Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem z druhé strany republiky
Ale drzim moc palce at to zvladnes se postavit na vlastní nohy a fandím ti
Je super, ze jsi se pro to rozhodla
Jen ze zkusenosti vím, ze dej hodne při hledání na recenze a zkušenosti a hlavne pak ti ta osoba taky musi byt sympatická a mzsi v tobe vzbuzovat duveru ![]()
Preju hodně stesti
Zakl.
A ještě jsem se chtěla zeptat jak je to s placením když by to šlo přes pojištovnu na soukromého asi nebudu mít i když jsem zas to nechtěla mít napsané v kartě, ale tak co se dá dělat.
Potřebují doporučenku od obvodaka a nebo jak to je aby to platila pojišťovna
@Anonymní píše:
Zakl.
A ještě jsem se chtěla zeptat jak je to s placením když by to šlo přes pojištovnu na soukromého asi nebudu mít i když jsem zas to nechtěla mít napsané v kartě, ale tak co se dá dělat.
Potřebují doporučenku od obvodaka a nebo jak to je aby to platila pojišťovna
ahoj, začni tím že si najdeš dobrou psycholožku. Například přes portál známýlékař, nebo přes nějaká doporučení, třeba tu někdo doporučí, případně si obvolej a zeptej se jestli berou pacienty přes pojišťovnu a jestli potřebují doporučení. Kdyžtak si můžeš zažádat o doporučení u praktického. Nevím proč by ti vadilo to mít v kartě, nebudeš tam mít žádné detaily o svých problémech, toho se bát nemusíš. Případně že nikoho nenajdeš zkus se obrátit na zdravotní pojišťovnu, měly by mít seznam lékařů se kterými spolupracují. Nebo nejjednodušeji zajdi na polikliniku, většinou je tam i psychologie, tam se zeptej. Platit nic nemusíš. Nezoufej, určitě najdeš řešení
doporučuji přečíst stránky deprese.com najdi si tam brožury a přečti si brožuru sociální fobie
hodně úzkostí z toho může vycházet. Držím palce!
můžeš mi i napsat do sz
Můžu jen doporučit Františka Šmehlíka, chodila jsem tam sice s něčím jiným, ale je to člověk na svém místě. Dělá na pojišťovnu, neplatíš nic ![]()
Ludmila Vanikova (v ove je jeste jedna vanikova…ta je detsky psychiatr, tak nesplet), nebo Friesova…
S zadankou od obvodni neplatis nic, staci obvodacce rict ze potrebujes radu psychologa, napise tam treba uzkostne stavy, to je fuk, rozebirat to opravdu nemusis, to az na miste.
@kristyn.g děkuji za odkaz na brožuru. Až moc jsem si uvědomila že to sedí na mě a budu s tím muset něco dělat. Boužel o to huř pro mě že v rodině jsem x krát slyšela že ten kdo k psychologi je blázen, nebo kdo dava najevo emoce je cvok atd…prostě věcí, které se ne moc dobře poslouchají když ty problémy mám a proto to pro mě není jako jít třeba k prakticce s horečkou
@Anonymní píše:
@kristyn.g děkuji za odkaz na brožuru. Až moc jsem si uvědomila že to sedí na mě a budu s tím muset něco dělat. Boužel o to huř pro mě že v rodině jsem x krát slyšela že ten kdo k psychologi je blázen, nebo kdo dava najevo emoce je cvok atd…prostě věcí, které se ne moc dobře poslouchají když ty problémy mám a proto to pro mě není jako jít třeba k prakticce s horečkou
Chápu, na mě ta brožura taky sedí, chodím na skupinové sezení. Doporučuji
Taky mi říkaly doma kde co a vypěstovali spoustu mindráku a říkali i to samé co tobě. Nicméně už jsi dospělá a můžeš mít vlastní názor. A nemusíš to nikomu říkat. Taky jsem se moc bála k psycholozce ale když jsem to překonala, jsem ráda @):-
Znaté nějakou dobrou psycholožku z Ostravy? Je mi 23 let a mám za sebou 8 letou šikanu ze škol a psychické tyrání ze strany mamky. které ještě pořád trvá. A boužel se v tom pořád motam a nemohu se z toho vyhrabat, už dlouho se snažím samu sebe dokopat, ale moc se nedaří, ale tak když se najde nějaka dobrá tak se snad dokopu. Nejlíp jestli nějaka taková co se zabývá těmito problémy

Ráda bych se odstěhovala, ale bez peněz to je dost ztuha.
Najde se tady i někdo kdo to zažil a poví jak z toho ven a celkově se jedne druhé svěříme? Mám z toho docela problémy a nejvyšší čas s tím něco dělat, mám strach s navazovaním kontaktu když už někomu věřím tak po chvilce mi bodne nůž do zad, nejsem schopna navazat vztah, celkově si nevěřím a asi by ani člověk nevěřil co z toho mohou být za psychické problémy