Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
to nejsou maminy, ale dobytek…
Chceš mít dítě kuřáka? Jdi mu příkladem.
Ale to je houvadina. To přece neznamená, že dítě bude kuřák.
@Burj Chalifa ale to neni o tom ze jsou to kuraci ale co je to za lidi jsem odnauceny kurak a kdyz sem kourila nikdy bych si nezapalila pred ditetem
Jo, kuřačky, příležitostné pičky, pojídačky párků a jiných uzenin, eidamu, kečupu atd. jsou všechny špatné matky!
@Anonymní píše:
Stalo se mi nejednou, ze jsem veceraleho ulozila a spal… Ja si sla na balkon zapalit s muzem, je taky kurak… A maly zacal plakat, tak jsem k nemu musela hned jit a samozrejme smrdela jak popelnikstrasne me to stve, pripadam si jak ta nejhorsi matka na svete. Jenze pro me je ta cigareta proste relax, hlavne vecer po celodennim shonu
Ty po jedný cigaretě smrdíš jako popelník? Co kouříš proboha?
A když si tak připadáš, tak nekuř. Ideální motivace ![]()
@Blackova.K píše:
Jo, kuřačky, příležitostné pičky, pojídačky párků a jiných uzenin, eidamu, kečupu atd. jsou všechny špatné matky!
kuřačky smrděj, z huby, pórů, šatů… ![]()
@Blackova.K píše:
A Lexaurin můžu…??? ![]()
@Burj Chalifa píše:
kuřačky smrděj, z huby, pórů, šatů…
Ale jdi
![]()
Dopoledne a odpoledne jsem s malym venku a to me ani nenapadne si zapalit… Ani kdyz jsem byla s kamoskou a detma na zahradce, deti si hrali na hristi, proste me to vubec nenapadne si zapalit, kdyz je se mnou syn.. Ale jakmile s nim jde babicka ven, prvni xo udelam je, ze si jdu zapalit ![]()
Špatná nejsi, je to sice škoda, ale je to tvuj problém.
Ty dítěti nekouris pod nos, svoji zálibu děláš bokem. Špatně by bylo kdyby si kouřila doma, ale když je to na balkóně tak nesil.
@Burj Chalifa píše:
to nejsou maminy, ale dobytek…
Chceš mít dítě kuřáka? Jdi mu příkladem.
ty jo, moji rodiče jsou silní kuřáci, dají 30 denně a já ani brácha nekouříme a z hloubi duše nesnáším kouření, nechodím nikam, kde bych to musela čuchat, vadí mi to na ulici, všude, jsem kouření nesnášející nekuřák. Nenáviděla jsem jako dítě, jak si klidně zapálili v autě, to byl smrad, že bych
díky mým rodičům jsem k cigaretě nikdy ani nečuchla
@Attila8 píše:
to si piš že mu smrdíš…já kouřila 10 let každý den asi taky 10 cigár denně jednoho dne jsem u kouření začala celkem uvažovat nad tím, proč to dělám? kouřila jsme vlastně v tu dobu kdy byla tak trochu nuda a nevěděla jsem co z rukama. třeba pauza v práci a kfíčko, nebo taky posezení někde s kámoškou…ten den přijel můj manžel domů (taky kouřil) a políbili jsme se a najednou jsem v puse cítila neskutečný humus…oba jsme kouřili lehké mentolky, takže žádný smradlavý startky, ale na druhý den jsme si zapálila a cítila opět ten hnus v puse, to cígo už jsem nedokouřila a už si 4 roky nezapálila a donutila jsem argumentama i svého manžela přestat a je to super, je to osvobozující pocit! já přestala sama kvůli sobě, ty máš ještě motivaci své miminko které jistě miluješ víc než sebe, tak proč mu předčasně zabíjet matku a navíc, přiznejme si to, kuřáci nesktečně hnusně smrdí…
smrdí.
@krtek7489 no kdyz si manzel jde zapalit a prijde hned ke mne mi dat treba pusu, tak smrdi jako popelnik, tak predpokladam, ze tak smrdim i ja
@Anonymní píše:
@krtek7489 no kdyz si manzel jde zapalit a prijde hned ke mne mi dat treba pusu, tak smrdi jako popelnik, tak predpokladam, ze tak smrdim i ja
jak říkám, smrdí jim z pusy, hnus. ![]()
@Attila8 píše:
to si piš že mu smrdíš…já kouřila 10 let každý den asi taky 10 cigár denně jednoho dne jsem u kouření začala celkem uvažovat nad tím, proč to dělám? kouřila jsme vlastně v tu dobu kdy byla tak trochu nuda a nevěděla jsem co z rukama. třeba pauza v práci a kfíčko, nebo taky posezení někde s kámoškou…ten den přijel můj manžel domů (taky kouřil) a políbili jsme se a najednou jsem v puse cítila neskutečný humus…oba jsme kouřili lehké mentolky, takže žádný smradlavý startky, ale na druhý den jsme si zapálila a cítila opět ten hnus v puse, to cígo už jsem nedokouřila a už si 4 roky nezapálila a donutila jsem argumentama i svého manžela přestat a je to super, je to osvobozující pocit! já přestala sama kvůli sobě, ty máš ještě motivaci své miminko které jistě miluješ víc než sebe, tak proč mu předčasně zabíjet matku a navíc, přiznejme si to, kuřáci nesktečně hnusně smrdí…
Tak tohle se mi líbí. Krásně napsané a držím ti ať už u toho nekouření zůstaneš navždy.
Stalo se mi nejednou, ze jsem veceraleho ulozila a spal… Ja si sla na balkon zapalit s muzem, je taky kurak… A maly zacal plakat, tak jsem k nemu musela hned jit a samozrejme smrdela jak popelnik
strasne me to stve, pripadam si jak ta nejhorsi matka na svete. Jenze pro me je ta cigareta proste relax, hlavne vecer po celodennim shonu