Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek7489 píše:
Ale jdi![]()
jo smrdí
strašně, nekuřák to cítí na kilometr
@Burj Chalifa píše:
kuřačky smrděj, z huby, pórů, šatů…
a tlustý lidi taky
já se divím že tolik ženských má vůbec děti.
@SIMONA1234 píše:
A Lexaurin můžu…???
pokud po něm neusínáš a jsi mimískovi k dispozici 24 hodin denně tak můžeš.
@Blackova.K píše:
to máš pravdu, s těmi obézními. Až se člověk občas diví, jak na ně nějaký chlap vůbec může vlézt ![]()
@Blackova.K píše:
Jsi dobrá máma, že jsi to vydržela celé těhotenství a pak při kojení. Mnoho ženských nedokáže ani to a ještě melou o tom, jak vlastně pomalu kouřili kvůli miminku, protože by bylo v děloze víc vystreslé kdyby náhle přestaly, než když si ty dvě denně dají
Takže na jednu stranu buď na sebe pyšná. Jen je škoda, že jsi zas začala.. škoda pro tebe i to malé. A že kouříš na balkoně..ale do bytu to stejně jde, jestli se poctivě nezavřeš a smrdíš..ono nejde jen o vyčištění zubů, ale i ruce, pokožka je načichlá, o oblečení, které si speciálně určitě nepřevlíkáš, nemluvě. Ale neznamená to, že jsi špatná máma..jen nedokonalá.. každá máme někde slabé místo ( i ty některé no oko dokonalé matky tady
)
@terinka4444 píše:
jo smrdístrašně, nekuřák to cítí na kilometr
Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě… ![]()
@Burj Chalifa píše:
to nejsou maminy, ale dobytek…
Chceš mít dítě kuřáka? Jdi mu příkladem.
Spousta děti to zkusí ani nemusí mít rodiče kuřáky.
Cune je pro mě ten, kdo si zapálí doma v bytě, ne ten který jde ven.
Mi to sice smrdi, ale zas mi vonela dlouho čokoláda, nez jsem si ji zakazala, taky jsem dobytek.
@krtek7489 píše:
Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě…
Tak tomu říkám gentleman…ani muk…
![]()
@SIMONA1234 píše:![]()
mimískovi je 12 let…
jak píšu, pokud jsi k dispozici 24 hodin klidně si dej
už se těším na advent, zase budou kalendáře ![]()
@Attila8 píše:
@Aspera já už si nezapálím, ono se říká že bývalý kuřák je horší jak nekuřák, protože mi bývalý kuřáci jsme šíleně netolerantní vůči kuřákům![]()
jj v mém okolí to tak je
já fandím každému kdo přestal ![]()
@SIMONA1234 píše:![]()
mimískovi je 12 let…
Tak to jich můžeš slupnout víc. ![]()
@krtek7489 píše:
Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě…
to nechápu, ale švagrovky ex přítel to nepoznal za 4 roky ![]()
@krtek7489 píše:
já to poznám, snaží se maskovat, kde kouřili a že nekouřili, poznám to na dálku.
@carambol píše:
To je taky kravina.Manžel má v rodičícj oba dva kuřáky a v životě cigaretu nevzal do ruk.
mě kouřením rodiče taky spíš odpuzovali, vlastně z nás čtyř sourozenců kouřil chvíli jen jeden
Zakladatelko, proc to sem pises? stejne az doctes prispevky, tak si pujdes honem zapalit na balkon, aby ses uklidnila vid?
Zenska, ktera nedovede prestat ani kvuli svemu diteti, je jak uz tu bylo receno dobytek.Bych ti to tipla o ksicht.
@Boudová píše:
Tak to jich můžeš slupnout víc.