Půjčená zdravotní karta

53
29.5.13 18:16

půjčená zdrav. karta

Ahoojky :) mam dotaz, když jsem nastupovala do prace pujcovala jsem si zdravotni kartu od me obvodacky pro doktora ke kteremu jsem sla na prohlidku ale pak jsem se stehovala a nekam jsem ji zalozila, k doktorce jsem od ty doby nesla tak sem ji nehledala ale zitra se chystam -kartu mam, tak se chci zeptat myslite ze kdyz jsem tam nekde 3 roky tu kartu nemela ze me nevyradily? a nebude sestricka nadavat? :D radsi se ptam at vim co me ceka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
29.5.13 18:19

No, to vím. Jsem zvědavá, kdo ti. co odpoví. Snad tě nevyřadily, uvidíš až tam půjdeš.- :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
29.5.13 18:19

Jestli bude sestřička nadávat, to nevíme :nevim:. Zdravotní karta je doktorky, takže řeči mít klidně může :lol:.

• Citovat
  • Upravit
7584
29.5.13 18:22

Se divím, že ti tu kartu vůbec půjčovali, že ti neudělali výpis? Ale kdyby jí tak strašně postrádali, asi by ti napsali. Nicméně možná tě vyřadili. Třeba mysleli, žes jí už zanesla jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.5.13 18:24

@Aladina Ona jí má doma třiroky, to to ještě šlo. Výpis opět dělají od loňska. Nevěděla bych to, ale měnila jsem doktora a byly s tím strašné obstrukce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.5.13 18:31

@Amys - já nevím. Ale třeba když jsem se před 8mi lety stěhovala, tak mi žádný dr nedal kartu do ruky. Dostala jsem buď výpis nebo jsem musela sdělit adresu a karta byla poslána poštou. Ale už je to dlouho, možná se mi to plete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.5.13 18:34

@Aladina Ne, neplete. Jeden čas posílali poštou celou kartu a nebo ti ji dali do ruky a ty sis ji normálně odnesla. Ale předtím a teď se posílal jen výpis a nový doktor už do ruky kartu nedostane, protože ten původní doktor musí tu kartu snad pět let skladovat kvůli kontrolám. To mi říkala doktorka právě minulý rok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.5.13 18:39

:cert: :cert: mě se stalo to samé, taky jsem nebyla přes 3 roky u doktora a když jsem si tam pak přišla pro kartu, byla skartovaná :cert: :cert: :cert: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Neboj, nevyřadili tě. Mají za tebe penízky :mrgreen: Manžel minulý rok vracel doktorovi kartu kartu taky po pár letech a nedělo se nic. Ale zase musím říct, že v té ordinaci je přístup sestřičky i doktora mírně řečeno laxní.

• Citovat
  • Upravit
14691

Holky, před měsícem jsem se nastěhovala k novému obvoďákovi a ten mi řekl, že se někdy mám zastavit u své bývalé obvoďačky a vyzvednout si kartu. Je neuvěřitelné, kolik pravidel na totéž má naše zdravotnictví. :mrgreen: :mrgreen: Navíc, moje karta není obvoďačky, nebo jo, ale musí mi jí klidně i celou okopírovat. Ta data jsou totiž moje, už na to byl i soud, mám právo znát VŠECHNO co v ní je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
29.5.13 18:40

No uvidim zitra snad to nebude tak hrozny :D nechtela bych schanet jeste novou doktorku je to celkem akutni… :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.5.13 18:41

@araw 8o jak ti může někdo skartovat zdravotní kartu? 8o

• Citovat
  • Upravit
6529
29.5.13 19:10
@RadkaCh píše:
@araw 8o jak ti může někdo skartovat zdravotní kartu? 8o

hele mě ji taky v první práci někam zašantročili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
29.5.13 19:13

Me se zase stalo, ze se u doktorky moje karta ztratila a nemuze ji najit. v lednu jsem mela mit tetanovku, ale protoze kartu najit nemuze, tak me ani nenaockovala..co delat v tomhle pripade, kdyz je doktorka (jeji sestra) bordelarka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.5.13 19:15
@julie74 píše:
Holky, před měsícem jsem se nastěhovala k novému obvoďákovi a ten mi řekl, že se někdy mám zastavit u své bývalé obvoďačky a vyzvednout si kartu. Je neuvěřitelné, kolik pravidel na totéž má naše zdravotnictví. :mrgreen: :mrgreen: Navíc, moje karta není obvoďačky, nebo jo, ale musí mi jí klidně i celou okopírovat. Ta data jsou totiž moje, už na to byl i soud, mám právo znát VŠECHNO co v ní je.

Okopiruje ti to, ale ty to zacvakas.
Dost mne ten system stve. Chodila jsem 13 let k dr., pak jsme se odstehovali do zahranici a ja uz trictvrte roku urguju vypis. Vypis ze 13ti let :roll: Vypisy jsou k nicemu, navic ze mne nic nemaji, protoze uz neplatim ZP..karta tam bude lezet a pak ji skartujou. Super system fakt :zed:
Takze ja bych naopak jasala, ze svoji kartu mam v ruce a pred predanim lekari bych si ji okopirovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty