Psychiatrické oddělení - syn 4,5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27700
30.5.18 12:33
@kontramatka píše:
nojo, já to aplikuju i na manžela. Když chci kabelku a řeknu mu, jestli bude lepší ta za dva tisíce nebo za pět. :-D A jak je nadšený z kabelky za dva :jazyk:
Pro odlehčení. :mavam:
:lol: já to dělám když si potřebuju koupit vlnu který mám dost a dost :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.18 16:52

Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s psychiatrií v Brně. Máme tam v lednu se synem šest let nastoupit. ADHD, agresivita a neumožní mi pobyt s ním. Chci tam aspoň dennodenně být, lze zajistit aspoň v rámci nějaké ubytovny poblíž nocleh? A jak řešit finance, paragraf? Jak vyšetření probíhá, atd. Moc děkuji za každou radu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
31289
5.12.18 16:57

Na hospitalizované dítě paragraf nedostaneš, běžně se dává klasická nemocenská, pokud jsi hospitalizovaná s dítětem, ale to ty nebudeš :think: Řekla bych, že nemáš nárok na nic. Leda si domluvit neplacené volno nebo dovolenou. Promluv si s dětskou, případně i se svou lékařkou/lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
5.12.18 17:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s psychiatrií v Brně. Máme tam v lednu se synem šest let nastoupit. ADHD, agresivita a neumožní mi pobyt s ním. Chci tam aspoň dennodenně být, lze zajistit aspoň v rámci nějaké ubytovny poblíž nocleh? A jak řešit finance, paragraf? Jak vyšetření probíhá, atd. Moc děkuji za každou radu. Děkuji

Z jakeho duvodu neumozni pobyt s ditetem? Ja si totiz myslim, ze nan mas pravo… S paragrafem bohuzel neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.12.18 17:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.12.18 17:18

Tak hlavně dítě má právi na nepřetržitou přítomnost rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
5.12.18 17:22
@J_Doe píše:
Z jakeho duvodu neumozni pobyt s ditetem? Ja si totiz myslim, ze nan mas pravo… S paragrafem bohuzel neporadim.

Tak tipuju, že nepovolí hospitalizaci s dítětem hrazenou pojišťovnou… Alespoň mi to tak přijde z pokračování dotazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
5.12.18 17:29
@Mar__tanka1983 píše:
Na hospitalizované dítě paragraf nedostaneš, běžně se dává klasická nemocenská, pokud jsi hospitalizovaná s dítětem, ale to ty nebudeš :think: Řekla bych, že nemáš nárok na nic. Leda si domluvit neplacené volno nebo dovolenou. Promluv si s dětskou, případně i se svou lékařkou/lékařem.

Je to tak, je potřeba to řešit dovolenou nebo neplaceným volnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
5.12.18 17:29
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s psychiatrií v Brně. Máme tam v lednu se synem šest let nastoupit. ADHD, agresivita a neumožní mi pobyt s ním. Chci tam aspoň dennodenně být, lze zajistit aspoň v rámci nějaké ubytovny poblíž nocleh? A jak řešit finance, paragraf? Jak vyšetření probíhá, atd. Moc děkuji za každou radu. Děkuji

Samozřejmě že máš právo být u něj nepřetržitě. A kdybys chtěla nasměrovat na někoho kdo se přesně tímto zabývá a rodičům v podobné situaci zdarma pomáhá tak mi napiš sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
5.12.18 17:30
@Anonymní píše:

A to Ti vylozene rekli,ze Ti neumozni pobyt s ditetem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
5.12.18 17:30
@sladke-mameni píše:
Samozřejmě že máš právo být u něj nepřetržitě. A kdybys chtěla nasměrovat na někoho kdo se přesně tímto zabývá a rodičům v podobné situaci zdarma pomáhá tak mi napiš sz.

Podle toho, na co se zakladatelka ptá není problém v tom, že ji to nechtějí umožnit, ale v tom, že ji na to nechtějí vypsat neschopenku a s tím nic moc nenadělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.12.18 17:44

Zakladatelko, pred par dny jsem na vas intenzivne myslela. Jak to vypada po vsech vysetrenich vlastne? Ma tvuj syn nejakou diagnozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.18 19:54

Bohužel mi to řekl synův psychiatr, prý mě může jen na týden umístit na kliniku o patro níž s psychickým zhroucením. Jenže syn tam bude minimálně tři týdny ne li měsíc. V práci se volno pokusím domluvit jakmile budu vědět termín hospitalizace, ovšem nevím z čeho to pak další měsíc potáhnu bez výplaty. Sladke - mameni píšu sz a děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6131
11.12.18 22:46
@Anonymní píše:
Bohužel mi to řekl synův psychiatr, prý mě může jen na týden umístit na kliniku o patro níž s psychickým zhroucením. Jenže syn tam bude minimálně tři týdny ne li měsíc. V práci se volno pokusím domluvit jakmile budu vědět termín hospitalizace, ovšem nevím z čeho to pak další měsíc potáhnu bez výplaty. Sladke - mameni píšu sz a děkuji.

Mohla bys mi prosím napsat SZ? Jsem původní zakladatelka a chtěla bych se Tě na něco zeptat. Jinak držím pěsti. Radu nemám. Jen co se poohlédnout po jiné léčebně, kde bys mohla se synem být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.12.18 08:17

@1pipa a jejda, ja myslela, ze to jses ty. Jak se dari synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí