Půjčka Cofidis - máte zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.20 12:15

Nevím komu tady tykáte.

• Citovat
  • Upravit
1
20.8.21 20:21

Cofidis nočná mora

Určite zlú…táto spoločnosť sa mi priplietla do života pred štyrmi rokmi popri kúpe na splátky notebooku. Prihrali mi popri tom dáku kartu ktorú som nikdy nepoužil na akýsi kredit 300€.V tejto dobe som riešil bezúčelový hypotéku a potreboval som od nich zrušenie zmluvy nakoľko v registri mi figuroval dáky debet na 300€. Keďže som od nich nikdy peniaze na ich kartu nikdy nebral počítal som že to bude ústretové a rýchle. Volal som k nim cca 3× a zakaždým sa vyhovárali na 30dni. Poslali mi ukončenie zmluvy za 3 týždne a mne ušlo na investovaní cca 10000€. Nechcem o nich nik počuť, najradšej by som im robil ja negatívnu reklamu 30dni ale nech sa zadrhnu ich prioritami za peniazmi a nie ústretovosťou keď ich niekto pekne poprosi. Aj vďaka nim som riešil hypotéku cez dva mesiace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.24 14:53

Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.

Příspěvek upraven 11.06.24 v 03:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.5.24 19:05
@sbemleeesse píše: Více

Máme to s přítelem stejne, oba prijem dohromady cca 50000, bez záznamu a pujcku stejne neschválí, zamitnou a neřeknou důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.24 08:02

Cofidis jsou podvodnici brala sem si na splátky telefon a urokuji si takový penále a měsíčné splátky ze to je neskutečný přestala sem splácet měsíčné splátky a najmula si právníka budu je žalovat k soudu bohužel mě skočila exekuce na plat takže mě zbývá životní minimum přes 10 tisíc korun na štěstí mam super rodiče který mě pomáhají a posílají mě měsíčné nějaký peníze jinak bych kvůli cofidisu skončila na ulici bože
k tomu mě volají a pokaždé mě zavolá někdo jiny s cofidisu každý mě vykládá něco jiného jsou to podvodnici davej te si lidi pozor neber te telefon na splátky u služby cofidisu a už vůbec ne půjčku jsou to zloději a kvůli nim dokáže člověk skončit na ulici :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :( cofidis jsou to zloději a podvodnici dávej te pozor ignoruj te raději jejich i telefonati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.5.24 08:13
@kempink768 píše: Více

jo to mas pravdu me :,( se to taky stalo stejne podvodnici cofidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.5.24 08:24

Dobry den všechny bych chtěla upozornit :andel: Cofidis jsou největší firma podvodníku
vzala sem si na uvěř telefon splácela sem po celých 6 měsíců pravidelně a rádné a nakonec mě tvrdili ze nemají splátku a dokonce mě poslali na po prve upozorněni poštou ze dlužím 15 tisíc korun takže sem to ignorovala a nakonec mě přišli složenky o zaplaceni tak to už pak sem si najmula právníka žalovala cely cofidis
Nejlepší co doporučují ignorovat telefonáty cofidisu jsou to lháři
navýší si splátky penále po každé vykládá každý něco jiného
Chtějí jen si urokovat vic a vic splátek a peněz
doporucuji lidem co jsou takový situaci myt někoho
kdo tomu vazne rozumí a vzit si jeho radu a pomoc
protože vás cofidis mu ze dostat do velkých životných potíži
navic me zabavily dům a s práce mě zbývá 8 tisic korun protože :( :( :( :,( exekuce skočila na naší firmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel