Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jen potvrdím, že chlapi se k lepšímu nemění. NIKDY.
A bolí to čím dál víc, nejen to týrání, ale i ten fakt, že se nemění, když ti to roky dochází, dochází a nakonec ti to dojde.
Bez dětí se utíká snadno, tak utíííííííkej, dokud je čas.
Běž! A hodně štěstí na cestě…
@pia - mluvím taky z vlastní zkušenosti, že tohle je typ chlapa, který pro tebe bude dělat věci jen proto, aby tě psychicky zotročil, je sám nemocný, a chce přesvědčit tebe, že jsi na prášky. možná je teď potřebuješ, ale jen proto, že tě psychicky zdeptal. Je to domácí násilí, a rychle od něj pryč. zvol jakoukoliv cestu raději než tohle. Měla jsem to lehčí v tom, že jsem měla svůj byt, ale taky žádnou pomoc. Nemáš to jednoduché, zajdi za psycholožkou - ona ti pomůže najít i různé centra, kde ti podají pomocnou ruku, nějakou práci si najdeš, začneš s podnájmem, i třeba s nějakou holčinou, která je na tom špatně, ale hlavně si postupně uvědomíš, kdo jsi a jak jsi udělala dobře. O to mu jde, aby tě zdeptal, a zřejmě se mu to daří. Ale vím že v tuto chvíli je pro tebe těžké to vidět. Až najdeš člověka, který tě bude mít upřímně rád, uvidíš najednou jasně, v jakém teroru jsi žila. Přeju ti, ať brzy najdeš sílu odejít ![]()
Dnes jsme byli na návštěvě u jeho bráchy, to bylo fajn. Byl milý pozorný…ale zase vědomí, že se budu muset vrátit k tchánstvu, kde mi to nedělá dobře mě ničí. Pak mi řekne, že si pozval kamaráda něco krz práci, tak já hned uklidit, honem tohle, ale horzně mě bolela hlava a už nedokáže pochopit, že jsem nemocná z toho, jak mi tchýně pořád říkala máš tam nepořádek v patře uklid si tam..že přítel nemá vyžehlono a jdi si pověsit prádlo. Jenže já už nějak nemůžu, když se ozvu. Tak buď, že se mnou není štastný, že nejsem skromná, že nejsem milá, že s ním nechci spát. Ale to je pořád něco, ani nemám sílu se učit! Měla jsem se učit o víkendu a místo toho mu žehlím košile atd. Jednou plánujem barák, jednou život v zahraničí. A najednou je dlouhá pauza a je to špatné
Taky podle mě to dělá, že bydlíme s jeho rodiči. Je to složité, teď dostal posledné šanci, tak uvidíme no
Mrzí mě to, jelikož když mě srazilo auto byl v Praze, jak na koni a tohle a tamto a teď. Asi mu stouplo do hlavy, že pracuje pro jeho bráchy ve firmě a jednou jí asi převezme. Jenže mě o peníze a kariéru ve vztahu nejde. Já chápu, že škola je třeba základ, ale kde to člověku nejde, jako třeba mě v životě nešla matika, fyzika a chemie, zato mi jdou jazyky a humanitní obory. Ale prostě on chtěl, abych šla na gympl, tak jsem tam šla, ale jak to dopadá. Ještě do toho zjištění, že moje matka je opravdu svině
Kruci to je život. I toho psa co mám mi tchýně zničila ![]()
Jdu pro radu už jsem zoufalá… žiju s přítelem cca rok máme prcka a já mám v péči staršího syna z manželství, jelikož soud trval dlouho tak se protáhl rozvod a miminko se nám narodilo a jmenuje se po EX. A ted k tomu co se děje „doma“… mám nějaké fin. problémy díky ex. řešíme to oddlužením, ale bohužel chodí upomínky a už byla i návštěva exekutora
prvotně přítel, který o všem ví říkal, že to vyřešíme, že to zvládnem atd… ale ted? postavil se do role ublíženého a hotovo. Nechává mě v tom samotnou, nedává mi žádné peníze, za min. měsíc jsem dostala necelou tisícovku
bydlíme na vesnici 6 km od města, jsem bez řidičáku, ven se dostanu max. s ním a to jednou do týdne někdy i dva týdny jsem zavřená tady v baráku
rád si vypije a to denně dva litry vína a pak to začne. Urážky, ponižování… neustálé odmítání a hledání záminek k tomu mi něco vyčíst… už nevím kudy kam, nejím, nespím
dneska jsem byla rozhodnutá vylést na půdu a zkončit to
už nevím jak dál. Jsem zoufalá, bojím se odejít, protože mi vyhrožuje, že mi vezme malého i staršího syna, přitom na staršího nemá právo a malinký je stále na EX takže on jako otec nikde uvedený není, ale vím, že kdybych utekla najde mě a zabije
už nevím co dělat snažím se situaci řešit, ale nemá zájem, bojím se toho kdž se vrací domů co zase bude, bojím se co bude jak si vypije
omlouvám se za „román“ ale potřebovala jsem se vypsat
Píšeš, že víš, že když odejdeš, že by tě zabil…to je tvá dedukce, anebo ti tím vyhrožoval? Pokud tě v těch potížích nechal samotnou, budeš to muset nějak začít řešit. Ten dům je tvůj? Oddlužení b yse týkalo i jeho, nebo jak to máš, zkus to trochu upřesnit. Hlavně se nikde nevěš na půdě a nenech si vyhrožovat anebo nějak deptat. Zkus zvednout hlavu a vydejchat tu situaci a pomalu počítat s tím, že budeš muset „kopat“ sama za sebe. Rodiče by ti nepomohli?
@kočička Evička ne dům je jeho nastěhovala jsem se tady se starším synem, pokaždé když si vypije tak to vesměs končí tím, že mě a kluka vyhazuje
oddlužení se týká mě a ex né jeho. Rodiče? No nevím, s matkou máme velice špatné vztahy, ale už mě taky napadlo jim zavolat
s tím, že by mě zabil kdybych odvezla malýho to není dedukce to mi opakuje furt ![]()
Pokud máš rodiče nebo někoho ke komu bys mohla jít, tak ti radím ať od něho odejdeš.
@mexxx kdybych jen měla kam
ted řeším to oddlužení a pak? můj příjem je 9400,– nevím jak se o kluky zvládnu postarat
jsem fakt zralá hodit si to
@mexxx mám,ale sestra bydlí ve 2+KK s manželem a autistickou holčičkou ![]()
Tak aspoň kontaktuj rodiče a uvidíš jak se k tomu postaví.. víc ti asi neporadím
@tinuskha píše:
@kočička Evička ne dům je jeho nastěhovala jsem se tady se starším synem, pokaždé když si vypije tak to vesměs končí tím, že mě a kluka vyhazujeoddlužení se týká mě a ex né jeho. Rodiče? No nevím, s matkou máme velice špatné vztahy, ale už mě taky napadlo jim zavolat
s tím, že by mě zabil kdybych odvezla malýho to není dedukce to mi opakuje furt
a ex by ti nepomohl? Ptám se proto, že některé páry si i po rozchodu dokážou pomáhat, ale nevím, jaký máš vztahy s exmanžem. Pokud by třebas věděl, že se to dotýká i jeho syna, třeba by to dokázal pořešit-vypomoct. A pokud by ti mamka nechtěla pomoct, zkusila bych i třebas najít bydlení v té formě, že je plno starých lidí, co bydlí sami v domečku někde na dědině a byli by rádi - nějaká babička - kdyby tam nebyli sami. Dala bys něco málo na nájem a bylo by to řešení.
Zkus ty rodiče…I kdyby jste měli blbé vztahy, nevěřím že tě v tom nechají, hm?
Utíkem a to hodně rychle od něj!!Bude se to zhoršovat.
Taky nemám střední je mi víc než tobě a k tomu mám dvě děti a jsem na rodičáku takže bez peněz. Utekla jsem od tyrana. Radši se pást než tohle.