Půjčka Cofidis - máte zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27628
23.10.16 12:04
@Anonymní píše:
Ahoj, nemáte náhodou zkušenost, že by cofidis posílal oznamovací emaily o změně sazebníku k úvěru i případě, že žádný úvěr nemáte? Přítel kdysi od Cofidisu půjčku měl, ale prý vše splatil. Teď mu ale už podruhé v tomto roce přišel email, že se mění sazebník k jeho úvěrové smlouvě. Co myslíte? Jde mi o to, jestli v tom mají v Cofidisu takový bordel, nebo jestli mi přítel něco netají. Díky moc.

a je tam třeba číslo smlouvy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.16 12:07
@ka2ka píše:
a je tam třeba číslo smlouvy? :think:

číslo smlouvy tam uvedeno není, ale v úvodu emailu je normálně oslovení jménem. :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.16 12:47

Není to úplně stejná situace, ale měla jsem kdysi půjčku od Zaplo, splacená řádně, a od té doby mi sem tam přijde SMS nebo mail od nich nebo i jiných společností že mám předschválený úvěr, že moje žádost o půjčku byla schválena a stačí vyplnit formulář atd. :roll: A většinou oslovení jménem. Samozřejmě jsem o nic nežádala, jen tak zkoušejí nalákat lidi… Tak jestli to není podobné

• Citovat
  • Upravit
1
4.5.17 23:01

:cert: Zdravím.. Máme podobnou situaci jako Milena8421. A mám teda dotaz, jak jste nakonec všichni tu situaci vyřešili?? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 19:29

Cofididis už nikdy !!!

Po cca 2-měsíční vyostřené korespondenci, kdy jsem trvala na tom že můj úvěr je v pořádku doplacen, s jejich korespondencí kdy se střídaly omluvy s upomínkami a výhrůžkami penálem, vymáháním atd. nakonec pomohla až moje,, výhrůžka" že je budu žalovat. Nato přišla omluva od samotného ředitele a písemné potvrzení o řádném splácení dluhu, které jsem si vyžádala. A tím jsem s Cofididisem skončila. ???????????? Milena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.3.18 00:04

Já jsem měla to samé, co Milena. Splatila jsem celý úvěr a najednou si začali vymýšlet různé nedoplatky a chtěli po mě další peníze. Zkouší to asi na každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3360
17.7.18 15:48

jsou to mantaci, ani si neumi priradit splatku, ktera jim prisla o par dnu driv…vyzkousejte radeji jinou spolecnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.9.18 13:00

Ahoj chtela bych se zeptat poslaly mi s kofidisu smlouvu mam ji podepsat ofotot nejake dokumenty a poslat jim zpet ale sem v registru dluzniku pujci mi kdyz mam zaznam v registru? Dekuji za odpovedi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
16.9.18 17:48
@ob tampony píše:
Ahoj chtela bych se zeptat poslaly mi s kofidisu smlouvu mam ji podepsat ofotot nejake dokumenty a poslat jim zpet ale sem v registru dluzniku pujci mi kdyz mam zaznam v registru? Dekuji za odpovedi :nevim:
@Milena8421 píše:
Po cca 2-měsíční vyostřené korespondenci, kdy jsem trvala na tom že můj úvěr je v pořádku doplacen, s jejich korespondencí kdy se střídaly omluvy s upomínkami a výhrůžkami penálem, vymáháním atd. nakonec pomohla až moje,, výhrůžka" že je budu žalovat. Nato přišla omluva od samotného ředitele a písemné potvrzení o řádném splácení dluhu, které jsem si vyžádala. A tím jsem s Cofididisem skončila. ???????????? Milena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.19 06:24

Děkuji
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.20 19:15

Podvodníci

Dobrý den určitě nedoporučují, jsou to podvodníci. Předevčírem jsem si bral na splátky vysavač a ty otázky jsou neskutečné. No splátky mi schválili zaplatil jsem akontaci hned první splátku kterou chtěli. A až jsem to poslal tak dnes mi přišel email že se mi nemůžou dovolat "absolutně mi nikdo nevolal… " A že moji žádost zamítli nechápu proč mi ji tedy schválili. No koment. Nechápu možná by si tam měli udělat pořádek. A když jsem se tam konečně dovolal tak mi paní řekla že můžu žádat o další za 4 měsíce. Že se stala chyba. Úžasné. Podvodníci. Mám jich plné zuby. Strávil jsem u toho 3 hodiny než jsem jím vše poslal… A oni tohle… Takže ponaučení už u nich nic nebrat.

Příspěvek upraven 15.11.20 v 12:41

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.20 00:51
@Anonymní píše:
Dobrý den určitě nedoporučují, jsou to podvodníci. Předevčírem jsem si bral na splátky vysavač a ty jejich stupidní otázky ve smyslu jaké nosíte spodní prádlo jsou dost nechutné a sprosté. No splátky mi schválili zaplatil jsem akontaci hned první splátku kterou chtěli. A až jsem to poslal tak dnes mi přišel email že se mi nemůžou dovolat "absolutně mi nikdo nevolal… " A že moji žádost zamítli nechápu proč mi ji tedy schválili. No koment. Nechápu možná by si tam měli udělat pořádek. A když jsem se tam konečně dovolal tak mi paní řekla že můžu žádat o další za 4 měsíce. Že se stala chyba v systému. Úžasné. Podvodníci. Mám jich plné zuby. Strávil jsem u toho 3 hodiny než jsem jím vše poslal… A oni tohle… Takže ponaučení už u nich nic…

něco lepšího si vymysli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.20 01:20
@Anonymní píše:
něco lepšího si vymysli

Nepotřebuju si nic vymýšlet bohužel je to pravda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.20 01:56
@Anonymní píše:

nejlepší si bude vůbec nepůjčovat, už je vůbec divné si brát půjčku na vysavač, ten musí být ze zlata né

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.20 23:09
@Anonymní píše:

jo určitě se tě ptali za spodní prádlo…jelikož tam pracuji tak jsem poslala odkaz vedení sem na prošetření a pokud si vymýšlíš, tak počítej za TO za pomluvu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel