Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
ahojky máte někdo zkušenosti s touhle půjčkou??
sestra má, a už nikdy více…radši si půjčila někde jinde a půjčku u Cofidisu celou zaplatila…
Moje kamarádka u té firmy asi půl roku pracovala v marketingu. Říkala, že ona osobně by si tu půjčku nikdy nevzala.
Jiřina
Veškeré tyto spotřební úvěry jsou velmi zrádné, půjčit si peníze leda na nějakou investici, tzn. bydlení popř. vzdělání, na vše ostatní je lepší našetřit. Doporučuji mrknout na Krotitele dluh (v archivu na ceskatelevize.cz jsou ke shlédnutí všechny díly a je to opravdu velmi poučné).
Tato firma je neseriozni,meni vysi splatek ,aniž by vás před tim informovala, operátorky jsou dotěrné, ačkoliv nevybíráte přes kartu, tak vám to učtují!,no prostě hrůza.NESOLVENTNÍ JEDNÁNÍ a podivné praktiky!Je až podivuhodné, co si vše dnes firmy dovolí!Myslel jsem ,že doplatím a bude klid, ale podle toho jak to všude čtu, tak klid asi nebude.Ještě ,že ma vyjít 1.června BIČ v podobě zákonu na tyto firmy!Doufám,že to k něčemu bude.Jinak TUTO Půjčku NEDOPORUČUJI NIKOMU. ![]()
Půjčku u Cofidisu mám také, vy zřejmě nečtete obchodní podmínky, nemáte vůbec přehled o tom, že je to nebankovní sektor a nevlastní bankomatní karty jako jiné banky- karta mangnet, slouží většinou na nákup zboží a ne na hotovostní výběr v bankomatu! Pak se poplatkům nedivte ! Proč nepoužívate bezhotovotní převod ? Zřejmě nevíte k čemu slouží- poplatky nemění- pokud vím, tak naopak se je snaží zlevnit- platíte- li řádně, máte i výhody- ale nadávají pouze lidé, kteří si peníze půjčí- neplatí řádně své měsíční splátky, pak se divi že jim rostou úroky a penále z prodlení- !! Já jsem s něma spokojená- když platím každý měsíc řádně, opět si můžu již splacené peníze znovu půjčit- snadno- po telefonu- když se jednou za čas opozdím s jednou splátkou jako dobře platícímu klientovi mě splátku odloží bez dalších úroku a penalizace a v klidu pokračuji dál- chce to pouze myslet Plattě jak máte a nenadávejte!
Dobrý den,nevíte jestli cofidis půjčuje i při zápisu v registru dlužníků?
ja jsem uz mluvila telefonicky s pani,rikala ze to mám odsouhlasene,kde mam zaruku ze mi poslou ty penize po podpisu smlouvy ktere pak odeslu obratem zpet…? abych nepodepsala smlouvu a a paltila bych za pujcku kterou by mi neposlali to fakt nechci sem dost v mizerne financni situaci a to je jedine vychodisko,prosim poradte mi potrebuju 30 000,a co se tryce cofidistam mi povolili dvacet tisic na 48 mesicu za 799,co sem se koukala preplatim jen pres deset tisic,co tzu ctu tak vsichni pisou ze o polovionu?
galateia píše:
Ano a radím Ti ani to nezkoušej. Zlodějina, podvodníci ![]()
galateia píše:
Ano a radím Ti ani to nezkoušej. Zlodějina, podvodníci ![]()
Ano i já mám půjčku od Cofidisu už 3 roky, šílené úroky. Každý měsíc platím cca. 2000,– Kč a dluh stále neubývá!!! Jsem z toho už poměrně dost zoufalá, protože to vypadá, že to takhle sotva kdy doplatím
. Pokud mohu někoho tímto stylem varovat, nechť si půjčí raději někde jinde.
Kamala zjevně pracuje pro Cofidis:-)
Jinak holky, jestli můžu poradit, jsem právnička, ty smlouvy, které vám nabídnou tyhle úvěrové společnosti (taky třeba HomeCredit a další, prostě všechny kromě bank) jsou příšerný, pro dlužníka obrovsky nevýhodný, strašně přeplatíte a když nebudete mít na splátku, úroky jsou pekelný. Pokud vám nepůjčí banka, rodina nebo přátelé, nepůjčujte si, akorát do toho zabřednete a budete už celej život jenom splácet dluhy.
Ano,je tomu tak v r. 2007 jsem si půjčila peníze nikdy jsem nešla výše jak 40000 a nakonec splátky posílám poctivě,ale dluh se neumořuje naopak jakokdyby rostl a to už platím 5 let,komunikace vesměs žádná naprostý nezájem a to snad nemohu ani umřít nebot budu jěště platit a platit,to splácím každý měsíc 1599 Kč.Jsou tam přívklady a jakoby se nic neděje,má pravdu v té reklamě nenažrané úroky a skryté poplatky.Jestli máte jiné východisko utíkejte a nepůjčujte si u nich je to velmi neseriozní firma.
Mám půjčku u Cofidisu, dostala jsem přesnou částku a když jsem se zeptala,vím jak dlouho budu platit. Můžu si vybrat jestli chci pojištění nebo ne, všechno mi vysvětlili. Když jsem si dělala kalkulačku, vyšlo mi to líp než např. v bance a to je co říct ! Na 150 000 přeplatím něco kolem 40ti, tak tp mi fakt jako půlka neřijde. Mimoto, nikde není psáno, že musím platit stanovenou částku, když budu mít, pošlu třeba víc a neplatím za to, což mi u u banky nedali, musela jsem tam zaplatit za mimořádnou splátku a ještě i za doplacení úvěru ! Spíš mi to přijde, že sem píšou a stěžujou si ti, kteří dluží nebo v průběhu splácení dlužili a pak se v tom případě nemůžpou divit, že platí za úroky… Ne každá recenze tady je objektivní ![]()
tak sem si tu pocet,no nevim muze my sem nikdo pisnout jak to opravdu funguje u tyhle spolecnosti?chci abysi přitelkine vzala u nich pujcku tak 50tisic bere kolem desti tisic mesicne myslite ze je to realne?a jestly mate nekdo dobrou skusenost pisnete my sem dekuji