Půjčení auta!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
15.8.15 15:26

@BuffyCZ

Tohle není o odsouzení… To je jen druhý pohled, například majitele auta.
A každý se musí nějak živit, půjčování aut rozhodně není sranda. Sama moc dobře musíš vědět, kolik stojí roční provoz auta, zvlášť pokud jezdíš často…

• Citovat
  • Upravit
11117
15.8.15 16:00

@BuffyCZ
promin, chapu, ze jsi v tezke situaci, ale ona ma pravdu - pokud by se cokoliv stalo, tak jen pojistka to nepokryje a resit s cizim clovekem, jak doplati treba 5tis. spoluucast…

proto jsou taky velke a kvalitni autopujcovny drahe, protoze z tech penez musi pokryt kde co. vycitat jim, ze to delaji, aby vydelali - no jako charitu to fakt delat nebudou, vydelat chce asi kazdy podnikatel, ne?

ja bych si radeji priplatila a mela jistotu, ze jednak auto je v poradku a sem tam ho vidi nejaky mechanik a jednak, ze v pripade, ze se neco stane, je to nejak jisteno a pojisteno a nebude mu po me nekdo rvat, ze jsem blba krava, ze jsem mu odrela naraznik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
15.8.15 16:06

Od toho jsou pak smlouvy :)

Hele nic.. nema to cenu tu resit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
15.8.15 16:11

Vím, že tady to vycházelo dobře http://www.pelant.cz/cenik_vozy.php když nám nabourali auto 2 dny před odjezdem na svatbu. Ale tenkrát měli plno, tak jsme brali z letiště a tam to bylo skoro za litr na den a dvacku záloha (brali jsme to na víkend).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
15.8.15 16:15
@BuffyCZ píše:
Od toho jsou pak smlouvy :)Hele nic.. nema to cenu tu resit..

Smlouvy? Ano k tomu smlouvy skutečně jsou, ale ne každý je plní, víš? :-) To je právě ten problém. ;) A podle toho jak ty se tady prezentuješ, tak to prostě moc důvěru nebudí. Nezlob se, není to nic špatného proti tobě, ale trochu si to představuješ jak Hurvínek válku… :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
165
15.8.15 16:25

Ahoj, poslala jsem ti SZ s nabídkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.15 17:46
@BuffyCZ píše:
Ahojky holky, velice se omloouvám předem, pokud to sem vůbec nepatří. ALE! Zítra mám odjet za prací do Německa, měla jsem odjet s autem. Dala jsem si ho opravit před měsícem aby bylo v pořádku a měla jsem ho připravené na cestu. Jenže včera z ničeho nic, po celém dni ježdění mi chcíplo. No a už vůbec nechtělo nastartovat, ale motor se točil. Tak jsme ho dali dnes do servisu, jenže pán má všechny auta rozpučovaný. A já jsem teď trošku zoufalá, protože hledám, kde bych si půjčila auto. Ty ceny za půjčení na den jsou fakt šílený. Nemohl by mi někdo z Vás pomoct? Já doufám, že nám auto do týdne opraví. Ale nemůžu jet busem, nebo MHD, protože je to na vesnici a auto tam potřebuju. Je to od nás 450 km.
Až by se naše auto opravilo, tak by mi ho muž dovezl a vrátil půjčené. Mohu si dovolit fakt max.400-500 na den

Myslíte, že by mi z Vás někdo mohl pomoci moc prosím? :nevim: :oops:

Jsem z Neratovic. :kytka:

Příspěvek upraven 15.08.15 v 14:44

máš fakt pocit, že někomu cizímu z netu půjčí někdo auto? Existují cvoci? :think: zajdi si do půjčovny.. oni vědi, proč to mají tak drahé, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.15 17:47
@BuffyCZ píše:
Od toho jsou pak smlouvy :)Hele nic.. nema to cenu tu resit..

smlouva je Ti k prdu, a soudit se roky o auto, to udělá fakt jen cvok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
15.8.15 20:17

Jasně, nechápu jak by někdo mohl půjčit své auto někomu cizímu, ale na druhou stranu ani nechápu toho, kdo by si to auto pujčil!!! Nikdy bych si od nikoho, natož tak cizího, nepujčula takovou věc. Max. tak od blízké rodiny, ale ani od kamaráda bych nikdy nic takového půjčit nechtěla..a ptát se úplně cizích lidí…nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.8.15 20:23
@Veruunčik píše:
Jasně, nechápu jak by někdo mohl půjčit své auto někomu cizímu, ale na druhou stranu ani nechápu toho, kdo by si to auto pujčil!!! Nikdy bych si od nikoho, natož tak cizího, nepujčula takovou věc. Max. tak od blízké rodiny, ale ani od kamaráda bych nikdy nic takového půjčit nechtěla..a ptát se úplně cizích lidí…nechápu…

ale tak jsi přece na EM.Tady občas logika kulhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
16.8.15 10:59

@martina.se @Burj Chalifa čau rypny :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Jsem ráda, že jste mě v tom nenechaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
17.8.15 07:03
@Krasavicaa píše:
@martina.se @Burj Chalifa čau rypny :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Jsem ráda, že jste mě v tom nenechaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

logika některých je fakt skvělá.. a nejlepší je, že se na to snad i někdo chytne.. lidi jsou neskutečně naivní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
17.8.15 07:23

Nechtěla jsem na to reagovat, ale už mi to nedá… Nevím proč jste takové zlé a nechápu co je za tak strašný problém půjčit pojištěné auto! Přítel má poměrně velkou firmu a v ní i několik osobáků určených k půjčování zaměstnancům nebo obchodním partnerům, akorát to nikde neinzeruje… Jsou dovolené, auto stojí na parkovišti, tak jsme ho normálně na smlouvu zakladatele půjčili, co je na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
17.8.15 10:22

@Dobbyna ale to je ono, zaměstnancům nebo obchodním partnerům, tedy lidem, které zná. Půjčit to někomu neznámému, tak se klidně může stát, že už ho nikdy neuvidím. Je málo nejrůznějších podvodníků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
17.8.15 11:27

@vokishka a jak asi fungují půjčovny? Máš smlouvu, auto pojištěné, co se má stát??? Nikdy se ti nestalo, že sis potřebovala půjčit auto? Mně to tedy přijde úplně normální… S naším provozem (25 aut, každé cca 10 tis km měsíčně) řešíme pojistné události prakticky pořád, bourají samozřejmě hlavně ti zaměstnanci… Tohle může takhle hrotit ten kdo má jednoho plechového mazlíčka;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová