Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek7489 píše:
Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě…
Příspěvek upraven 14.08.15 v 21:44
@Boudová píše:
NO a pak nám ty děti rovnou odeberou.![]()
![]()
všechny? ![]()
@SIMONA1234 píše:
Tak co? Už spinká???
Ne.
chci na balkon dnes JA!
@Taciras píše:
Zensky, co vy mate s tim lexaurinem? Ja si vzala v zivote jeden a uz to neudelam. Normalne jsem si ho vzala a sla si lehnout. Najednou me zacalabrnet kuze, v rukach nejvic, ale vsude… Rikam si, mela bych se podivat, jestli se neosejpam, ale byla tma a vypinac byl dva metry daleko. Rikam si, snad na to nebudu mit nejakou velkou reakci a rano se probudim… A za chvili jsem citila brneni celyho tela a ztratu sily v koncetinach a najednou mi bylo jedno, jestli se probudim. Takhle nejak si predstavuju, ze bude vypadat smrt, nepotrebuju si ten pocit navozovat praskama. Doktorka se me jeste ptala, proc jsem si prrj nerozsvitila, abch se koukla, zda nemam vyrazku, snazila jsem se ji slusne vysvetlit, ze mi to bylo uplne egal… Na to rikala, ze to dela prave ten lexaurin… No fuj. Druhej si dobrovolne nevezmu.Omlouvam se za OT
Začátky jsou vždycky těžké, pak už si zvyknes.
@lalalalala píše:ma dcera ma imaginárního pana hracicku, nebyl ten vztah založen na podobne bázi?Příspěvek upraven 14.08.15 v 21:44
No tak to pozor! pan hračička NENI imaginární, on existuje!
@Ondrášovka.N píše:
Ne.chci na balkon dnes JA!
Přijeď na Vodolku…máme 2 balkony…
![]()
@Taciras píše:
Zensky, co vy mate s tim lexaurinem? Ja si vzala v zivote jeden a uz to neudelam. Normalne jsem si ho vzala a sla si lehnout. Najednou me zacalabrnet kuze, v rukach nejvic, ale vsude… Rikam si, mela bych se podivat, jestli se neosejpam, ale byla tma a vypinac byl dva metry daleko. Rikam si, snad na to nebudu mit nejakou velkou reakci a rano se probudim… A za chvili jsem citila brneni celyho tela a ztratu sily v koncetinach a najednou mi bylo jedno, jestli se probudim. Takhle nejak si predstavuju, ze bude vypadat smrt, nepotrebuju si ten pocit navozovat praskama. Doktorka se me jeste ptala, proc jsem si prrj nerozsvitila, abch se koukla, zda nemam vyrazku, snazila jsem se ji slusne vysvetlit, ze mi to bylo uplne egal… Na to rikala, ze to dela prave ten lexaurin… No fuj. Druhej si dobrovolne nevezmu.Omlouvam se za OT
na kole ti to taky nejde hned, musíš vytrvat!
@Taciras Já ho nežeru.
ale třeba v době velkého stresu v případě umrtí blízké osoby atd… Si pak ráda, že si chvíli připadáš utlumená a nebereš to všechno tak vážně. JInak za mě lepší lexaurin na spaní, než lahev vína. Ale tady si teď děláme spíš srandu.
@Terka1603 píše:
Nebejt tehotna, tak bych si ted protestne zapalila.
@SIMONA1234 píše:
Chovej se jako dáma…
promiň, neovládla jsem se ![]()