Mám dítě a kouřím

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.8.15 21:10

Mam dite a kourim...

Mam 18 mesicni dite a zacala jsem opet kourit… Pred tehotenstvim jsem kourila cca 10 cigaret denne, prestala jsem asi ve 2. mesici… Dite jsem kojila do jeho 10 mesicu, pote me kamoska vytahla na sklenku vina a ja si zapalila.. Od te doby kourim a strasne se za to stydim, nejradsi bych si naliskala a propadla se hanbou. Doma kourim (jen na balkone!) jen kdyz dite spi… Venku bych si nikdy nezapalila. Ale strasne mi vadi, ze kdyz mi dite po obede usne, a ja jdu kourit, musim mu pak smrdet :(. Mam slabou vuli na to prestat. Manzelova rodina to vi, protoze jsem si pred nimi zapalila. Netvarili se nadsene, ale nic mi nerikali. Jsem spatna matka? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6100
14.8.15 21:14

Nejsi špatná matka, ale je to škoda. :) Já se ale obávám, že až odkojím, tak si k té sklence večer taky zase dám. Tak nehul aspoň denně. To by nešlo? Nebo jen večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826

Proč by jsi měla být špatná matka? 8o Že si dáš občas cigáro, když dítě spí? 8o V těhotenství a během kojení jsi nekouřila, to je hlavní. Jinak nechápu, za co se stydíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa

Ne nejsi špatná matka. Já sice kouření nesnáším, ale nikoho za to neodsuzuji. ;)
Nedělej z toho tragédii, jsou horší věci na světě :-)

• Citovat
  • Upravit
9450
14.8.15 21:15

Já v těhotenství přestala, v době kojení to taky vydržela. Ale potom byla má první cesta do tabáku, jako bych dostala zelenou na přechodu pro chodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.8.15 21:16

Nejsi špatná matka, myslím, že děláš vše pro to, aby to tvoje dítě necítilo(po kouření až půjdeš k dítěti bych si vyčistila zuby ať to tolik necítí a převoněla se)… myslím, že jsou horší maminy, které kouří v bytě nebo dokonce když jsou s dítětem venku. Pokud chceš skončit, tak skonči, ale nemyslím si, že by si kvůli tomuto byla špatná máma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
14.8.15 21:17

Bude tu dost ženských co ti budou říkat, že si skvělá, ale dle mě nejsi nejhorší matka, ale nejlepší taky ne. Přímo špatná se mi napsat nechce, ale chtělo by to se sebou něco dělat.
Ano malému budeš smrdět, bude to z tebe cítit. Malý to z tebe dostává do sebe, i když kouříš na balkóně. Osobně bych řešila odvykání, zkus prášky proti kouření, pokud je vydržíš brát fakt fungujou a pak budeš na sebe pyšná, že jsi to dokázala a místo vykuřování malému po nos mu radši koupíš za ušetřené peníze nějakou krásnou hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.8.15 21:17
@kaja00 píše:
Nejsi špatná matka, myslím, že děláš vše pro to, aby to tvoje dítě necítilo(po kouření až půjdeš k dítěti bych si vyčistila zuby ať to tolik necítí a převoněla se)… myslím, že jsou horší maminy, které kouří v bytě nebo dokonce když jsou s dítětem venku. Pokud chceš skončit, tak skonči, ale nemyslím si, že by si kvůli tomuto byla špatná máma :nevim:

to nejsou maminy, ale dobytek… :poblion:
Chceš mít dítě kuřáka? Jdi mu příkladem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.8.15 21:18

Ne, nejsi spatna matka, jen je to skoda, ze jsi podlehla. Taky jsem po druhem diteti zacala zas kourit, „zachranilo“ me nastesti treti tehotenstvi, neplanovane. A uz bych si nezapalila, nestoji to za to. Kdykoli mam chut, tak si predstavim, jak bych tu stovku za krabicku misto toho zapalila a bezucelne nechala shoret a chut me prejde, kdyz uz si neco pro sebe koupim, tak neco s trvalejsi hodnotou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
14.8.15 21:19

@Aspera Jak můžeš posoudit jaká je matka 8o 8o 8o Jako na základě toho, že si jde dát cigáro, když dítě spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
14.8.15 21:19
@Burj Chalifa píše:
to nejsou maminy, ale dobytek… :poblion:
Chceš mít dítě kuřáka? Jdi mu příkladem. :zed:

To je taky kravina.

Manžel má v rodičícj oba dva kuřáky a v životě cigaretu nevzal do ruk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
14.8.15 21:20

Nejsi spatna mama ja sice kourwni nesnasim ale spis mi vadi kdyz jde rodis s ditetem na prochazku drzi ho za ruku a v druhe ma cigaro. Nebo dneska jsem cekala na flotenci a stala jsem opodal od zastavky a vedle kocaru se postqvilo nekolik lidi a zapalili si a me to slo vse do kocaru na malou hned jsem se sebrala a sla pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
14.8.15 21:22

@Boudová ano i z toho si jí dovolím posoudit. Dle mě se takto dobrá matka nechová. To dítě to z ní cítí, dostává to do sebe a tím mu ubližuje a to správná máma nedělá. Nevím jestli si kuřák, ale já poznám, když si někdo venku zapálí a pak dojde do místnosti. V té místnosti to je z něj cítit a to se ke mě ani nemusí přiblížit jako máma když chová dítě.

Ale já jsem hodně proti kuřákům, dle mě jsou to vesměs bezohlední lidi ke svému okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Kvůli tomu, že si zakouříš na balkoně nejsi špatná matka. Jen je to škoda. Moje mamka je kuřačka a dodnes mám zafixovanou její vůni jako cigaretovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@lpetra píše:
Nejsi spatna mama ja sice kourwni nesnasim ale spis mi vadi kdyz jde rodis s ditetem na prochazku drzi ho za ruku a v druhe ma cigaro. Nebo dneska jsem cekala na flotenci a stala jsem opodal od zastavky a vedle kocaru se postqvilo nekolik lidi a zapalili si a me to slo vse do kocaru na malou hned jsem se sebrala a sla pryc

jak říkám, prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová