Nedoplacené závazky před novou půjčkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.11.17 09:16

Nechápu, proc je nekdo takhle útočný a prejici. Neznate podrobnosti tak neni asi v poradku soudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59347
9.11.17 09:19

@1753pajana1753 otoč si to, jak by jsi se cítila kdyby manžel měl dluhy takže jsou i Tvoje a ty nic netušíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
9.11.17 09:47

Jen se chci ujistit, při úplně zúženém SJM se půjčky nesdílí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.17 09:47

Myslim, ze to zas takovy problem neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
9.11.17 09:48

V tomhle případě asi záleží, o jak velké půjčce se bavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115595
9.11.17 09:53
@Emimin7 píše:
Jen se chci ujistit, při úplně zúženém SJM se půjčky nesdílí, že?

Bojíš se, bojíš?
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
9.11.17 09:55
@aiwwa píše:
Bojíš se, bojíš? :mrgreen:

Já naštěstí nejsem v pozici, abych měl důvod se bát. 8)
Ptám se, protože se chystám psát hororovou povídku a SJM bude hlavní zloduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115595
9.11.17 09:57
@Emimin7 píše:
Já naštěstí nejsem v pozici, abych měl důvod se bát. 8)
Ptám se, protože se chystám psát hororovou povídku a SJM bude hlavní zloduch.

Tak to jooo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
9.11.17 10:04
@Emimin7 píše:
Jen se chci ujistit, při úplně zúženém SJM se půjčky nesdílí, že?

Zúžené SJM je chiméra.

Občanský soudní řád sice cosi říká o zúžení SJM (dokonce zúžení soudem na návrh), ale některá ustanovení občanského soudního řádu mají za důsledek, že ta ustanovení ObčZ, která mají chránit nic netušícího manžela, jsou bez praktického efektu.

Horor na téma SJM - dobrý námět.

Příspěvek upraven 09.11.17 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
9.11.17 10:05

@terien jako ano, je to špatně tohle. Ale letět za to? Kde je nějaké odpuštění, respekt a tak? V životě jsou přeci závažnější věci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
9.11.17 10:08

@Emimin7 https://www.epravo.cz/…-106440.html

Ustanovení procesního práva (OSŘ) tak fakticky negují ustanovení práva hmotného (ObčZ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.11.17 10:19
@Catmum píše:
@terien jako ano, je to špatně tohle. Ale letět za to? Kde je nějaké odpuštění, respekt a tak? V životě jsou přeci závažnější věci, ne?

Pro mě tohle jeden z nejhorších podrazu, navíc v manželství to může druhého zničit aniž by měl možnost se bránit. Nevěru bych odpustila, tohle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.11.17 10:59
@1753pajana1753 píše:
Myslim, ze to zas takovy problem neni.

Vás bych chtěla mít doma! :cert: :lol: :mrgreen: Ještě s Vaším myšlením : „že to neni zas takový problém“ :lol: :lol: :lol: Noo ty vo*e…

Moje maminka si vzala blbečka(2 manželství),který jí neřekl, že má půjčku. Měl 7 půjček, ani o jedné nevěděla, jelikož jí to zatajil..Co se stalo půl roku od svatby? Začali chodit dopisy, hovory a exekuce..Blbeček neplatil a to dlouho..Zašlo to do takového stádia, že máma byt prodala, zaplatila JEHO( čili i její) dluhy a za zbytek si koupila nový menší byt, který byl psaný na mě, auto přepsala na mě, peníze vše šlo na mě, aby ji nic nesebrali..Rok po svatbě se rozvedli..

Já rozhodně neříkám, že je to Vaše situace, psala jste, že si svoje dluhy hradíte, což je dobře…Ale měla by jste to manželovi říct a néé to tajit..Stát se může cokoliv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.11.17 11:03
@Catmum píše:
@terien jako ano, je to špatně tohle. Ale letět za to? Kde je nějaké odpuštění, respekt a tak? V životě jsou přeci závažnější věci, ne?

Kdyz si predstavis pujcku 20.000, ktera se poctive splaci, tak dobry. Jenze co kdyz je to 200.000,500.000 apod. To leckoho zaseka na 10 let. Neni to sranda v dnesni dobe. Sazet existenci cloveka na kterem mi zalezi je dost hloupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
9.11.17 12:25
@Catmum píše:

Chtěla bych vidět ten respekt a odpuštění, až by ti exekutor oblepoval nábytek a prodával nemovitost na dražbě :think:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky