Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to je dobrý, prý zas tak velký problém to není
No pokud je to pár tisíc a zvládá se to v pohodě platit, tak asi ano, ale zase jestli je to tak, proč to tedy před manželem tajit že? Takže to spíš vidím na nějaký pěkný průšvih v řádech statisíců a to bych teda chlapa trhla mezi dveřma, kdyby mi něco takovýho za mými zády udělal.
@Černá vdova píše:
Ber to tak, že ses nezachovala čestně. Máš nějaký dluh. Na tajňačku. Teď se bojíš, že to praskne. Jsi připravená nést následky své lži?
Já bych to nevydržela a prostě bych řekla pravdu hned.
Přesně tak, normálně to manželovi řekni ne? Maximálně se naštve, ale rozhodně míň, než když to praskne jinak. Kolik je ten dluh?
Dotaz neznel jestli mam rict, ale jestli se to pri zadosti o půjčku dozvi…
Jakoze to zatajila ok neni, ale jestli se jedna treba o doplatek 20 tacu, tak to neni takovy horor. Hadam, ze kdyby musela splacet 10000/m jiste by to pan manzel postrehl. Nicmene, bych se mu priznala. Budete ted mit spolecny dluh pres neho, tak at neni prekvapeny, ze se neco podela a najednou se nebude splacet vic, nez se melo ![]()
Fascinuje me, jak se tu hned soudi a radi neco na co se clovek vubec neptal…
@1753pajana1753 píše:
Fascinuje me, jak se tu hned soudi a radi neco na co se clovek vubec neptal…
Mě zase fascinuje, že někdo o sobě napíše něco, co není k chlubení a pak se diví, že není pochválen.
Jestli chceš diskrétní radu bez moralizování, tak si zaplať advokáta. ![]()
Příspěvek upraven 09.11.17 v 13:19
@1753pajana1753 píše:
A ty jsi nějaká chytrá
A ty zas moc ne. ![]()
@1753pajana1753 píše:
A ty jsi nějaká chytrá
Za to ty ne, ty jsi jen vychytralá… ![]()
@1753pajana1753 to vis teď tady frčí s mužským co nejvíc vymest, nechápu, proč si ty ženský ty chlapy berou, asi aby měly s kým vytrit podlahu
ale k věci, já bych byla k manželovi upřímná. Buď je to par peněz a dobrý a nebo je to hodně a stejně by se to dozvěděl. Seber odvahu a směle do toho ![]()
Myslim ze pokud vse ja v poradku splacim nedozvi se to.
Jeste nekdo něco konkrétně k tématu? Co by odpovědělo správně na mou otazku?
@1753pajana1753
Vy by jste zasloužila pár facek!! Jedna věc je ta, že tak zásadní věc tajíte, ale co je horší jaký k tomu máte Vy sama přístup..Je Vám to asi vyloženě jedno ![]()
Ber to tak, že ses nezachovala čestně. Máš nějaký dluh. Na tajňačku. Teď se bojíš, že to praskne. Jsi připravená nést následky své lži?
Já bych to nevydržela a prostě bych řekla pravdu hned.