Psychické týrání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
4.12.11 21:28
beruska79 píše:
peggy.sl píše:
Moje rada zní: Nikdy se nemíchat do problémů druhých a už vůbec ne do problémů svých rodičů (byť otec je nevlastní). :) vždycky bys byla špatná ty, ať problém dopadne jakkoliv..Když je otec OSVČ, tak matce přece žádnou ,,pásku,, ukazovat nemusí. S takovým příjmem jaký má, by si mohl z fleku pronajmout byt a žít si život po svém.
Jinak ho obdivuji, do mně někdo v noci kopnout ať nespím, tak jdu sedět za vraždu… :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no pokud byste se dostali do submisivního vztahu, tak to tak nebude… v tuhle chvíli vstanete a v lepším případě budete přemýšlet, co udělat příště abyste jí nevyprovokovali, v horším že je chudák, že nemůže spát a že vás to mělo napadnout samotné, udělat zahradu aby ona nemusela Vás kopat, jestli jí to náhodou nebolelo. Zní to nesmyslně, ale věrte mi při namíchání správných náhod se do tohohle může dostat i velmi silná osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
4.12.11 21:31
Anonymní píše:
Myrho,děkuju za ten odkaz! :hug:zakladatelka

Hlavně se drž! Já osobně bych šla možná k psychologovi sama, aby mi pomohl to celé zvládnout. Musí to být pro Tebe masakr, ztratit veškeré iluze o matce. Ještě jednou to napíšu. Hlavně nezapomeň na sebe. Abys někomu pomohla musíš být fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.12.11 21:32
Myrha píše:
beruska79 píše:
peggy.sl píše:
Moje rada zní: Nikdy se nemíchat do problémů druhých a už vůbec ne do problémů svých rodičů (byť otec je nevlastní). :) vždycky bys byla špatná ty, ať problém dopadne jakkoliv..Když je otec OSVČ, tak matce přece žádnou ,,pásku,, ukazovat nemusí. S takovým příjmem jaký má, by si mohl z fleku pronajmout byt a žít si život po svém.
Jinak ho obdivuji, do mně někdo v noci kopnout ať nespím, tak jdu sedět za vraždu… :)
no pokud byste se dostali do submisivního vztahu, tak to tak nebude… v tuhle chvíli vstanete a v lepším případě budete přemýšlet, co udělat příště abyste jí nevyprovokovali, v horším že je chudák, že nemůže spát a že vás to mělo napadnout samotné, udělat zahradu aby ona nemusela Vás kopat, jestli jí to náhodou nebolelo. Zní to nesmyslně, ale věrte mi při namíchání správných náhod se do tohohle může dostat i velmi silná osobnost.

Možná máš pravdu..V každým případě u nás jsem já ten kdo kope…do manžela když chrápe a budí děti (to někdy letí i z postele na zem)… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
4.12.11 21:34
peggy.sl píše:
Myrha píše:
beruska79 píše:
peggy.sl píše:
Možná máš pravdu..V každým případě u nás jsem já ten kdo kope…do manžela když chrápe a budí děti (to někdy letí i z postele na zem)… :mrgreen:

jj to znám, děti nemáme, ale u nás jsem taky ten kdo do něj buší, nebo po něm něco hází. já po něm kamením on do mě chlebem… Máme štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.12.11 21:34

Chces sdelit situace a to, jak je jine rodiny resily, ale nepises konkretne. Proc to tedy neni jen o penezich? Drtiva vetsina rozchodu a rozvodu se nerealizuje kvuli penezum, tak vlastne proc otec „nemuze“ odejit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 21:35

Myrho,děkuju ti.Sama mám dvě malé děti,manžel v práci (jako každý druhý,to je jasný) a oni bydlí daleko,takže pomoc je fakt minimální,ale ty stránky načtu, zavolám,poradím se.On si totiž teď vůbec nevěří.A přitom je to tak silnej chlap (nemyslím samozřejmě postavou,ale osobnost),ale mamka dokázala jeho sebevědomí a prostě jeho celého dokonale zadupat do země… :zed: :,(

• Citovat
  • Upravit
12332
4.12.11 21:36

ještě jeden odkaz
http://www.domacinasili.cz/…moc-adresar/
držím palce, musí to být hrozné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 21:37
Barca12345 píše:
Chces sdelit situace a to, jak je jine rodiny resily, ale nepises konkretne. Proc to tedy neni jen o penezich? Drtiva vetsina rozchodu a rozvodu se nerealizuje kvuli penezum, tak vlastne proc otec „nemuze“ odejit?

je to prostě dlouhodobý,no…dlouhodobý teror,který ze sebev+domýho člověka udělá vyklepanýho člověka,který už se bojí i nahlas zasmát, aby náhodu nebyl „propíchnut“ ostřížím pohledem…nevěří si,bojí se…nechce prostě okolnímu světu přiznat, že ho deptá ženská!! jako já nebyla schopná přiznat,když mě fyzicky napadal bývalý přítel…je to stud,zoufalství,bezmoc…

• Citovat
  • Upravit
31104
4.12.11 21:39
Anonymní píše:
Myrho,děkuju ti.Sama mám dvě malé děti,manžel v práci (jako každý druhý,to je jasný) a oni bydlí daleko,takže pomoc je fakt minimální,ale ty stránky načtu, zavolám,poradím se.On si totiž teď vůbec nevěří.A přitom je to tak silnej chlap (nemyslím samozřejmě postavou,ale osobnost),ale mamka dokázala jeho sebevědomí a prostě jeho celého dokonale zadupat do země… :zed: :,(

To se bohužel stává. Nadruhou stranu pokud si už stěžuje, volá o pomoc. Což je v podstatě pozitivní. Teoreticky se může stát něco, co ho probere úplně a vyřeší to sám. Ale chápu, že potřebuješ něco dělat. Taky bych asi chtěla to, co matka vyvádí, zmírnit. Není to asi úplně rozumné, ale když nemůžeš jinak… Tak to máš asi napsaný v osudu, že mu máš pomoct :). Já si dokážu představit jak se on cítí. No ale ty jak vidím taky, dokonce víc než já… Tak držím palce.

Příspěvek upraven 04.12.11 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.12.11 21:43
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
je to prostě dlouhodobý,no…dlouhodobý teror,který ze sebev+domýho člověka udělá vyklepanýho člověka,který už se bojí i nahlas zasmát, aby náhodu nebyl „propíchnut“ ostřížím pohledem…nevěří si,bojí se…nechce prostě okolnímu světu přiznat, že ho deptá ženská!! jako já nebyla schopná přiznat,když mě fyzicky napadal bývalý přítel…je to stud,zoufalství,bezmoc…

Ma babicka nyni odchazi od dedy - v unoru by spolu byli padesat let - proste uz ji ruply nervy a odhodlala se odejit z neceho podobneho az nyni. Pomohli jsme ji my, dali jsme najevo, ze ji milujeme, stojime za ni a kdykoli bude potrebovat, budeme pro ni a pomuzeme ji!!! Hodne jsme mluvili, nabizeli alternativy az se pro jednu rozhodla a vzala ji za svou - diky nasemu optimismu nabyla ten dojem, ze to zvladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 21:44
Myrha píše:
Anonymní píše:
Myrho,děkuju ti.Sama mám dvě malé děti,manžel v práci (jako každý druhý,to je jasný) a oni bydlí daleko,takže pomoc je fakt minimální,ale ty stránky načtu, zavolám,poradím se.On si totiž teď vůbec nevěří.A přitom je to tak silnej chlap (nemyslím samozřejmě postavou,ale osobnost),ale mamka dokázala jeho sebevědomí a prostě jeho celého dokonale zadupat do země… :zed: :,(
To se bohužel stává. Nadruhou stranu pokud si už stěžuje, volá o pomoc. Což je v podstatě pozitivní. Teoreticky se může stát něco, co ho probere úplně a vyřeší to sám. Ale chápu, že potřebuješ něco dělat. Taky bych asi chtěla to, co moje matka vyvádí, zmírnit. Není to asi úplně rozumné, ale když nemůžeš jinak… Tak to máš asi napsaný v osudu, že mu máš pomoct :). Já si dokážu představit jak se on cítí. Dvakrát v životě jsem si k něčemu podobnému přičuchla. Naštěstí jen přičuchla.

děkuju! já jsem si vždycky říkala, proboha,který chlap se nechá týrat od ženský? nechápala jsem…teď,když je to v rodině,je to ještě horší drsný procitnutí a vidím,že to skutečně možný je a nestává se to nějakým chudáčkům chlapům,ale i chlapům,do kterých by to nikdo neřekl…a to mě děsí ještě víc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.11 21:46
Barca12345 píše:
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
Ma babicka nyni odchazi od dedy - v unoru by spolu byli padesat let - proste uz ji ruply nervy a odhodlala se odejit z neceho podobneho az nyni. Pomohli jsme ji my, dali jsme najevo, ze ji milujeme, stojime za ni a kdykoli bude potrebovat, budeme pro ni a pomuzeme ji!!! Hodne jsme mluvili, nabizeli alternativy az se pro jednu rozhodla a vzala ji za svou - diky nasemu optimismu nabyla ten dojem, ze to zvladne…

ale taky to byl běh na dlouhou trať,viď?

• Citovat
  • Upravit
2458
4.12.11 21:49

Mám takovou otázku na zakladatelku? To se té mámy opravdu všichni tak bojíte? Co jí to říct pěkně od plic, nemáš co ztratit a táta evidentně také ne, prostě to na ní vyklopit že je zlá potvora, ona hraje tím že má nad někým moc a spoléhá na to že lidé se jí bojí. Jakmile ukážete že se nebojíte bude úplně bezzbranná, takoví lidé si až v této situaci uvědomí že vlastně žádnou moc nemají a sesypou se jako domeček z karet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.12.11 21:50
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
ale taky to byl běh na dlouhou trať,viď?

No, od te doby, co jsme se to dozvedeli uplynulo pet mesicu, takze si myslim, ze to az tak dlouho nebylo, ji stacilo, aby pochopila, ze pro ni budeme dostatecna opora v pripade nouze - nicmene po ctrnacti dnech pochopila ze to bylo dobre a ted jen silene lituje, ze to neudelala mnohem drive!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 21:57
papavlinka33 píše:
Mám takovou otázku na zakladatelku? To se té mámy opravdu všichni tak bojíte? Co jí to říct pěkně od plic, nemáš co ztratit a táta evidentně také ne, prostě to na ní vyklopit že je zlá potvora, ona hraje tím že má nad někým moc a spoléhá na to že lidé se jí bojí. Jakmile ukážete že se nebojíte bude úplně bezzbranná, takoví lidé si až v této situaci uvědomí že vlastně žádnou moc nemají a sesypou se jako domeček z karet.

kdybych to teď na mamku všechno vyklopila, okamžitě by věděla, že si táta mě stěžoval a bylo by ještě větší zle…on nemá kam jít,zatím,takže bych mu jen a jen přitížila…ono je to fakt složitý… :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky