Psychická zavislost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
15.5.12 22:08
@Kočislava píše: :think: :think: omlouvám se za OT, ale ono už neplatí to nové pravidlo, jedna založená diskuse za 5 dní??? :nevim:

Tak tohle pravidlo neznam :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.12 22:10

Omlouvám se,unáhlila jsem se :oops: .A co s tím chceš dělat?To vážně zůstat s člověkem,kterýmu na tobě nezáleží?A mám dojem že ani na dítěti?Protože jinak by tě s ní nenechal odejít.Asi bys měla chytnout svůj život pevně do rukou a uvědomit si,jak chceš žít.Vím že to není jednoduché!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.5.12 22:19

Kdyz mu reknu ze mu na nas nezalezi kdyz nas necha odejit tak rekne ze ma uz plny zuby scen, ze to uz nechce poslouchat a ze chce proste klid. Ale to jak se citim ja to je mu asi jedno. Nedokaze pochopit ze ty sceny si zpusobuje sam :,( chtela bych odejit aby mu to vse doslo ale vim jaky to zas pro me budou muka, ale kdyz s nim zustanu budu se taky trapit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.5.12 22:21
@Lucie1234 píše:
Kdyz mu reknu ze mu na nas nezalezi kdyz nas necha odejit tak rekne ze ma uz plny zuby scen, ze to uz nechce poslouchat a ze chce proste klid. Ale to jak se citim ja to je mu asi jedno. Nedokaze pochopit ze ty sceny si zpusobuje sam :,( chtela bych odejit aby mu to vse doslo ale vim jaky to zas pro me budou muka, ale kdyz s nim zustanu budu se taky trapit :(

tak to teda fakt nechápu :roll:

• Citovat
  • Upravit
8911
15.5.12 22:28

Kontrolní otázka: Co tak hrozného provádí, že ty to nejsi schopná překousnout a on se toho vzdát? To se nemůžete nějak dohodnout? Bez scén?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.12 22:28
@Lucie1234 píše:
Kdyz mu reknu ze mu na nas nezalezi kdyz nas necha odejit tak rekne ze ma uz plny zuby scen, ze to uz nechce poslouchat a ze chce proste klid. Ale to jak se citim ja to je mu asi jedno. Nedokaze pochopit ze ty sceny si zpusobuje sam :,( chtela bych odejit aby mu to vse doslo ale vim jaky to zas pro me budou muka, ale kdyz s nim zustanu budu se taky trapit :(

máš zvrácený myšlení :( .....holkáááá a na co čekáš?Že vás ze dne na den začne milovat?Musíš se změnít a otevřít oči 8o .Pro dítě je to špatné prostředí.Co na to říkají tvoje rodiče,když u nich býváš,aby jsi ,,vytrestala,, někoho pro koho je to úleva,že tam nejste????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 22:31

Já teda nevím, ale komu není rady tomu není pomoci..Pročítala jsem tady tuto diskusi a myslím si, ale je to jen můj názor, že bys měla sbalit sebe, i malou, a utíkat co jen to jde. Nejdřív to jsou jen hádky a rozchody, ale co pak? Pokud máte takový vztah, ve kterém se každou chvilku hádáte, a odcházíte od sebe, tak to podle mě ani trochu nemá cenu!!! Měly by jste si OBA uvědomit, že nejvíc ubližujete té malé..Je to těžké, já vím..ale věř, jestli to neuděláš hned, tak to pak bude ještě těžší..

Tak hlavně hlavu vzhůru, být hrdá a nakopnout ho někam..takoý chlap ti za to nestojí. A přece nejsi sama, máš malou. Na tebe se taky jednou štěstí usměje, a pak se nad tímhle ještě zasměješ..Držím pěstičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 22:33

@wildcherry Tak..pravda, pravda :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.5.12 22:37

Ono to neni jen tak opustit nekoho kdo mi je vsim, asi na to nejsem dost silna. Kdyz mu reknu ze me nemiluje, samozrejme to neprizna a navic si rikam proc by semnou byl kdyby me nemiloval? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.5.12 22:38

Jinak dekuju za nazory, asi si musim opravdu ujasnit jestli mi za to stoji a hlavne jestli mu na nas opravdu zalezi tak jak tvrdi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.5.12 22:38
@Lucie1234 píše:
Ono to neni jen tak opustit nekoho kdo mi je vsim, asi na to nejsem dost silna. Kdyz mu reknu ze me nemiluje, samozrejme to neprizna a navic si rikam proc by semnou byl kdyby me nemiloval? :think:

Ja se te nechci nijak dotknout, ale asi s tebou byt nechce, kdyz se balis, ze odchazite a on nehne ani brvou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.5.12 22:40
@Lucie1234 píše:
Ono to neni jen tak opustit nekoho kdo mi je vsim, asi na to nejsem dost silna. Kdyz mu reknu ze me nemiluje, samozrejme to neprizna a navic si rikam proc by semnou byl kdyby me nemiloval? :think:

třeba z pohodlnosti :nevim: navařeno, poklizeno, sex.

Podle toho co píšeš, nevím, nevím jestli o tebe stojí, třeba se pletu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
39
15.5.12 22:40

Ale proc semnou teda zije? Je mozny ze si jen neuvedomuje ze me nemiluje? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.5.12 22:41

z pohodlnosti to nebude, ja jsem jeste hodne mlada, vsechno se teprve ucim a zatim nejsem takova ta zena v domacnost, zvladam vse jaks taks a obcas je tu i neporadek nekolik dni v kuse :oops: to se musim priznat, snad me ted nikdo neodsoudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 22:45

@Lucie1234 Takových chlapů je, kteří jsou se ženami, a nemilují je..proč? Na to by ses musela zaptat právě těch chlapů, a nebo přímo toho tvého. A co takhle si sednout, a jako dospělí lidi si promluvit? Nezlob se, ale sedět každý v jiný místnosti a nebavit se spolu je vzhledem k tomu, že máte společné dítě trochu divné. Proč? Protože neřešíte jen sebe, nejste jenom dva, ale tři!!! Já nevím, pokud chceš i nechceš odejít, a připadá ti, že jsi na něm vyloženě závislá, tak jediné, co ti můžu poradit je navštívit psychologa..Já nemůžu jinak v tomhle sloužit. Mám milujícího manžela, a já ho taky miluju. Ale není pro mě vším…Pro mě jsou vším moje děti a vždycky budou..Nic nedělám pro sebe, ale pro své děti…aspoň já to takhle cítím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí