Mám dítě a kouřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
14.8.15 21:30
@krtek7489 píše:
Ale jdi :mrgreen: :roll:

jo smrdí :D strašně, nekuřák to cítí na kilometr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
14.8.15 21:31
@Burj Chalifa píše:
kuřačky smrděj, z huby, pórů, šatů… :poblion:

a tlustý lidi taky :mrgreen: já se divím že tolik ženských má vůbec děti.

@SIMONA1234 píše:
A Lexaurin můžu…??? 8o

pokud po něm neusínáš a jsi mimískovi k dispozici 24 hodin denně tak můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.8.15 21:32
@Blackova.K píše:
pokud po něm neusínáš a jsi mimískovi k dispozici 24 hodin denně tak můžeš.

to máš pravdu, s těmi obézními. Až se člověk občas diví, jak na ně nějaký chlap vůbec může vlézt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.8.15 21:33
@Blackova.K píše:
pokud po něm neusínáš a jsi mimískovi k dispozici 24 hodin denně tak můžeš.
:think: :think: mimískovi je 12 let…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
14.8.15 21:34

Jsi dobrá máma, že jsi to vydržela celé těhotenství a pak při kojení. Mnoho ženských nedokáže ani to a ještě melou o tom, jak vlastně pomalu kouřili kvůli miminku, protože by bylo v děloze víc vystreslé kdyby náhle přestaly, než když si ty dvě denně dají :roll: Takže na jednu stranu buď na sebe pyšná. Jen je škoda, že jsi zas začala.. škoda pro tebe i to malé. A že kouříš na balkoně..ale do bytu to stejně jde, jestli se poctivě nezavřeš a smrdíš..ono nejde jen o vyčištění zubů, ale i ruce, pokožka je načichlá, o oblečení, které si speciálně určitě nepřevlíkáš, nemluvě. Ale neznamená to, že jsi špatná máma..jen nedokonalá.. každá máme někde slabé místo ( i ty některé no oko dokonalé matky tady ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
14.8.15 21:34
@terinka4444 píše:
jo smrdí :D strašně, nekuřák to cítí na kilometr

Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.15 21:35
@Burj Chalifa píše:
to nejsou maminy, ale dobytek… :poblion:
Chceš mít dítě kuřáka? Jdi mu příkladem. :zed:

Spousta děti to zkusí ani nemusí mít rodiče kuřáky.
Cune je pro mě ten, kdo si zapálí doma v bytě, ne ten který jde ven.
Mi to sice smrdi, ale zas mi vonela dlouho čokoláda, nez jsem si ji zakazala, taky jsem dobytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.8.15 21:36
@krtek7489 píše:
Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě… ;)

Tak tomu říkám gentleman…ani muk… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
14.8.15 21:36
@SIMONA1234 píše: :think: :think: mimískovi je 12 let…

jak píšu, pokud jsi k dispozici 24 hodin klidně si dej :hug: už se těším na advent, zase budou kalendáře :palec:

@Attila8 píše:
@Aspera já už si nezapálím, ono se říká že bývalý kuřák je horší jak nekuřák, protože mi bývalý kuřáci jsme šíleně netolerantní vůči kuřákům :mrgreen: :mrgreen:

jj v mém okolí to tak je :lol: já fandím každému kdo přestal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
14.8.15 21:37
@SIMONA1234 píše: :think: :think: mimískovi je 12 let…

Tak to jich můžeš slupnout víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
14.8.15 21:38
@krtek7489 píše:
Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě… ;)

to nechápu, ale švagrovky ex přítel to nepoznal za 4 roky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.8.15 21:39
@krtek7489 píše:

já to poznám, snaží se maskovat, kde kouřili a že nekouřili, poznám to na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
@carambol píše:
To je taky kravina.Manžel má v rodičícj oba dva kuřáky a v životě cigaretu nevzal do ruk.

mě kouřením rodiče taky spíš odpuzovali, vlastně z nás čtyř sourozenců kouřil chvíli jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule

Zakladatelko, proc to sem pises? stejne az doctes prispevky, tak si pujdes honem zapalit na balkon, aby ses uklidnila vid? :poblion: Zenska, ktera nedovede prestat ani kvuli svemu diteti, je jak uz tu bylo receno dobytek.Bych ti to tipla o ksicht.

• Citovat
  • Upravit
7346
@Boudová píše:
Tak to jich můžeš slupnout víc. :mrgreen:
:mrgreen: Jj…jak píše @Blackova.K bude advent…adventní kalendář s prášečkama…na Štědrý den je trojitá dávka :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová