Mám dítě a kouřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1056
14.8.15 21:43
@krtek7489 píše:
Blbost. Kdysi, asi před 20 lety, kdy jsem kouřila asi 30 denně jsem chodila s chlapem, zapřísahlým nekuřákem a nikdy nepoznal, že jsem kuřačka. Ani z pusy, oblečení, v bytě… ;)
:think: ma dcera ma imaginárního pana hracicku, nebyl ten vztah založen na podobne bázi?

Příspěvek upraven 14.08.15 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
14.8.15 21:44
@Boudová píše:
NO a pak nám ty děti rovnou odeberou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

všechny? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Blackova.K píše: :mrgreen: vole :mrgreen:

Chovej se jako dáma… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@SIMONA1234 píše:
Tak co? Už spinká??? :mrgreen:

Ne. :( chci na balkon dnes JA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
14.8.15 21:45
@Taciras píše:
Zensky, co vy mate s tim lexaurinem? Ja si vzala v zivote jeden a uz to neudelam. Normalne jsem si ho vzala a sla si lehnout. Najednou me zacalabrnet kuze, v rukach nejvic, ale vsude… Rikam si, mela bych se podivat, jestli se neosejpam, ale byla tma a vypinac byl dva metry daleko. Rikam si, snad na to nebudu mit nejakou velkou reakci a rano se probudim… A za chvili jsem citila brneni celyho tela a ztratu sily v koncetinach a najednou mi bylo jedno, jestli se probudim. Takhle nejak si predstavuju, ze bude vypadat smrt, nepotrebuju si ten pocit navozovat praskama. Doktorka se me jeste ptala, proc jsem si prrj nerozsvitila, abch se koukla, zda nemam vyrazku, snazila jsem se ji slusne vysvetlit, ze mi to bylo uplne egal… Na to rikala, ze to dela prave ten lexaurin… No fuj. Druhej si dobrovolne nevezmu.Omlouvam se za OT

Začátky jsou vždycky těžké, pak už si zvyknes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
14.8.15 21:45
@lalalalala píše: :think: ma dcera ma imaginárního pana hracicku, nebyl ten vztah založen na podobne bázi?Příspěvek upraven 14.08.15 v 21:44

No tak to pozor! pan hračička NENI imaginární, on existuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.8.15 21:46
@Ondrášovka.N píše:
Ne. :( chci na balkon dnes JA!

Přijeď na Vodolku…máme 2 balkony… :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519

Nebejt tehotna, tak bych si ted protestne zapalila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@lalalalala píše:
Začátky jsou vždycky těžké, pak už si zvyknes.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Taciras píše:
Zensky, co vy mate s tim lexaurinem? Ja si vzala v zivote jeden a uz to neudelam. Normalne jsem si ho vzala a sla si lehnout. Najednou me zacalabrnet kuze, v rukach nejvic, ale vsude… Rikam si, mela bych se podivat, jestli se neosejpam, ale byla tma a vypinac byl dva metry daleko. Rikam si, snad na to nebudu mit nejakou velkou reakci a rano se probudim… A za chvili jsem citila brneni celyho tela a ztratu sily v koncetinach a najednou mi bylo jedno, jestli se probudim. Takhle nejak si predstavuju, ze bude vypadat smrt, nepotrebuju si ten pocit navozovat praskama. Doktorka se me jeste ptala, proc jsem si prrj nerozsvitila, abch se koukla, zda nemam vyrazku, snazila jsem se ji slusne vysvetlit, ze mi to bylo uplne egal… Na to rikala, ze to dela prave ten lexaurin… No fuj. Druhej si dobrovolne nevezmu.Omlouvam se za OT

:roll: na kole ti to taky nejde hned, musíš vytrvat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100

@Taciras Já ho nežeru. :mrgreen: ale třeba v době velkého stresu v případě umrtí blízké osoby atd… Si pak ráda, že si chvíli připadáš utlumená a nebereš to všechno tak vážně. JInak za mě lepší lexaurin na spaní, než lahev vína. Ale tady si teď děláme spíš srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.8.15 21:47
@Terka1603 píše:
Nebejt tehotna, tak bych si ted protestne zapalila. :lol:
:think: Já myslela, že na té fotce jsi ty??? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@SIMONA1234 píše:
Chovej se jako dáma… :roll:

promiň, neovládla jsem se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Někdo cigarety, někdo alkohol, někdo čokoládu.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Blackova.K píše:
promiň, neovládla jsem se :oops:

to tedy nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek