Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie1234 píše:
Nejsem zadna nuhna ale radeji prispevky tohoto typu davam anonymted se tu teda prozradim abych nebyla podezrela, ze jsem nejaky fake
jj,to je přesně to co jsme psala-pak se nevěří někomu že má problém :-/ jinak se omlouvám za nedůvěru ale pokud jsi postřehla diskuze s nuhnou tak a si chápeš
@Lucie1234 píše:
Nejsem zadna nuhna ale radeji prispevky tohoto typu davam anonymted se tu teda prozradim abych nebyla podezrela, ze jsem nejaky fake
Pardon, moc se omlouvam, za projevenou neduveru, ale zrovna jsi se trefila podobneho temata od podezrele osoby. Jeste jednou promin ![]()
@Lucie1234 píše:
A zadne diskuze s huhnou jsem necetla
a radeji je ani necti, protoze to je na chocholouska ![]()
Jinak k tvemu problemu. Najdi si nejake zajmy, konicky, venuj se dceri co to jde a pryc od nej. Bude se to stupnovat, ublizovat ti pred dcerou, nakonec aby neublizil i ji
Nestoji ti za to, aby jsi se kvuli nemu trapila ![]()
On mi neublizuje fyzicky ale psychicky, neni to spatnej chlap ani zlej ale proste nedokaze se vzdat jistych veci ktery ja asi nedokazu prekousnout
pak se jeste ke me chova hnusne a otoci to proti me protoze udelam scenu
Ja hlavne ted nevim co delat v teto situaci, nechci jit pryc ale je to odeme ocekavane a ted kdyz tu zustanu tak budu za blbku
ale ja mam pocit ze nedokazu odejit
@ivana-domca píše:
Bud jsem paranoidni, nebo cuju nuhnu
teď jsem sem najela a cvaklo mi to taky…ale asi to tak nebude
@Lucie1234 píše:
On mi neublizuje fyzicky ale psychicky, neni to spatnej chlap ani zlej ale proste nedokaze se vzdat jistych veci ktery ja asi nedokazu prekousnoutpak se jeste ke me chova hnusne a otoci to proti me protoze udelam scenu
To je jenom zacatek, neco podobneho mam za sebou. Zacalo to drobnyma vycitkama, pak se to stupnovalo, nakonec jsem byla neschopna kra.a, skoncilo to skoro znasilnenim ![]()
omlouvám se za OT, ale ono už neplatí to nové pravidlo, jedna založená diskuse za 5 dní??? ![]()
@wildcherry píše:.....jdu číst celou diskusi
@wildcherry píše:
Neni, zakladatelka se dokonce odtajnila. Uz jsem se omluvila a je mi dost trapne ![]()
@Kočislava píše:![]()
omlouvám se za OT, ale ono už neplatí to nové pravidlo, jedna založená diskuse za 5 dní???
Tak tohle pravidlo neznam ![]()