Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kontramatka píše:
nojo, já to aplikuju i na manžela. Když chci kabelku a řeknu mu, jestli bude lepší ta za dva tisíce nebo za pět.A jak je nadšený z kabelky za dva
Pro odlehčení.
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s psychiatrií v Brně. Máme tam v lednu se synem šest let nastoupit. ADHD, agresivita a neumožní mi pobyt s ním. Chci tam aspoň dennodenně být, lze zajistit aspoň v rámci nějaké ubytovny poblíž nocleh? A jak řešit finance, paragraf? Jak vyšetření probíhá, atd. Moc děkuji za každou radu. Děkuji
Na hospitalizované dítě paragraf nedostaneš, běžně se dává klasická nemocenská, pokud jsi hospitalizovaná s dítětem, ale to ty nebudeš
Řekla bych, že nemáš nárok na nic. Leda si domluvit neplacené volno nebo dovolenou. Promluv si s dětskou, případně i se svou lékařkou/lékařem.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s psychiatrií v Brně. Máme tam v lednu se synem šest let nastoupit. ADHD, agresivita a neumožní mi pobyt s ním. Chci tam aspoň dennodenně být, lze zajistit aspoň v rámci nějaké ubytovny poblíž nocleh? A jak řešit finance, paragraf? Jak vyšetření probíhá, atd. Moc děkuji za každou radu. Děkuji
Z jakeho duvodu neumozni pobyt s ditetem? Ja si totiz myslim, ze nan mas pravo… S paragrafem bohuzel neporadim.
@J_Doe píše:
Z jakeho duvodu neumozni pobyt s ditetem? Ja si totiz myslim, ze nan mas pravo… S paragrafem bohuzel neporadim.
Tak tipuju, že nepovolí hospitalizaci s dítětem hrazenou pojišťovnou… Alespoň mi to tak přijde z pokračování dotazu.
@Mar__tanka1983 píše:
Na hospitalizované dítě paragraf nedostaneš, běžně se dává klasická nemocenská, pokud jsi hospitalizovaná s dítětem, ale to ty nebudešŘekla bych, že nemáš nárok na nic. Leda si domluvit neplacené volno nebo dovolenou. Promluv si s dětskou, případně i se svou lékařkou/lékařem.
Je to tak, je potřeba to řešit dovolenou nebo neplaceným volnem.
@Anonymní píše:
Samozřejmě že máš právo být u něj nepřetržitě. A kdybys chtěla nasměrovat na někoho kdo se přesně tímto zabývá a rodičům v podobné situaci zdarma pomáhá tak mi napiš sz.
@Anonymní píše:
A to Ti vylozene rekli,ze Ti neumozni pobyt s ditetem?
@sladke-mameni píše:
Samozřejmě že máš právo být u něj nepřetržitě. A kdybys chtěla nasměrovat na někoho kdo se přesně tímto zabývá a rodičům v podobné situaci zdarma pomáhá tak mi napiš sz.
Podle toho, na co se zakladatelka ptá není problém v tom, že ji to nechtějí umožnit, ale v tom, že ji na to nechtějí vypsat neschopenku a s tím nic moc nenadělá…
Zakladatelko, pred par dny jsem na vas intenzivne myslela. Jak to vypada po vsech vysetrenich vlastne? Ma tvuj syn nejakou diagnozu?
Bohužel mi to řekl synův psychiatr, prý mě může jen na týden umístit na kliniku o patro níž s psychickým zhroucením. Jenže syn tam bude minimálně tři týdny ne li měsíc. V práci se volno pokusím domluvit jakmile budu vědět termín hospitalizace, ovšem nevím z čeho to pak další měsíc potáhnu bez výplaty. Sladke - mameni píšu sz a děkuji.
@Anonymní píše:
Bohužel mi to řekl synův psychiatr, prý mě může jen na týden umístit na kliniku o patro níž s psychickým zhroucením. Jenže syn tam bude minimálně tři týdny ne li měsíc. V práci se volno pokusím domluvit jakmile budu vědět termín hospitalizace, ovšem nevím z čeho to pak další měsíc potáhnu bez výplaty. Sladke - mameni píšu sz a děkuji.
Mohla bys mi prosím napsat SZ? Jsem původní zakladatelka a chtěla bych se Tě na něco zeptat. Jinak držím pěsti. Radu nemám. Jen co se poohlédnout po jiné léčebně, kde bys mohla se synem být?
@1pipa a jejda, ja myslela, ze to jses ty. Jak se dari synovi?