pj1
704
28.5.18 09:44

@1pipa Nejsem lékař, ale z popisu mi to přijde jako autismus(vzdálení příbuzní mají dceru a jim to bylo zjištěno okolo 3,5let dotoho Epilepsii. U psychiatra se léčí a je klidnější. Když neměla léky návštěvy u nich byli náročné vztekani, ničení hraček, mlatila ostatní okolo, žárlive sceny na segru, na navstevy nejezdili k nikomu. Držím palce a pevné nervy ať to není nic vážného :hug: Čím dřív se to podchyti tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
28.5.18 12:13

Další záchvat :,( Po probuzení byl vysmaty, milý, jak začínal být unavenejsi, změnil chování, kvůli každé blbiny se rozčiloval a na konec vrčení, nadávky, kopání, bludy. Je to hrozne. To nikdy nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
28.5.18 12:18

@1pipa snad mudr na něco přijdou přeci není normální aby dítě změnilo takhle chování během pár dní když předtím bylo normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.5.18 12:31
@1pipa píše:
Další záchvat :,( Po probuzení byl vysmaty, milý, jak začínal být unavenejsi, změnil chování, kvůli každé blbiny se rozčiloval a na konec vrčení, nadávky, kopání, bludy. Je to hrozne. To nikdy nedělal.

Poradit neumím, ale strašně moc držím všechno co mám, ať něco najdou a začnou to léčit. A ty se drž, musí to být hrozné na psychiku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.5.18 12:56

Myslím na Vás a držím palce. Když jsem četla Váš příspěvek tak mě napadlo že by mohl mít nějaký novotvar v mozku. To ale CT nebo NMR potvrdí nebo vyloučí. Viděla jsem takto jednoho chlapečka :-( (tam ale změny v chování nejprve přisuzovali tomu, že se mu narodil sourozenec). Posílám mnoho sil ať víte brzy na čem jste a je chlapečkovi lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
28.5.18 13:01

Nejhorší je ta nejistota. Ta změna přišla náhle. Autisticke rysy to jsou, ja vim. Ale je možné že by to bylo tak najednou když před tím žádné rysy autismu neměl, spíš naopak? Zdravé, živé dítě milující kolektiv? Ani brácha ho takhle nemůže vidět. To by se zbláznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
28.5.18 13:03

Začínám uvažovat jestli z frydecke nemocnice neprejet do fakultky. Sice jsou tu nám nás hrozně hodní, ale já teď potřebuju doktory se zkušenostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí