Pudink v 8 měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.10.22 19:23

Pudink v 8 měsících

Holky prosím radu, mám 8 měsíční miminko a dnes byl na hlídání u babičky a ta mu dala obyčejný pudink udělaný z mléka. Nepatřím mezi hystericke a tabulkové matky ale i tak mám strach, nemůže to miminku ublížit? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
8.10.22 19:25

Pochybuju že ano. Maximálně ho bude bolet bříško a bude mít srajdik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
8.10.22 19:28

A z rostlinného by to bylo ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7289
8.10.22 20:02

Noo není to nic extra pro mimčo ani čerstvé mléko, ani ten pudink za mě..jsou to jen škroby. Ale neublíží mu to jednorázově, jak píše výše.. max. bolení bříška, průjem… příště bych babičku poučila, dala ji jídlo dítěti určené… a pokud by to nerespektovala nedala bych už na hlídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2329
8.10.22 20:04

Ublížit mu to nemá jak. Ale vyloženě bych ho tím nekrmila. Není proč. Hele, jsou i dnes lidi, co do dětí od půl roku rvou normálně Lipánky, brumíky a knedlíky s gulášem a taky ty děti žijou, takže bych se z jednorázové akce nehroutila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
8.10.22 20:05

@prejeta_zaba No jakože viděla jsem i jak 3,5mesicni krmí Lipánkem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.10.22 20:05

Klasický bílý jogurt z mléka se obvykle zavádí tuším od 9 měsíců - ten jeden měsíc zas takový rozdíl neudělá, řekla bych. Jak už bylo napsáno, maximálně bude mít nějaké bolení, ale z dlouhodobého hlediska mu trocha pudinku nic neudělá. Podle mě je pudink celkem v pohodě v porovnání s tím, co jsou některé babičky schopné do mimin nacpat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.10.22 20:08

Nedá mu to nic dobrého, ale ani mu to neublíží. Obzvlášť, pokud už ochutnal UM. Jinak je puding úplně zbytečně jídlo, plné sacharidů a pro děti jako hlavní jídlo nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7289
8.10.22 20:19
@Xeronias píše:
@prejeta_zaba No jakože viděla jsem i jak 3,5mesicni krmí Lipánkem 8o

To jako fakt? Drsnéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
8.10.22 20:36
@annali píše:
Klasický bílý jogurt z mléka se obvykle zavádí tuším od 9 měsíců - ten jeden měsíc zas takový rozdíl neudělá, řekla bych. Jak už bylo napsáno, maximálně bude mít nějaké bolení, ale z dlouhodobého hlediska mu trocha pudinku nic neudělá. Podle mě je pudink celkem v pohodě v porovnání s tím, co jsou některé babičky schopné do mimin nacpat. :)

Čerstvé kravské mléko a zakysané výrobky z něj, mezi něž patří i bílý jogurt, jsou z hlediska stravitelnosti a tím i vhodnosti pro takhle malé miminko velmi odlišné věci.

Zakladatelko, jednorázově dítěti pudink nic zásadního neudělá. Není to nic extra vhodného pro takhle malé dítě, ale bát se nemusíš. Maximálně bych babičku instruovala, aby mu příště pudink nedělala, a nechala jí tam pro dítě něco vhodnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
8.10.22 20:50

Jednorázově nic. Kravské mléko se jinak dává až od roka, vařené sporadicky i dřív. Ale nedělala bych si s tím těžkou hlavu. Příště může udělat třeba jablečný puding z rozvařených jablek bez mléka. To je takový mls od babičky a přitom v pohodě pro mimino :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.22 20:59

Holky děkuji za uklidnění, jak píši nejsem žádná tabulkova máma, ale toto mi přišlo už přes čáru. Pěkný večer :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19388
8.10.22 21:27

Muj nejmladší leze od šestého měsíce a jak jeho otec jedl, tak malej k němu dolezl a loudil jídlo. Můj muž absolutně nepřemýšlí, co je nebo není vhodné pro dítě, takže od šestého měsíce jedl tlačenku, jitrnice, prostě všechno a cokoliv. To je přes čáru, ne obyc pudink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.10.22 21:36

Vis, proc je kravske mleko fuj?
Aby se lip prodavalo UM.
Jeden puding fakt pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7289
8.10.22 21:54
@g.sandova píše:
Muj nejmladší leze od šestého měsíce a jak jeho otec jedl, tak malej k němu dolezl a loudil jídlo. Můj muž absolutně nepřemýšlí, co je nebo není vhodné pro dítě, takže od šestého měsíce jedl tlačenku, jitrnice, prostě všechno a cokoliv. To je přes čáru, ne obyc pudink

a tys to dovolila…normálně, běžné a pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí