Měly by si maminky na mateřské brát půjčku?

110
22.7.16 21:01

Půjčka i pro maminky na mateřské

Zdravím všechny co mají problém s penězi a sehnat půjčku. Vřele doporučuji banku Airbank. Když u nich máte nějakou dobu účet tak poskytnou půjčku ženám na mateřské nebo rodičovské dovolené. Je to jediná banka která před vámi nezavře dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66817
22.7.16 21:05

@Květinka 3 šmankote, snad ti z toho aspoň něco kápne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
22.7.16 21:15

To existuje nejaka matka, ktera si na rodicaku bude brat pujcku? 8o To je tedy odvaha, pak se nedivim, ze exekutori maji tolik prace. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.7.16 21:17

Mám pár kámošek na mateřské co potřebují půjčku,,čemu se divíte v dnešní době.
Příspěvky stojí za prd od letošního roku.
Podotýkám:nevnucuji, jen informuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
22.7.16 21:18

Ono je to spíše naopak, toto funguje je snad v každé bance.

Ve své bance, kde máš účet a historii, máš předschválený limit dle pohybů na tomto účtw bez prokazování příjmů. K tomu je tedy nutné mít dobrou platební morálku.

@Květinka 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.7.16 21:18

Taky pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.7.16 21:29
@Květinka 3 píše:

Dite nema financovat stat, ale rodinne uspory a pracujici partner. Prispevky maji byt vypomoc pro ty, ktere treba toho partnera nemaji a jen na dobu nutnou. Neni to samozrejmost. Takze ja se teda divim a to i v dnesni dobe, jak pises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 21:31

@Magdaleeena musim nesouhlasit, byla jsem v bance a chtela si vzit pujcku na rozjezd podnikani ( a i kdyz jsem mela jeste pred par mesici materskou 40 tis, ted rodicak 11tis.) A kazdy mesic mi na ucte pristane 30tis, tak mi zadnou pujcku dat nemuzou, protoze vidi, ze jsem na materske. - takhle mi to sdelila ma osobni bankerka, doknce ani na kreditce mi nenavysili limit na vic nez 10 000 kc..a to jsem jejich klient 10 let a prijmy jsem mela vzdy nadstandardni…nakonec mi pujcil tata a ja podnikam :))

• Citovat
  • Upravit
6509
22.7.16 21:41
Tak to mám asik lepší banku :) (byť znám i jiné, kde to tak funguje)..
@Anonymní píše:
@Magdaleeena musim nesouhlasit, byla jsem v bance a chtela si vzit pujcku na rozjezd podnikani ( a i kdyz jsem mela jeste pred par mesici materskou 40 tis, ted rodicak 11tis.) A kazdy mesic mi na ucte pristane 30tis, tak mi zadnou pujcku dat nemuzou, protoze vidi, ze jsem na materske. - takhle mi to sdelila ma osobni bankerka, doknce ani na kreditce mi nenavysili limit na vic nez 10 000 kc..a to jsem jejich klient 10 let a prijmy jsem mela vzdy nadstandardni…nakonec mi pujcil tata a ja podnikam :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.16 21:45
@Květinka 3 píše:

Jak v dnešní době? Kdy bylo líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
22.7.16 21:46
@Květinka 3 píše:

A na co jako? :think: Ja byla na matersky 2×, a to pred 14 lety byla materska 2500 kc, otacela jsem kazdou korunu tehdy 3×, ale nikdy by me nenspadlo si vzit pujcku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.7.16 21:47

Asi záleží na bance, mojí známé Airbank půjčila, má u nich účet dva roky, ted je na mateřské a nabídli jí 90tisíc a to pobírá 7600kč mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
22.7.16 21:51
@Květinka 3 píše:
Asi záleží na bance, mojí známé Airbank půjčila, má u nich účet dva roky, ted je na mateřské a nabídli jí 90tisíc a to pobírá 7600kč mateřské.

aha, nevyznáš se pojmech MD/RD, PPM/RP, ale v půjčkách se vyznáš :palec: jj, přeju hooodně ulovených oveček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
22.7.16 21:54
@Anonymní píše:
@Magdaleeena musim nesouhlasit, byla jsem v bance a chtela si vzit pujcku na rozjezd podnikani ( a i kdyz jsem mela jeste pred par mesici materskou 40 tis, ted rodicak 11tis.) A kazdy mesic mi na ucte pristane 30tis, tak mi zadnou pujcku dat nemuzou, protoze vidi, ze jsem na materske. - takhle mi to sdelila ma osobni bankerka, doknce ani na kreditce mi nenavysili limit na vic nez 10 000 kc..a to jsem jejich klient 10 let a prijmy jsem mela vzdy nadstandardni…nakonec mi pujcil tata a ja podnikam :))
:lol: :lol: :lol: Prej 40tis. Kdyz uz lhat, tak bych si mela zjistit neco o hornim limitu pro PPM, ktery je malinko nad 33tis, zlato :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.7.16 21:55

Proč to tak komlikujete,,nutí vám něco někdo? Člověk tady založí téma v dobrým slova smyslu a hned kolují kritiky.
Víte kolik je u nás maminek co nemají peníze a potřebují to nějak řešit? Tak jsem založila téma jen na informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel