Psychické týrání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4834
28.2.13 09:15

@tinuskha jak je? Je už lépe? Co matka, mluvila jsi s ní o tom? Jaký má k tomu postoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.3.13 13:59
@froggy22 píše:
@tinuskha jak je? Je už lépe? Co matka, mluvila jsi s ní o tom? Jaký má k tomu postoj?

ahojki, není… snažím se vše řešit, ale není to jednoduché… s matku jsem ještě nemluvila snažím se všechno pořešit abych jí nepotřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.4.13 05:43

Prosím holky poradíte mi některá?
Přítel mě vyhodil dnes musím odejít, ale nechce mi dát syna. Malej má zatím v RL exmanžela… mám rozsudek kde byly obě děti svěřeny mě do péče. Můžu odejít i s malinkým?? Mám jít na policii nebo co mám dělat? Děkuji za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
1.4.13 06:11
@tinuskha píše:
Prosím holky poradíte mi některá?
Přítel mě vyhodil dnes musím odejít, ale nechce mi dát syna. Malej má zatím v RL exmanžela… mám rozsudek kde byly obě děti svěřeny mě do péče. Můžu odejít i s malinkým?? Mám jít na policii nebo co mám dělat? Děkuji za každou radu

Tvůj přítel nemá s Tvým synem žádné právní závazky, když není zapsán jako jeho otec v jeho RL, tudíž bych to řešila jako únos. Na férovku zavolat 158,kde bych řekla, že Tě vyhodil partner z bytu a nechce Ti vydat dítě, které není jeho, že žádáš jejich asistenci. NEKOMROMISTNĚ POLICII.

Také by bylo moudré, pokud máš s otcem Tvého dítěte dobré vztahy, zavolat mu, a myslím si, že by se k tomu měl zachovat jako chlap a vlítnout na něj.

jOOO A BUD RÁDA, ŽE TĚ VYHODIL, A VÍŠ PROČ? JELIKOŽ S TÍMHLE BLBEM BYCH ŽÍT NECHTĚLA. DEJ MU CO PROTO A ZAVOLEJ NA TU POLICII. žádné smlouvání prosení, ale jednej mimo partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika972
13.11.15 15:08

Jsem na dně z přítele

Dobrý den, od 15 jsem začala chodit s o 7 let starším přítelem. Ze začátku bylo vše fajn…Jako vždy ale asi po roce, se skoro nastěhoval k nám do baráku ( byla jsem do něj velmi zamilovaná) Po pul roce se mí rodiče rozvedli, a se sestrou jsme se přestěhovali k mamce..Přítel chtěl pomoct a tak se nastěhoval taky stím, že bude přispívat na nájem a jídlo..A tak to začalo..Prvně to bylo zakazování, řešil každou blbost, buh ví ským se m byla, že mám takovou a takovou minulost tak jak mi má věřit..Já bývala celkem držka a vždy to dopadlo hádkou..Ale jednou mu cvaklo v hlavě, mamka ani sestra nebyla doma..Začal zase řešit nějakou prkotinu, já drze odpověděla on mě chytl za vlasy a tahal po zemi..Zavřela jsem se s brekem v koupelně a on bušil do dveřo kde udělal díru. Rodičum jsem nic neřekla myslela jsem že to bude OK, ale trvalo to stálými náražkami jaká jsem kuva, jako moje matka (protože se odstqhovala od otce kvuli přítele),já se už začala bát ale nebylo to to nejhorší..Udělala jsem zásádní chybu a to tu, že jsem se sním odstěhovala do bytu…Každý den to bylo jenom, fuj to se nedá žrát ty blivajzy, že jsem taková maková,,, kolikrát jsme se začlo hadat..on po mě začal házet věci..( mám psa) ten se mě stále zastával - štěkal na něj, kousal ho..A on ještě řekl „drž hubu, nebo tě vyhodím z okna“ to ve mě nqco zlomilo a já k němu přestala cítit i to co už tam nebylo…( bylo takových příhod více ale bylo by to na dlouho.) taky jsem se kolikrát vzala a že se odstěhuju..On začal brečet že už se to nestane že mě miluje, že ěmě nechce ztratit…Že se zabije..kolikrát si vzal, prášky nuž šel do ppkoje- mě to přišlo směšné protože jsem si skutečnq uvqdonila že mě jen vydírá…No a asi měsíc zpět se to stalo zase a to už mi zničil skřín, kytku hazel po mě mé věci nádaval mi já se klepala na zemi jako nějaký psychouš..Vše jsem řekla rodičum, společně jsme hledali řešeni a tím myslím byt…Od 1.12 se stěhuji…On začal něco tušit a poslední 2 týdny je to jenom samé nepotřebujeě něcp, miluji tq, já, tě nechci ztratit..jenže já už mu nemužu dát ani pusu je to hnus..prostq mq odrazuje jen, pohledem…nejhorší se citím provinile jí, protože jsem mu neřekla že se stqhuji protože by mě začal zase vydírat a vzal by mi věci, psa ( i když je muj) a brečel by jako maly že se změní at mu dám šanci..jenže ja už nechci..ale mám strach a spíš jsem takový litostivý člověk že když uvidím jak je ze mě na dnq budu z toho i já v prdli…i když jsem si řikala že si za to muže sám, kolikrát mě on viděl kvuli něj na dně, brečela jsem a on po mě s usměvem dál házel věci, kričel a smál se…Podotknu že občas hulí ( což já nenávidím)..kolikrát sem zjistila že prohrál na automatech tisíce a byly v tom i drogy…řikam si žw tato troska mi nic neda a nestohi mi za to…ale jeho matka se ho furt zastává at mu dám šanci (pracujo wsni) ale ja už nechci,, citim k němu akorat odpor a nic vic…Jen mi příjde že ho teď využívám, a máms trach že mě bude hledat jak se odstěhuju :( a bude mě přemlouvat.. Máte někdo podobnou zkušenost? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1570
13.11.15 15:55

Kdybys mela dustojnost kopla bys ho davno bez ptani

Vyuzivas ho jak on site vydrzuje a nebo co? Proste to zkousi kam az mu dovolis a jelikoz nejste manzele tak ses mela sebrat po incidentu davno zbalit si a odjet k segre mamce atp. Na sex si snad najdes jineho pitomce anebo proc jsi s nim nemas snad kde bydlet?

Co chces slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
13.11.15 22:44

Nechápu, že s takovým clovekem jeste vubec jsi…Pryc od nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
13.11.15 23:32

Sama víš že ho nechceš, tak už to dotahni do konce.On tě taky nelitoval když te tahal za vlasy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.16 22:48

Mam takovej problem chtela bych poradit pritel me mlati mame spolu 8 mesicniho chlapecka a vsechno vnima kouka vsude kdyz se neco deje napriklad kdyz se hadame ja a muj pritel jednou mi chtel bodnout nuz do krku skrtil me nadava mi nadava vulgarne moji mamce ale do oci ji to nerekne, nikam nesmim chodit bez nej, jednou sem mu rekla ze odnej odejdu a pujdu k mame a rek mi ze maliho jen tak nedostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 09:37

@Ivana999 Na co čekáš, popadni dítě u utíkej k mamce. Nebo čekáš až opravdu bodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí