Psychika těhulky-přenašečky

3127
22.10.10 08:16

Psychika těhulky-přenašečky

Holky, které přenášíte či jste přenášely. Jak jste na tom byly s psychikou? Já vám mohu říci, že moje psychika je na bodu mrazu!!!!!

V úterý mě vezl táta do porodky s kontrakcema po 3-5 minutách, tam mi řekli, že si mě tam nechají do porodu. Na vyštření mi doktorka řekla, že je dobře, že budu rodit, že mám přezrálou placentu a tlak 149/91. No a stejně mě pustili domů ve středu. :cert: :cert: :cert: Otevřená na 3 prsty, s kontrakcema a nic pro mě neudělali.

A do toho všeho, od dnešního dne mi sanitka musí hledat náhradní porodku, páč v té mojí zrovna malují porodní sály. :cert: :cert: :cert:

Takže fakt psycho. ROdit budu neznámo kdy a neznámo kde!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JANIIICKA
22.10.10 08:22

ahojda ty jsi jeste dva v jednom,ja tda nepresnasela ale ma sestrenka ano a to o cele dva týdny a muzu rict ze sni nebylo vydrzeni spala v sede,nemohla uz jist mela prujmy hruza tak te nezavidim a co zkusit sex ten ji nakonec pomohl, :nevim: :oops: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24798
22.10.10 08:28

Určitě špatně spočítali termín a ještě vlastně nepřenášíš :-D … Ale ne, ty konce jsou prostě náročné, vydrž ještě pár dnů, třeba jen hodin. Aspoň si můžeš dělat naděje, že s takovým nálezem to bude rychlovka :palec:
Jiná porodnice neva, prostředí stejně moc nevnímáš a na protivku můžeš narazit kdekoli.
Zkus ještě odpočívat trochu… Den před porodem jsem napekla asi tunu sušenek :lol: a nebo douklízej co je třeba a tak, možná se to pohne.
Držím pěsti a brzo přeju zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
22.10.10 08:34

No můj příspěvek tě asi nepotěší, ale přenášela jsem při druhém těhu, po vyvolávání poradila 12 dní po termínu a ty nervy, co jsem zažívala, nevím jestli jsem ještě v životě někdy zažila. Já brečela, jak je to nespavedlivé, když někdo potrácí, tak mu pomůžou a mě tady takhle nechají. No skoro psycho. Dalšího těhu jsem se bála už jenom z tohoto důvodu,a když mi našli nějakou špatnou srážlivost, píchala jsem si injekce a dr mi řekla, že určitě mě přenášet nenechají, jak já byla šťastná!!!Opravdu nevím, jak tě povzbudit, ale četla jsem tvůj deníček a už mi zatrnulo, že s přezrálou placentou a ještě tě pustí domů!! Chodíš alespon pravidelně na monitory a měření průtoků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
22.10.10 08:37

ahoj,
nezbývá ti stejně nic jinýho než vydržet…
Obě děti se nám narodili 41+2, termíny byly spočítané dobře…ale prostě se jim nechtělo - první porod jsem měla nakonec vyvolávaný, druhý se mi po nástupu na vyvolání rozběhl sám
Jasně, že je to nepříjemný - poprvé mě to dost štvalo, byly zrovna srpnové pařáky přes 35 stupňu, takže nic moc…ted podruhé mi to ani nevadilo - ještě jsem doma stihla udělat spoustu věcí a den před porodem jsem ještě s malým blbla na prolejzačkách
Zjdi třeba do kina nebo tak, prostě odpoutat od toho myšlenky, miminka se dočkáš a pak už se jen tak nikam nedostaneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
22.10.10 08:51
JANIIICKA píše:
ahojda ty jsi jeste dva v jednom,ja tda nepresnasela ale ma sestrenka ano a to o cele dva týdny a muzu rict ze sni nebylo vydrzeni spala v sede,nemohla uz jist mela prujmy hruza tak te nezavidim a co zkusit sex ten ji nakonec pomohl, :nevim: :oops: :mavam: :kytka:
:mrgreen: nemám s kým. S partnerem už „žiju nežiju“, prostě nám to neklape, bydlíme zvlášť a on věčně na mě nemá čas. :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
22.10.10 08:54
kačka25 píše:
Chodíš alespon pravidelně na monitory a měření průtoků?

Na monitor jdu dnes poprvé od propuště ní z porodky (středa). Předtím už jsem chodila. Ale jestli tam měří i průtoky, tak to netuším :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
22.10.10 08:59

veverko to je správně- na monitory budeš chodit obden až do porodu…v českých porodnicích se nechává max 10-12 dní po termínu, brzy už to budeš mít za sebou…a co zkusit zavolat do jiné oporodnice a zeptat se zda bys tam nemohla rodit a už třeba rovnou chodit i na monitory???? a do kdy budou tam kdes měla rodit malovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
22.10.10 09:03

Tak to můžu bejt ráda, že jsem poprvé rodila akutním císařem a teď mi na rovinu řekli, že mně přenášet rozhodně nenechaj, představa, že přenáším dva týdny, to by mně asi kleplo, už teď si připadám jak hroch, protože se vůbec nemůžu ohnout. Teda tlak máš moc pěknej, to se fakt divím, že tě propustili domů. :think: Já jsem docela zvědavá, kdyby se mi teď znova rozjela ta preeklampsie, jestli by mně v tom Motole vzali, když chodím do rizikovky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
22.10.10 09:52
kostickaa píše:
veverko to je správně- na monitory budeš chodit obden až do porodu…v českých porodnicích se nechává max 10-12 dní po termínu, brzy už to budeš mít za sebou…a co zkusit zavolat do jiné oporodnice a zeptat se zda bys tam nemohla rodit a už třeba rovnou chodit i na monitory???? a do kdy budou tam kdes měla rodit malovat???

DO konce měsíce :cert: :cert: :cert: Já mám právě strach přenášet kvůli tý placentě. Aby se něco nepokazilo a pak nebyly problémy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
22.10.10 09:54
MarketaJ píše:
Tak to můžu bejt ráda, že jsem poprvé rodila akutním císařem a teď mi na rovinu řekli, že mně přenášet rozhodně nenechaj, představa, že přenáším dva týdny, to by mně asi kleplo, už teď si připadám jak hroch, protože se vůbec nemůžu ohnout. Teda tlak máš moc pěknej, to se fakt divím, že tě propustili domů. :think: Já jsem docela zvědavá, kdyby se mi teď znova rozjela ta preeklampsie, jestli by mně v tom Motole vzali, když chodím do rizikovky. :think:

Tak to netuším, ale já už jsem taky svým způsobem rizikovka, když mám giga mimčo, přenáším, do toho tlak a ta placenta. A bylo mi řečeno, že si mám v případě porodu zavolat sanitku a ta mě hodí do první volné porodky. Oni mají hlavně rizikovku plnou. Ležela jsem na čekatelském pokoji se dvěma holkama, co měly být na rizikovce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.10.10 10:01
Pipet píše:
Určitě špatně spočítali termín a ještě vlastně nepřenášíš :-D

Proč si to myslíš?
Já jsem přenášela 9 dní, ale podle UZ. Podle MS to bylo dní 14.
Bylo to velmi nepříjemné, protože už jsem měla velké problémy s kyčlemi a dva sviště na starost, ale co mě drželo nad vodou, že mi říkali, že placenta je v pořádku. Jinak bych asi trochu vyváděla. Takhle jsem naopak odsouvala termín indukce, co to šlo (dcera se narodila dva dny před).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.10 10:30
Len-til-kah píše:
Pipet píše:
Určitě špatně spočítali termín a ještě vlastně nepřenášíš :-D
Proč si to myslíš?
Já jsem přenášela 9 dní, ale podle UZ. Podle MS to bylo dní 14.
Bylo to velmi nepříjemné, protože už jsem měla velké problémy s kyčlemi a dva sviště na starost, ale co mě drželo nad vodou, že mi říkali, že placenta je v pořádku. Jinak bych asi trochu vyváděla. Takhle jsem naopak odsouvala termín indukce, co to šlo (dcera se narodila dva dny před).

Nemyslím, ale tato myšlenka mi při přenášení velmi ulevovala=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.10.10 10:35

Jo tak. Tak mi už ne, právě proto, že už jsem počítala s tím posunutým termínem. Kdybych brala v úvahu ten vypočítaný, tak mě trefí rovnou. Ale tak ve 40+3 to ještě je docela pravděpodobné (pokud už to ovšem není podle UZ zkorigovaný metr). Jenže fakt jde o tu placentu, průtoky, tlak, atd. (nechcu strašit, ale skoro bych se vnutila do jiné porodky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
22.10.10 10:58

Tak mi právě srazila psychiku kamarádka na úplný dno. Měla semnou jet jako doprovod do poradny, abych se nevláčela sama sockou s taškou do porodky.

:mrgreen: Mi volala, že nemůže. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Takže se budu vláčet sama sockou, s porodní taškou, s bolestma v zádech, fakt nádhera. Tak to noormálně jedu načerno a stopne mě revizor, tak mu rozkopu držku :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí