Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravím všechny co mají problém s penězi a sehnat půjčku. Vřele doporučuji banku Airbank. Když u nich máte nějakou dobu účet tak poskytnou půjčku ženám na mateřské nebo rodičovské dovolené. Je to jediná banka která před vámi nezavře dveře.
To existuje nejaka matka, ktera si na rodicaku bude brat pujcku?
To je tedy odvaha, pak se nedivim, ze exekutori maji tolik prace. ![]()
Mám pár kámošek na mateřské co potřebují půjčku,,čemu se divíte v dnešní době.
Příspěvky stojí za prd od letošního roku.
Podotýkám:nevnucuji, jen informuji.
Ono je to spíše naopak, toto funguje je snad v každé bance.
Ve své bance, kde máš účet a historii, máš předschválený limit dle pohybů na tomto účtw bez prokazování příjmů. K tomu je tedy nutné mít dobrou platební morálku.
@Květinka 3 píše:
Dite nema financovat stat, ale rodinne uspory a pracujici partner. Prispevky maji byt vypomoc pro ty, ktere treba toho partnera nemaji a jen na dobu nutnou. Neni to samozrejmost. Takze ja se teda divim a to i v dnesni dobe, jak pises.
@Magdaleeena musim nesouhlasit, byla jsem v bance a chtela si vzit pujcku na rozjezd podnikani ( a i kdyz jsem mela jeste pred par mesici materskou 40 tis, ted rodicak 11tis.) A kazdy mesic mi na ucte pristane 30tis, tak mi zadnou pujcku dat nemuzou, protoze vidi, ze jsem na materske. - takhle mi to sdelila ma osobni bankerka, doknce ani na kreditce mi nenavysili limit na vic nez 10 000 kc..a to jsem jejich klient 10 let a prijmy jsem mela vzdy nadstandardni…nakonec mi pujcil tata a ja podnikam ![]()
@Anonymní píše:
@Magdaleeena musim nesouhlasit, byla jsem v bance a chtela si vzit pujcku na rozjezd podnikani ( a i kdyz jsem mela jeste pred par mesici materskou 40 tis, ted rodicak 11tis.) A kazdy mesic mi na ucte pristane 30tis, tak mi zadnou pujcku dat nemuzou, protoze vidi, ze jsem na materske. - takhle mi to sdelila ma osobni bankerka, doknce ani na kreditce mi nenavysili limit na vic nez 10 000 kc..a to jsem jejich klient 10 let a prijmy jsem mela vzdy nadstandardni…nakonec mi pujcil tata a ja podnikam
@Květinka 3 píše:
Jak v dnešní době? Kdy bylo líp?
@Květinka 3 píše:
A na co jako?
Ja byla na matersky 2×, a to pred 14 lety byla materska 2500 kc, otacela jsem kazdou korunu tehdy 3×, ale nikdy by me nenspadlo si vzit pujcku ![]()
Asi záleží na bance, mojí známé Airbank půjčila, má u nich účet dva roky, ted je na mateřské a nabídli jí 90tisíc a to pobírá 7600kč mateřské.
@Květinka 3 píše:
Asi záleží na bance, mojí známé Airbank půjčila, má u nich účet dva roky, ted je na mateřské a nabídli jí 90tisíc a to pobírá 7600kč mateřské.
aha, nevyznáš se pojmech MD/RD, PPM/RP, ale v půjčkách se vyznáš
jj, přeju hooodně ulovených oveček
@Anonymní píše:
@Magdaleeena musim nesouhlasit, byla jsem v bance a chtela si vzit pujcku na rozjezd podnikani ( a i kdyz jsem mela jeste pred par mesici materskou 40 tis, ted rodicak 11tis.) A kazdy mesic mi na ucte pristane 30tis, tak mi zadnou pujcku dat nemuzou, protoze vidi, ze jsem na materske. - takhle mi to sdelila ma osobni bankerka, doknce ani na kreditce mi nenavysili limit na vic nez 10 000 kc..a to jsem jejich klient 10 let a prijmy jsem mela vzdy nadstandardni…nakonec mi pujcil tata a ja podnikam
Proč to tak komlikujete,,nutí vám něco někdo? Člověk tady založí téma v dobrým slova smyslu a hned kolují kritiky.
Víte kolik je u nás maminek co nemají peníze a potřebují to nějak řešit? Tak jsem založila téma jen na informaci.